Schildpad Gus beschermt je tegen enge dromen

Op zoek naar een nachtlampje met een handige timer functie en die mee te nemen is op vakanties en logeerpartijtjes? Schildpad Gus beschermt je kind tegen enge dromen en houdt de wacht tegen enge monsters. Wij mochten hem testen en vandaag vertel ik jullie meer over de vriendelijke Gus..

Schildpad Gus

Schildpad Gus is een ontzettend schattig nachtlampje dat helpt kinderen om in slaap te vallen. Schildpad Gus is veilig om mee te nemen in bed omdat het nachtlichtje niet warm wordt door het gebruik van LED-verlichting. Daarnaast wordt Schildpad Gus  automatisch uitgeschakeld doormiddel van een timer functie die je op 10, 20 of 30 minuten kunt zetten. Door gebruik te maken van deze timer functie wordt automatisch ook de levensduur van de batterij verlengd, ook mede dankzij de functie van het aanpassen van de lichtintensiteit.

Schildpad Gus nachtlampje

Gus werk op 2 AA batterijen en kan gemakkelijk overal in de slaapkamer van je kindje worden geplaatst. Omdat Gus op batterijen werkt is hij ook gemakkelijk mee te nemen wanneer je kindje uit logeren gaat bij opa en oma of wanneer jullie lekker op vakantie gaan. Zo heeft je kind altijd iets vertrouwds bij zich. Door te drukken op het schild van Gus, gaat het lampje aan of uit.

Schildpad Gus nachtlampje

Alle handige functies van schildpad Gus nog even op een rijtje:
  • Timer functie: continu, 10 min, 20 min, 30 min.
  • Simpel te bedienen: het schild heeft de functie van licht-schakelaarKnuffelbaar.
  • Variabele lichtintensiteit.
  • Maakt gebruik van LED verlichting en wordt dus niet warm.
  • Voor kinderen vanaf 10 maanden.

Schildpad Gus heeft mooie neutrale kleuren en is daarom heel erg gangbaar voor zowel jongens als meisjes. Zijn grote ogen zijn aandoenlijk en geven hem een mega groot knuffelgehalte. Onze Leia is ontzettend blij met haar Gus en als ze naar bed gaat zit ze eerst altijd nog eventjes met hem te spelen. Soms wanneer ik haar nog even check voor ik zelf ga slapen, zie ik haar heel erg schattig liggen met Schildpad Gus in haar armen.

Schildpad Gus nachtlampje

Gus is ook verkrijgbaar in het roze en de prijs van dit nachtlampje is gemiddeld rond de €19,95 bij o.a. Bol.com en Mamaloesbabysjop.nl

Wat voor nachtlampje heb jij voor de kinderen?

samenwerking1-1-2

One thought on “Schildpad Gus beschermt je tegen enge dromen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.