Shoplog Adam Brandstore | Papa in het nieuw

Kiest jouw man zijn eigen garderobe uit? Of ben jij net als ik vaak de persoon de outfit van je man uit zoekt en zijn kleding koopt? Die van mij heeft een hekel aan winkelen. Niet een klein beetje, nee echt enorm. Dus heb ik online wat leuke items gescoord, kijken jullie mee naar onze shoplog bij Adam Brandstore?

Ik moet de stof kunnen voelen en andere domme excuses…

Wanneer we wel eens de stad in gaan om een beetje te struinen mond het (vaak) binnen 5 minuten uit op geklaag en vervolgens de vraag ‘zullen het terras op gaan?‘. Je zou zeggen: ‘Ga dan online shoppen!‘ Hele logische redenatie die ik al meerdere malen heb aangesneden, maar die weer wordt afgeketst met: ‘Ik moet de stof kunnen voelen‘. Nou jaaaaaa, krijg de rambam dan maar hoor haha!

Eerlijk, ik vind er niets aan om kleding voor mijn man te shoppen. Ik krijg dan zo’n gevoel over mij heen alsof ik zijn moeder ben of iets in die trend. Voelt niet fijn. Maar toch doe ik het. Want tsja, als ik het niet doe… Dan doet hij het zelf helemaal niet. Lastig. Want man is pietje precies en heeft nog niet echt een eigen stijl.

Favoriete merken en kleuren

Waar je hem vaak in ziet? Een jeans, met een blouse en daarover een trui. Sneakers eronder en klaar. Nou oke, niet meteen klaar. Want meneer houdt wel van luxueuze merken zoals Ralph Lauren, Stone Island en Tommy Hilfiger. Maar eerlijk is eerlijk, sinds de komst van Leia zijn dit soort luxe merken niet meer echt aan bod gekomen. Het kleurenpalet wat je terug ziet in zijn kast is ook best wel goed afgestemd op die van mij. Kleuren als Army Green, Blauw en zwart zie je het vaakst terug.

shoplog adam brandstore

Shoplog Adam Brandstore

Wij kregen het aanbod om wat leuks uit te zoeken bij Adam Brandstore, online. Nu is dit sowieso al een winkel die wij regelmatig bezoeken voor manlief. Hij zit hier in de stad en het is een nette, niet al te grote, winkel met een mooi en ruim aanbod aan merken. Voor Marco zijn nieuwe outfit kozen we een mooi overhemd met uiteraard een pullover van het merk Adam Brandstore zelf en nog een mooi geschenkblik met 4 paar sokken van Tommy. Die ik stiekem ook wel vaak draag haha! Alles werd netjes verpakt geleverd in een prachtige zwarte box. Ik hou ervan. Het voelt exclusief. En de man? Die is weer tevreden!

shoplog adam brandstore shoplog adam brandstore shoplog adam brandstoreshoplog adam brandstoreshoplog adam brandstore

Ben jij al bekend met Adam Brandstore? Waar shoppen jullie het liefst voor je man?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Adam Brandstore

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.