Shoplog jongenskleding H&M, Prenatal en Zeeman

Tijd voor een shoplog! Stiekem had ik al in de gaten dat er flinke sale was bij de Prenatal. Aangezien ik toch koffie ging doen in het dorp kon ik wel even gaan kijken dacht ik zo. Met een tussenstop bij de H&M en Zeeman natuurlijk.
Als Bram net nieuwe kleertjes heeft ben ik er best zuinig mee. Vlekjes zo snel mogelijk behandelen, niet te warm en binnenstebuiten wassen en vooral niet in de droger.
Op ten duur verzwakt dit enorm bij mij. Dan heb ik toch echt geen zin op al die kleine troepjes op een waslijntje te hangen. Dan maar op baby protect stand in de droger. En ag die vlekjes gaan er met alleen wassen vast wel uit.
Nadeel van die droger is dat het lijkt alsof je baby ineens heel hard groeit.. of de kleding krimpt.

H&Mania

Bij ons in het dorp zijn ze de winkel aan het verbouwen, het word enorm groot! Jaaaay. Daardoor zitten ze tijdelijk in een ander pand. Even binnen scharrelen dan maar, want met 3 halen 2 betalen op de ramen kunnen we vast wel wat vinden wat we nog nodig hebben. Ik heb een kort broekje en twee lange broeken gekocht. Van die lekkere soepele broekjes waar hij lekker in kan bewegen.

Zeemania?

Altijd leuk om even door de Zeeman te slenteren. Ook al heb ik wel wat moeite met de verwarrende indeling, de kleding van jongens en meisjes hangt nog net niet doorelkaar. En de aangegeven maten boven de rekken kloppen ook vaak niet. Aangezien ik met het warme weer wat vaker de romper verschoon heb ik er voor het gemak er nog maar even twee bij gehaald. De effen kleuren zijn lekker stretchy en kun je bij de schouder met knoopjes los maken. Heel handig als je kleine een ongelukje heeft gehad en je dat niet over zn gezichtje uit wil smeren.

Prenatal

Eigenlijk vind ik de kleding bij de Prenatal een tikkie te duur voor iets wat de kleine misschien maar 3 maanden aan past. Maar nu hij wat langer in een maat zit en ze er erg leuke kortingen hadden ben ik toch even gaan neuzen.
Ik heb me behoorlijk in moeten houden. Ook al hing er niet heel veel in maatje 80, het was toch allemaal behoorlijk leuk.
Uiteindelijk heb ik een heel fijn broekje meegenomen, een t-shirt en een spijker blouse. Achteraf vind ik het jammer dat ik dat zelfde broekje in de andere kleur niet ook nog mee heb genomen. Hij staat enorm leuk en zit heerlijk soepel.

Alles bij elkaar was ik €49,36 kwijt

One thought on “Shoplog jongenskleding H&M, Prenatal en Zeeman

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.