Shopvlog ILOVEBEAUTY Event Utrecht + oproep!

Twee weken geleden ben ik samen met Josan naar het ILOVEBEAUTY event in Utrecht geweest. De vlog hiervan hebben jullie vast al wel voorbij zien komen, maar het leek mij ook wel tof om even mijn shoplog met jullie te delen. Dus ben je benieuwd wat ik allemaal heb geshopt op het ILOVEBEAUTY event, lees dan vooral even verder;

Shopvlog ILOVEBEAUTY Event 2017 met kletspraat

Het is een beetje een lange video geworden. In elk geval langer dan voor mij de planning was haha! Ik vind het soms echt nog een beetje vreemd om te doen en dat zie je dan ook terug in deze shopvlog van het ILOVEBEAUTY event haha. We hebben in elk geval genoeg geshopt en gezien dus kijk lekker mee:

Weekendvlog?

Op dit moment ben ik druk bezig met ideeën voor een weekendvlog. Een weekvlog is voor mij nog even iets te veel van het goede. Ik ben namelijk nog maar sinds kort bezig met het maken van video’s en vlogs en vind het soms echt wel awkward op buiten tegen een camera aan te lullen haha.

Oproepje aan mijn lieve lezers

Wel ben ik benieuwd of jullie het hele video gebeuren eigenlijk wel leuk vinden en in welke regelmaat jullie dit zouden willen terug zien? Bijvoorbeeld eens per week? Of eens per maand? Noem het gerust. En mocht je leuke ideeën hebben voor video’s dan wil ik mij daar ook zeker voor inzetten. Laat dus gerust weten wat je graag zou willen zien en dan doe ik mijn best!

Bedankt in elk geval voor het kijken en een fijne en zonnige dag! Liefs, Cassandra

5 thoughts on “Shopvlog ILOVEBEAUTY Event Utrecht + oproep!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.