SINTERKLAAS BLOGHOP 2020 : WIN HET CONCEPT KIDS BORDSPEL

De leukste tijd van het jaar breekt weer aan, vandaag komt Sinterklaas aan in Nederland. Hoewel het nogal droevig is dat we geen intocht kunnen bijwonen, maken we er toch een mooie dag van met de sinterklaasblohop2020. Bij ruim 40 blogs kun je allemaal leuke prijzen winnen. Onderaan het artikel staat wat en hoe je bij mij kunt winnen. Maar vergeet niet te lezen waar je heen kunt nadat je mee hebt gedaan met de winactie.

Wat is een sinterklaas bloghop?

De sinterklaas bloghop is een soort ketting waarmee je allemaal verschillende en misschien zelfs wel nieuwe blogs kunt leren kennen. Opgezet door de lieve schatten Amanda & Esmee.

Ben jij een vaste bezoeker van mij, dan begin je vast bij mijn blog. Ik vertel dan wat over mijzelf, waar je vandaan kunt komen (welke blogger voor mij zit in de bloghop), waar je heen gaat na mijn blog (de blogger na mij in de sinterklaas bloghop) en wat je hier bij mij en bij de volgende kunt winnen.

Wanneer je mee wilt doen lees dan goed de voorwaarden van deelname door. Wanneer je deelname voltooid is, kun je door hoppen voor nog meer leuke prijzen. Zodra je tijdens het bloghopppen weer op momambition terecht komt (als je hier bent begonnen) ben je het hele rondje langs geweest. Je hebt dus alle bloggers gehad die meedoen aan de Sinterklaas bloghop. Dit keer doen er 39 bloggers mee dus er zal vast een prijs tussen zitten die bij jou past.

sinterklaas bloghop 2020 #sinterklaasbloghop2020

Wie is Momambition?

Nou, hoi dus! Ik ben Cassandra, 31 jaar (augustus 1989 mocht je dit later lezen haha) en ben nu 10 jaar samen met de meest leuke man. Sorry ladies! Samen hebben we een pracht van een dochter van 6 jaar genaamd Leia. Zij is mijn grootste inspiratiebron bij het starten van Momambition.nl

Ik ben dol op eten: #nevernoteating, reizen en ondernemen. Mijn blog is mijn werk en daarnaast heb ik nog een interieurblog en ben ik bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf waarbij ik vrouwelijke ondernemers help om hun bedrijf goed neer te zetten. Waar je dan aan moet denken? Webdesign, huisstijl ontwerp en logo design, maar ook blog artikelen. De website van Cassistent is bijna online! Wil je wel vast gebruik maken van mijn diensten? Dat kan. Gewoon even mailen naar [email protected]. Wil je nog wat meer weten lees dan eens de about me pagina.

De artikelen op momambition zijn heel divers. Zo post ik regelmatig speelgoed reviews en recepten, maar ook diepere artikelen over hoe jij je productiviteit kunt verhogen , over body positivity en reviews en tips over skincare.

Help, gezinsuitbreiding! Waar is mijn me-time gebleven? momambition.nl

Waar kom je vandaan en waar hop je naar toe?

Ben jij niet bij mij begonnen? Dan kom jij nu waarschijnlijk op dit artikel binnen via Inge. Ingebeleeft.nl is een blog vol herkenbare artikelen over sensitief ouderschap. Ik kende haar blog nog niet eens voor deze hop, dus dat is dan weer een win voor mij! Bij haar kun je speelzand winnen van madmattr.

Wanneer je hebt meegedaan aan mijn winactie, mag je door hoppen naar de volgende blog: Volgmama.nl. Deze gezellige mama blog is van Nathalie. Ik ken haar inmiddels al een jaar of 5 en we hebben een tijdje bij elkaar in de buurt gewoond. Ze is is een ontzettend lieve meid. Op haar blog vind je o.a. hele leuke DIY’s. Bij Nathalie kun je een Difrax pakket winnen (klik) voor je kleintje! Dus verwacht je een kleintje? Of wil je iemand verrassen omdat een kraambezoek er ff niet in zit door corona? Dan moet je echt meedoen!

Wat kun je winnen?

Tijdens deze sinterklaas bloghop geef ik het geweldige spel Concept Kids weg. Een coöperatief bordspel waarmee je samen zoveel mogelijk dieren moet raden door gebruik te maken van de iconen op het bord. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Weten hoe concept kids werkt? Klik! Perfect voor in de cadeautjeszak op 5 december.

review Concept Kids Dieren : hét coöperatieve borspel van 2018 momambition.nl

Hoe kun je winnen?

  • Geef in een reactie hieronder aan dat je mee wilt doen (verplicht)
  • Volg Momambition op facebook of Instagram (verplicht) volg je op beide kanalen dan heb je extra kans.
  • Deel het bericht van de winactie (openbaar) en tag iemand die dit toffe spel ook wilt winnen (niet verplicht, maar geeft een extra winkans).

De winactie loopt van 14 november 2020 tot en met 22 november 2020. Bij deelname ga je akkoord met het doorgeven van je gegevens aan momambition voor het maken en versturen van je gewonnen prijs. De winnaar krijgt per mail bericht. Reageer je niet binnen 48 uur dan kies ik een andere winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Lees meer in mijn disclaimer.

69 thoughts on “SINTERKLAAS BLOGHOP 2020 : WIN HET CONCEPT KIDS BORDSPEL

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.