Shoplog : Ter Stal Outlet & Action

Vorige week belandde ik tijdens het boodschappen doen in de Action en na het appje van Madelon ben ik ook meteen nog even langs de Ter Stal Outlet hier gegaan.  Het resultaat? 6 kledingstukken voor dochterlief voor maar €12,- een shoplog kan dus absoluut niet achterblijven

Ter Stal Outlet Shoplog

Ik heb geen idee of deze outlet in meerdere steden of dorpjes te vinden is, maar in Almelo hebben we er wel één op het Vincent van Goghplein. Ik koop eigenlijk nooit iets bij de Ter Stal maar nadat Madelon een flinke buit had geshopt voor haar kids voor maar €35,- moest ik toch even een kijkje nemen. Naast dat er namelijk enorm lage prijzen zijn (duhh het is een outlet :P) hadden ze nu ook een actie: 1+1 gratis.

Ik kocht 3 jumpsuits, een jurkje, een basic t-shirt en een hempje. Allemaal enorm handig voor op vakantie. Oké 1 artikel (de grijze jumpsuit) heb ik perongeluk te groot gekocht. Ik dacht 92 in mijn handen te hebben maar heb een 98/104 meegenomen. Kan dus eventueel later ook met een jasje erop bijvoorbeeld.

Als laatste nog wat handigheidjes voor op vakantie. De zwemband vond ik super schattig voor Leia en verder een pakje kinderpleisters, blaren pleisters en een setje met o.a. een tekentang erin. Kan ik dat weer van ons vakantie-to-do-lijstje afstrepen

Action Shoplog

Ik ging eigenlijk naar de Action om wat billendoekjes te halen, maar zoals altijd kom ik altijd met meer thuis. Zo nam ik mieren lok rommel mee omdat we helaas behoorlijk last hebben van mieren hier buiten en ik word er helemaal kriebelig van als ze in huis komen. Eens kijken of deze prdocuten gaan werken… Verder zie je op deze foto afplak tape en beschermglas voor mijn iphone 7.

Verder stuitte ik op dit super toffe kussenhoesje met palmboomprint en kocht er meteen vulling bij. Deze is perfect voor in de tuin (en stiekem ook een tof ondergrondje voor foto’s ahah!).

Als laatste nog wat handigheidjes voor op vakantie. De zwemband vond ik super schattig voor Leia en verder een pakje kinderpleisters, blaren pleisters en een setje met o.a. een tekentang erin. Kan ik dat weer van ons vakantie-to-do-lijstje afstrepen

 

Welke type shoplog vind jij het leukst om te lezen? Is dat interieur dingetjes, beauty producten of bijvoorbeeld kleding? Laat je het weten?!

13 thoughts on “Shoplog : Ter Stal Outlet & Action

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.