Stijlvol zwanger in de positiekleding van GeBe Maternity

Mijn nichtje was 35 weken zwanger toen we met elkaar aan de telefoon hingen. ” Ik heb niets leuks meer om te dragen” mopperde ze. “Mijn buik wordt veel te dik en niets past meer mooi”. Ze voelde zich niet meer mooi, en dat terwijl ze prachtig zwanger was. Gelukkig was daar GeBe Maternity, hét positiekleding merk voor de ondernemende zwangere vrouw. Was ik even blij dat ik haar iets cadeau mocht geven!! 

GeBe Maternity, meer dan alleen een outfit

Het merk GeBe Maternity is meer dan alleen een outfit kopen en aantrekken. GeBe Maternity produceert namelijk al 30 jaar lang zwangerschapskleding voor de moderne (aankomende) mama. Trends worden op de voet gevolgd, om weer te kunnen vertalen naar comfortabele en stijlvolle zwangerschapskleding. Van casual tot zakelijk tot zwemkleding en avondkleding. Positiekleding waar jij je op en top vrouw in voelt. Voor mij dus een feestje dat ik mijn nichtje een blouse van dit mooie positie merk cadeau mocht doen.

Waar is GeBe Maternity te koop?

De positiekleding van GeBe Maternity is te koop in de webshop. De Blouse die mijn nichtje draagt op de foto heet Sandro en kost €44,95.

Cenitha in GeBe Maternity:

Mijn nichtje is op deze foto’s 38 weken zwanger en heeft een prachtige vooruitstekende toeter. Ze draagt hier de blouse Sandro van GeBe Maternity (a €44,95), een mooie blauwe blouse met een Oxford streep. Chique vind ik wel.

Zij draagt hem stoer met een basic zwarte legging en bikerboots. Natuurlijk kun je heb ook combineren met een mooie witte pantalon om het wat netter te maken of een vestje over de blouse dragen. Dat laatste zou ik alleen zelf heel erg zonde vinden. Bekijk de achterkant van deze blouse maar eens met die strik! I Love it! Nu kwamen we er pas later achter dat de strik eigenlijk aan de voorkant hoort. Of nou ja hoort, hij is gewoon op twee manieren te dragen en daar hebben we niet helemaal bij stil gestaan om te fotograferen. Multifunctioneel dus die blouse!

Klein puntje van kritiek:

Voor dit artikel hebben we de blouse Sandro ontvangen uit de zomercollectie, deze heb ik cadeau gedaan aan mijn nichtje en met toestemming heb ik dit artikel mogen schrijven. Dat wij dit product hebben ontvangen wil niet zeggen dat wij niet kritisch durven zijn, de blouse is namelijk geleverd in de juiste maat : een M, en hij is ook echt prachtig. Maar, yes helaas wel een maar: we vonden toch dat de voorkant van de blouse eigenlijk net te kort is voor haar buik. Bij haar boezem is nog zat ruimte om eventueel in te groeien, maar bij de buik had ze steeds het idee dat haar buik ontbloot was, en dat geeft natuurlijk niet een prettig gevoel. Wellicht dat GeBe Maternity hier iets mee kan voor een volgende collectie.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.