The Incredible Face Mask | Review

Heerlijk, even tijd voor jezelf en een maskertje nemen. Wie houdt daar nou niet van?! Ik heb zelf regelmatig last van grote poriën en mee-eters en vind het daarom altijd leuk om nieuwe maskertjes te proberen die dit probleem tegen gaan. Vandaag test ik het Incredible Face Mask van May Beauty, een gitzwart peel-off masker. Ben jij benieuwd naar dit masker? Lees dan vooral verder!

May Beauty

Ik ontving een testpakket met daarin 5x een sachet van het Incredible Face Mask en een aanbreng kwast. Dit masker is gitzwart peel-ff masker die mee-eters, vetten, olie, acne en dode huidcellen zou moeten verwijderen. Ik ben zelf ontzettend benieuwd, want vooral rondom mijn neus en op mijn kin is dit een “probleem” gebied. Een sachet van het masket is genoeg voor een full face masker, maar wil je alleen je T-Zone of je neus gebied doen dan kun je er zeker wel een keer of 10 mee doen. Naast het Incredible Face Mask heeft May Beauty ook nog andere beautyproducten.

Incredible Face Mask review

The Incredible Face Mask + Brush

Ik ontving dus 5 zwarte maskertjes + een kwast. Eerder gebruikte ik altijd een platte foundation kwast van de hema om mijn maskertjes mee aan te brengen, maar met deze kwast van May Beauty gaat het een stuk makkelijker. Het is een platte, recht afgesneden kwast waardoor het aanbrengen van dit nogal vloeibare masker een stuk makkelijker is aan te brengen. Ook het schoonmaken van de kwast is easy-peasy. Gewoon even onder de warme kraan houden en laten drogen voor de volgende ronde. De kwast heeft verder geen luxe uitstraling, maar hij doet zijn werk. Dat is het belangrijkste toch?

Het masker zelf zit in een sachet die je in een keer kunt gebruiken op je gehele gezicht, of meerdere keren wanneer je alleen het alleen op de T-zone aanbrengt. Wanneer je het masker vaker wilt gebruiken, kun je de verpakking dicht maken met een wasknijper of een paperclip. In elk geval, zo doe ik dat meestal. Het masker zelf heeft een sterke geur, niet per definitie vies. Gelukkig gaat de geur al snel weg wanneer je het masker aanbrengt.

De ingrediënten:
Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Diazolidinyl, Diazolidinyl Urea, Algin, Lodopropynyl Butylcarbamate.

Incredible Face Mask review

Het gebruik van het Incredible Face Mask

Het aanbrengen van het Incredible Face Mask doe je natuurlijk op een gereinigde huid. Vermijd altijd het gebied rondom de ogen en pas daarnaast op met gezichtsbeharing want je kan je haartjes eruit trekken. En geloof me, dat voelt niet fijn! Been there, Done that. Not a good plan. Pas dus op bij je wenkbrauwen en haren. Krijgt je het wel in je haartjes? Geen probleem! Je was het zo weg met een nat wattenschijfje.

Wanneer je het masker hebt aangebracht dien je het 30 tot 45 minuten te laten drogen. Dit klinkt nogal lang, maar ik heb ondertussen lekker met mijn dochtertje in bad gezeten en op andere momenten was ik gewoon aan net Netflixen of wat huishoudelijke taken aan het doen.

Het afhalen van het masker is erg gemakkelijk aangezien het een peel-off masker is. Je trekt het als het ware van je gezicht af. Het is daarom belangrijk dat je het masker gelijkmatig aanbrengt omdat je andere natte plekken houdt waardoor je het masker er anders niet af kunt krijgen. Het nadeel is dat ik een gezicht vol donshaartjes heb en het bij het aftrekken van het masker dus best gevoelig was. Maar hey, daarna had ik wel een haarloos gezicht, op mijn wenkbrauwen na dan.

Incredible Face Mask review

Het resultaat

Voor je hele gezicht is dus één sachet meer dan voldoende. Persoonlijk heb ik 2x een full face masker gedaan en daarna gebruikte ik het masker alleen rondom mijn neus en kin. Hierdoor kon ik langer met de 3 andere sachetjes doen. Ik heb daarnaast mijn schoonzusje ook een sachet gegeven om te testen. Natuurlijk stuurde ze mij een stukje tekst én een toffe foto. Zo staan we gezellig samen voor aap met deze maffe masker haha!

Het masker helpt vooral goed tegen grote poriën, acné, mee-eters en het verwijdert dode huidcellen.

Na het afhalen van het masker trok ik dus behoorlijk wat donshaartjes mee en vooral rondom mijn neus een heleboel van die vieze mee-eters. Na het gebruik van het masker werd mijn gezicht niet rood, dit hoor je wel vaak bij zwarte maskers namelijk. Mijn huid voelt wel heel warm aan, maar ook heel fris en schoon. Ik kreeg ergens de tip om mijn huid eerst te stomen voorafgaand van het aanbrengen van het masker. Dit moet ik nog proberen, maar je poriën gaan dan verder open. Misschien dat ik hier een nóg beter resultaat van krijg.

” Het masker is makkelijk aan te brengen en het viel ontzettend mee hoe hij opdroogde. Bij sommige maskers voelt het een beetje trekkerig aan, maar dat viel met dit masker reuze mee. Het afhalen van mijn wangen deed wel een beetje haha, maar verder ben ik ontzettend tevreden. Na het masker voelde mijn huid vet lekker aan, super zacht! “Freija

Incredible Face Mask review

Waar koop ik het Incredible Face Mask

Het masker is met 30% korting te koop via deze link – The Incredible Face Mask. Voor vijf maskertjes inclusief de brush betaal je met mijn unieke kortingscode slechts €25,-. Let op, deze korting is alleen van toepassing wanneer je besteld via de link, ik krijg hier verder geen extra’s voor.

Ik ben heel erg benieuwd of jij het masker al eens geprobeerd hebt en wat jij ervan vond. Zo niet, ga jij het masker proberen?

 

3 thoughts on “The Incredible Face Mask | Review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.