5 tips voor een top vrijgezellenfeest!

Een top vrijgezellenfeest: 5 tips!

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk een ontzettend leuk uitje om bij aanwezig te mogen zijn. Zelf zou ik afgelopen weekend een vrijgezellenfeest hebben gehad van mijn twee tantes die gaan trouwen in juli, maar helaas was en ben ik nog steeds ziek. Ik baal er ontzettend van dat ik het vrijgezellenfeest heb moeten missen. Wel lijkt het mij erg leuk om jullie een aantal tips te geven voor leuke uitjes/dagtrips tijdens een vrijgezellenfeest.

High tea

Wanneer je het graag rustig wil houden, is een high tea een perfect uitje om te doen tijdens het vrijgezellenfeest. Gezellig bijkletsen onder het genot van thee en hapjes, een goede dagbesteding voor overdag! Je kunt ervoor kiezen om dit bij iemand thuis te doen en zelf te organiseren, of je gaat naar een restaurant en laat je lekker verzorgen. Om het wat leuker te maken kun je bijvoorbeeld een vragenspel spelen tijdens de high tea om iedereen nóg beter te leren kennen. Ook kun je de high tea combineren met een workshop, bijvoorbeeld handlettering, maar daarover later meer.

Escape room

Liever een uitje met iets meer actie? Kies dan eens voor een escape room! Tegenwoordig zie je steeds meer activiteiten voorbij komen die iets te maken hebben met het ontsnappen uit een kamer of andere ruimte. Goed samenwerken én spanning, een super leuke combinatie. Wij zouden tijdens het vrijgezellenfeest ook naar een Escape room gaan in Groningen , erg jammer dat ik hier niet bij kon zijn want ik was echt super benieuwd naar hoe dit nou is. Naast een Escape room, heb je tegenwoordig zelfs gevangenissen waar je uit kunt breken. Dan heb je meteen een stukje spanning erbij!

Workshop Handlettering

Handlettering is helemaal hip op dit moment. Handletteren is het schrijven van quotes/woorden in sierlijke letters, zodat het een eigen kunstwerkje wordt. Ontzettend leuk om met een groep te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Creatief bezig zijn, ondertussen gezellig bijkletsen en uiteindelijk een mooi resultaat hebben voor in je interieur. Handlettering is ook leuk om te combineren met een ander uitje, bijvoorbeeld een high tea. Top combinatie!

Wijnproeverij

Duidelijk toch, (de meeste) vrouwen houden immers van een lekker wijntje! En wat is er dan leuker om dit samen met je vriendinnen en familie te proeven tijdens een gezellig uitje. Kies een leuke locatie en zorg voor een fijne begeleiding. Het is natuurlijk wel zo leuk dat je naast het proeven ook nog wat kennis op doet over de verschillende soorten wijn. Jij weet straks precies welke wijn je moet serveren bij een etentje. Kortom: een middagje genieten en met nieuwe kennis naar huis.

Lipdub

Een lipdub is een filmpje wat je opneemt waarbij iedereen na elkaar een aantal woorden/zinnen van een liedje playbackt. Ondertussen wissel je van plaats en vaak gaat dit samen met gekke outfits en dansjes. Kies van te voren een liedje uit, of laat de toekomstige bruid ter plekke doen. Zorg voor verkleedkleding en leuke decoratie. Een hoop plezier en een leuke herinnering waar je nog lang om zult lachen.

Wat zou jij leuk vinden om te doen tijdens een vrijgezellenfeest?

 

28 thoughts on “5 tips voor een top vrijgezellenfeest!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.