Tweedehands Chanel webshop gespot mét hebberige wishlist!

Vintage Fashionista’s opgelet! Ik heb een tweedehands Chanel webshop gespot! Oke oke, niet alleen Chanel, ook andere prachtige designer merken, maar van Chanel gaat mijn hart toch altijd net even sneller kloppen. Ik ben namelijk echt een groot fan van dit prachtige en luxueuze merk, maar helaas laat mijn portemonnee het alleen toe om make-up of parfums van dit mooie merk te kopen. 

Na het bezoeken van de shop heb ik meteen maar even een hele hebberige wishlist gemaakt, wie weet vind manlief mij wel zo lief dat hij één van deze items voor Valentijn koopt.. Niet dat wij hier aan doen thuis maar de gedachte is leuk toch? Uiteraard deel ik mijn ultieme hebberige wishlist nog met jullie in dit stuk, maar laat ik ook zo lief zijn om de webshop met jullie te delen. Maar blijf van mijn wishlist af he?!

Tweedehands Chanel Webshop Gespot

Laat ik eerst even beginnen met de webshop: Rebelle.com. Dit is eigenlijk een soort marktplaats maar dan voor de bekende designer merken. Naast het kopen van o.a. tweedehands ChanelRalph Lauren of Marc Jacobs items, kun je dus ook hier je eigen collectie luxueuze designer merken kwijt. En dat dan zonder dat er van die irritanten “voor een dubbeltje op de eerste rang” lui bieden én uiteraard met de garantie dat de items echt zijn en niet van die nepperts uit Turkije. Hoe dat wordt gedaan? Door een streng clubje van kwaliteitsexperts. Ideaal!

Naast het gewone shoppen, bestaat er ook nog een Flash Sale. Gedurende 7 dagen, verlagen zij iedere dag prijzen (tussen de 5% en 10%) van ongeveer 250 luxe designer merken en iedere zondag worden er weer nieuwe items aan deze sale toegevoegd.

Mijn ultieme hebberige Designer wishlist

Naast een aantal mooie tweedehands Chanel items, vond ik ook een paar pareltjes van mijn favo merken Ralph Lauren, Marc Jacobs en jawel jongens, zelfs een paar Louboutins!! Zoals jullie kunnen zien ben ik nogal een schoenen freak en die pumps van Chanel zijn voor mij echt een must! Ik ben er helemaal verliefd op zo leuk vind ik ze!

tweedehands chanel, rebelletweedehands chanel, rebelletweedehands chanel, rebelle

 

Wat is jouw favoriete designer merk? En zou jij dit tweedehands aanschaffen? Waarom wel of niet? Laat het me weten in de reacties hieronder :)

uitgelichte afbeelding chanel tassen via Schutterstock

 

2 thoughts on “Tweedehands Chanel webshop gespot mét hebberige wishlist!

  • Heb ik al gezegd dat ik je geweldig vind? :D Thanks voor deze tip!!!!
    Ik print het adres van die site uit en hang hem op een big ass blad op onze koelkast. Husband kan het dan zeker niet meer negeren :D
    I looooove Chanel. Het is gewoon het summum van stijl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.