Glitters van Urban Nails omdat nagels mogen shinen!

Nailed it:

Zoals jullie kunnen lezen in mijn biografie ben ik nagelstyliste en heb ik mijn eigen nagelstudio ‘Nailed it‘ in Noordhorn. Het belang van mooie verzorgde handen word steeds meer begrepen door een al maar groter wordend publiek. Je handen zijn je visitekaartje wordt vaak gezegd! En dat kan onze redactie alleen maar beamen. Vandaag laat ik jullie kennis maken met een van de producten van Urban Nails: 

Urban Nails

Urban Nails is een toonaangevend merk op gebied van nailart. Urban Nails is bekend geworden om zijn pigmenten, folies en verschillende soorten en kleuren glitters.

Urban Nails verkoopt enkel glitters die cosmetisch zijn goedgekeurd.Dit is een enorm verschil met veel andere nailart merken welke vaak hobby glitters verkopen. Cosmetische glitters zijn vrij van glas en metaal en dus ook geschikt om aan te brengen op de huid. Daarnaast vind ik de kwaliteit simpelweg beter en glinsteren ze meer en mooier!

Mocht je benieuwd zijn, neem dan even een kijkje op hun Facebookpagina zodat je hoogte kunt blijven van alle nieuwe producten, aankomende beurzen, instructievideo’s en meer! Vergeet niet te liken!

Urban nails
Faded french manicure met UNG 82

Lees ook: De Essie Herfst collectie is gaafff!!

Faded French Manicure met Urban Nails

Ik maak zelf in mijn Nagelstudio graag gebruik van glitters van Urban Nails. Soms duurt het even voor de kleur/design keuze is gemaakt maar bij deze klant was het snel beslist. Ze houdt van roze, roze en nog eens roze! Ik heb hier de glitters gemengd met een clear acrylpoeder. Dit is een gemakkelijke manier om de glitters te verwerken in acrylnagels en zo bijvoorbeeld zoals op bovenstaande foto een mooie faded french manicure te creëren.

Bij een faded french laten we de smile-line vervagen in tegenstelling tot de originele french manicure waarbij de smileline zo strak mogelijk word gezet. De gebruikte glitter is UNG 82 van Urban Nails. Een fijne felroze glitter gemixt met confetti in andere tinten.

De collectie glitters bij Urban Nails is enorm! Allerlei verschillende soorten, en heel erg veel mooie kleurtjes. Hieronder zie je nog twee andere kleuren van deze zelfde soort glitter die ik in mijn nagelstudio heb.

 Wist je dat je de glitters van Urban Nails ook kunt verwerken in gelpolish op je eigen nagels, dus dat je niet perse kunstnagels hoeft om met deze mooie glitters te shinen? Welke kleur zou jij kiezen voor jouw nagels?

Laat jij je nagels wel eens doen? Vind jij het belangrijk welke producten jou styliste gebruikt? Of lijkt het je misschien zelf leuk om nagelstyliste te worden?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.