LOL Surprise Pets Serie 3 uitpakken! Feestje!!

Ik ben persoonlijk niet zo van de huisdieren, al die verplichtingen enzo haha, maar voor deze LOL Surprise Pets maak ik wel graag een uitzondering! 

VIDEO LOL SURPRISE PETS SERIE | Ballen uitpakken:

De LOL Surprise Pets werden vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken in het huishouden. Kinderen zijn helemaal lyrisch over deze verrassingsballen die je met zeven lagen uitpakt. Ook op Youtube is dit fenomeen razend populair dus koos LOL Surprise Pets om een nieuwe serie uit te brengen. Wij kregen twee verrassingsballen opgestuurd van het PR bureau, mega leuk dus dachten he, dat gaan we met z’n tweetjes gezellig uitpakken. In de onderstaande video zie je dan ook wat er in de verrassingsballen zit.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op ons Youtube Kanaal, vinden we super leuk!

Wat zijn LOL Surprise Pets?

Een LOL Surprise Pets -verrassingsbal bestaat uit 7 verrassingslagen. Na het uitpakken van elke laag vind je een accessoire, een verrassing of een hint die je verteld welk huisdiertje in de LOL Surprise Pets bal zit.

De zeven lagen met verrassingen zijn: (1) sticker met geheim bericht, (2) verzamelbaar stickervel, (3) flesje, (4) schoenen, (5) schepje, (6) accessoire, (7) L.O.L. Surprise! je eigen Tots, Sister of popje diertje.

LOL Surprise Pets serie 3

Na de 2 vorige L.O.L. Surprise! series wordt de collectie uitgebreid met de LOL Surprise PETS!™. In deze serie vind je maar liefst 35 verschillende huisdieren. Van hondjes, tot katjes, konijntjes en zelfs zeldzame hamsters. Speciaal aan deze serie is de bijgeleverde kattenbak. Vergeet deze niet uit te scheppen, want hier vind je een accessoire in voor je diertje!

Ook zitten er leuke accessoires in zoals een flesje die je kunt vullen met water aan het diertje kunt geven. Het diertje kan dan traantjes of een plasje produceren. Ook kun je de diertjes onder water dompelen voor een verassing, deze verrassing hadden wij overigens niet.

In elke bal zit een verzamelposter met alle poppetjes en/of diertjes erop, zodat je ze allemaal kunt verzamelen.

LOL SURPRISE PETS REVIEW MOMAMBITION

De LOL Surprise Pets ballen zijn officieel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Waarschijnlijk door het kleine prul wat erbij zit. Maar Leia is enorm fan van de diertjes en ze gaan dan ‘s avonds ook mee naar bed (zonder accessoires natuurlijk haha!). Maar ik denk dat wanneer je toezicht houd, kleine kinderen hier prima mee kunnen spelen. Leia is vooral fan van het diertje en laat de accessoires een beetje links liggen.

De ballen kosten €9,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de bekende speeldgoedwinkels zoals Intertoys en Bol.com. Meer weten over deze huisdiertjes? Bekijk dan de officiële website of de Nederlands Facebook-pagina

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

Dit artikel bevat opgestuurde producten.

15 thoughts on “LOL Surprise Pets Serie 3 uitpakken! Feestje!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.