VTECH Mila mijn magische Makeup Eenhoorn | #8daysofchristmas2018

Yes de #8daysofchristmas2018 is begonnen en je weet dat je een meisjesmama bent wanneer alles om eenhoorns en paarden draait in huis. Je had dan ook Leia haar koppie moeten zien toen ze met Pakjesavond Mila mijn magische makeup eenhoorn van Vtech uitpakte. Genieten hoor die grote glinsteren ogen en al die ‘oehs’ en ‘ahs’! In dit artikel vertel ik je alles over de prachtige Mila en mag ik een exemplaar weggeven aan mijn volgers <3  

review Vtech Mila mijn magische makeup eenhoorn momambition.nl #8DAYSOFCHRISTMAS2018

lees ook: review twinkel de eenhoorn

MILA, MIJN MAGISCHE MAKE-UP EENHOORN

Mila is een prachtige pluche eenhoorn van ongeveer 37 centimeter groot. Je bent op slag verliefd als je haar ziet. Ze heeft een blauwe hoorn, doorzichtige vleugels en prachtig gekleurde manen.

Met het makeup palette in de vorm van een vlinder kun je Mila haar ogen, hoorn en vleugels veranderen in de mooiste kleuren. Verder zitten er ook een heleboel mooie accessoires bij Mila zodat je haar manen (of je eigen haren) mooi kunt maken.

Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn heeft twee volume standen wat voor ons ouders heel fijn is haha! Wanneer je even niet speelt, schakelt Mila zichzelf automatisch uit. Mila praat, draait met haar hoofd en kan ook knipperen met haar ogen. Haar benen kun je zelf bewegen.

Wat wij van Mila mijn magische Makeup Eenhoorn vinden? GE-WEL-DIG! Leia is überhaupt al een paardenmeisje, dus dit cadeau van vtech was met sint een groot succes!

review Vtech Mila mijn magische makeup eenhoorn momambition.nl #8DAYSOFCHRISTMAS2018

Mila opmaken met MAKE-UP

Met de speciale kwast kun je een kleur op het palet selecteren en daarna kun je Mila haar ogen, vleugels of hoorn veranderen in de gekozen kleur. Het palet bevat 16 verschillende om eindeloos mee te variëren. Je kunt ervoor kiezen om alles in dezelfde kleur te doen, of je geeft elk item een andere kleur. Jij bent de visagist, dus jij bepaalt! In Mila haar manen zitten ook lampjes, ze lichten op tijdens het kleuren.

MICROFOON

Naast het make-uppen kan Mila mijn magische makeup eenhoorn ook nog eens zingen. Houdt de microfoon tegen haar mond en ze zingt vijf verschillende liedjes. Haal je de microfoon weg bij haar mond, dan hoor je de melodie en kan je zelf meezingen. Wanneer je Mila tijdens het zingen over haar rug aait, dan laat ze prachtige lichteffecten zien.

SPELLETJES

En wist je dat Mila is ook dol op spelletjes?! Mila legt de spelletjes uit als je op haar hanger drukt (om haar nek). Druk je nog eens dan vertelt ze meer over het volgende spel. Breng bijvoorbeeld make-up aan waar het lichtje knippert, voordat de muziek stopt.

Mila mijn magische makeup eenhoorn is verkrijgbaar bij speelgoed winkels als intertoys en ook bij Bol.com voor €60,-

Wat wij van Mila mijn magische Makeup Eenhoorn vinden? GE-WEL-DIG! Leia is überhaupt al een paardenmeisje, dus dit cadeau van vtech was met sint een groot succes. Ze geeft Mila heel veel knuffels en kusjes en ze moet altijd mee op bed haha!

lees ook: eenhoorn traktatie van Paperhouse 

#8DAYSOFCHRISTMASGIVEAWAY |
WIN Mila mijn magische makeup eenhoorn

Wil jij Mila mijn magische makeup eenhoorn graag cadeau geven onder de kerstboom? Ik laat bewust even niet alle accessoires zien zodat het nog even een verrassing blijft. Ik mag van Vtech i elk geval een exemplaar weggeven aan mijn volgers, zo ontzettend leuk!

De actie loopt tot en met 18 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Het verzamelartikel wordt gedeeld op onze Facebookpagina

En dan nu door naar kerstelfje josan, zij geeft de stokke munch weg!

123 thoughts on “VTECH Mila mijn magische Makeup Eenhoorn | #8daysofchristmas2018

 • Dionne van der Kooij says:

  Super leuk! Doe dan ook graag mee voor onze dochter, ze heeft al 3 smeekbedes gedaan aan rudolph en de kerstman voor deze schattige make-up eenhoorn. Ik volg je op beide kanalen.

 • Wat een onwijs mooi ding, die mila! Hier ook een meisje dat weg is van paarden, eenhoorns, make-up etc!
  Ik doe graag mee met de actie! Volg je via beide kanalen :)

 • Jaa wat een super leuke actie? me dochter van 3 jaar zou dit helemaal tegek vinden aangezien we alles unicorn hebben ??? en ze hier niet genoeg van kan krijgen. Ik volg allebei, dus nu maar hopen s n duimen???

 • Mijn dochtertje is gek op paarden. Ze was een beetje ontmoedigd toen ze opmerkte dat de sint deze nog niet had gebracht. Hopelijk heeft ze bij de kerstman meer geluk! ? Ik doe graag mee aan de actie! Ik volg u op beide kanalen.

 • Viola Krop-Draaijer says:

  Hallo!
  Wat een leuke winactie ?
  Mijn dochter van 4,5 wil zo graag zelf make-up maar dit kan helaas niet met haar eceem. Deze Vtech eenhoorn zou dus geweldig zijn voor haar!
  Ik volg jullie al een tijdje op Facebook en Instagram ?

 • Kelly Aarts says:

  Mijn dochter is hier helemaal weg van, dus ook ik doe graag mee! Eenhoorns en make Up, beter kan het voor een meisje niet worden toch? Ik volg je op beide kanalen? (IG via onze bedrijfsnaam)

 • Ik volg je al tijden op beide kanalen. Ik vertrouw op je dat mama’s dit ook leuk vinden, ik twijfel er niet aan dat Nora het leuk zal vinden, dus we doen mee!

 • Denise Gonzalez area says:

  Waaauw ow dat zou echt het mooiste kerstkado zijn voor mijn dochter van 5 … die is helemaal bezig met tutten en zoals zij zegt unicorns hahaha geweldig zeg ! En wat een onwijs toffe actie! Ik volg je ook op zowel insta als fb :D

 • Olja Rödel-Noordman says:

  Toen mijn meisje milou van 4 deze zag net 5 minuten geleden, ben ik doof geworden.
  Ze gilde heel hard: DIE WIL IK!
  Helaas heeft ze te weinig spaarcentjes maar dankzij jou en vtech maakt ze kans hier op!
  Ik doe mee omdat mijn dametje net zo’n paardenmeisje is als jouw mini me❤

 • Daan moerland says:

  Wat ziet dat er leuk uit zeg!
  Mn meisje is 18-12 jarig en een echt meisjemeisje, dol op make uppe, hoe gaaf zou het zijn om haar lievelingsdier op te kunnen maken ?? zou een geweldig kado zijn voor der ?

  • Angelique Van Hoewijk-Verhage says:

   Wat super leuk mijn meisje heet zelf ook Mila en ze zou deze magische eenhoorn echt geweldig vinden. Ik volg je op Facebook en ook instagram (angeliquexmila)

 • Annabel de Ruiter says:

  Geweldige eenhoorn! Liselotte vindt Eenhoorns ook zo leuk en wat zal ze dat opmaken vast geweldig vinden!! Waag graag een kansje ✨?

  Volg je via fb en instagram (annabel.a.lovely.day)

 • Wauw wat een ontzettend leuk cadeau! Me meisje Nola is helemaal gek van eenhoorns en make-up. Een echt meisje meisje. Hier zou ze zo blij van worden. Wij doen heel graag mee. Ik volg je op insta en Facebook ??

 • Toen ik zag verschijnen: éénhoorn en make-up hield ik mijn hart al vast, zag mijn dochter al overal kliederen behalve op die éénhoorn ?!Maar dit speelgoed is echt geniaal!!!hoe vinden ze zoiets leuks uit?:-D
  Mijn dochtertje is verzot op alles wat licht geeft en alles met paardjes(net als haar mama)
  Ik volg je op beide kanalen.

 • WoW wat een gave actie zeg!! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Wat wil ze deze graag hebben ?
  Ik volg via Facebook en insta natuurlijk?

 • Ik zat erg te twijfelen over de eenhoorn te kopen voor sinterklaas. Maarja dan moet het ook gelijk x 2 hè ( tweeling meiden)
  Maar als ik nou eens 1 win!!!!! Wauw dat zou geweldig zijn voor de meiden!

 • Liline Erdmann says:

  Wauw, wat een gaaf kado om mee te starten! Ons meisje zou Mila ook fantastisch vinden, dus ik doe graag mee! Ik volg je op beide kanalen :-)

 • Super leuk die #8daysofchristmas2018 actie!! Ik doe mee voor mijn dochtertje die eind deze maand 3 jaar wordt, heerlijk zo met al die feestdagen haha. Alvast fijne feestdagen met je man en dochtertje! Oh ik volg je op Insta en Facebook.

 • Esmeralda Groenland says:

  Wat geweldig! Kan me voorstellen dat jouw dochter hier erg blij mee is. Ik zou het geweldig vinden als ik mijn dochter ook kan verrassen met deze eenhoorn. Ok volg op FB en insta.

 • Wauwwwwwww
  Dit is echt zon reclame op Tv waarbij ik denk.
  Zoiets is ver buiten bereik voor mijn kids.
  En da. Zie ik hier bij jou Momambition een blog met ook nog een gift erbij ?❤️
  Wauw dan hoop ik echt heeeeeel hard voor een kansje voor mijn dochtertje. ??
  Die zou deze magische make-up eenhoorn helemaal geweldig vinden.

  Echt een supermooi cadeau. ?

 • Wendy Van De Reyd says:

  Wauwwww deze vind mijn dochtertje Sharona, magisch geweldig, waag dus graag een kansje, en volg je mee op FB en Instagram , duimen omhoog

 • Angelique Van Hoewijk-Verhage says:

  Wat super leuk deze eenhoorn zou mijn dochter die zelf ook Mila heet echt geweldig vinden. Ik volg je op Facebook en instagram (angeliquexmila

 • Heel graag voor mijn meissie shanaya… Die een echte meisje meisje is.. De dagen worden hier vervuld met pirouettes en nageltjes en haartjes strak in de lak . En iedereen krijgt een kleurtje op de wangen en lippen.

 • Supergaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter die het hier altijd over heeft. Zou ze zo blij van worden! Ze wilde naast deze ‘unicorn’ ook een ‘schietgeweer’ ? lekker in één lijn. (Ik volg je al langere tijd overal!)

 • cheryl kroezen says:

  whauw wat een super gave actie weer wil heel graag mee doen voor klein kansje voor onze meisjes die vinden dit helemaal geweldig altijd leuke acties en super leule tips en trics op je blog nice nice

 • Ik volg je op Facebook en Instagram. Ook ik ben een meidenmama, en alles draait hier om paarden, veulens, eenhoorns of te wel paarden, paarden en nog eens paarden. De meiden zouden dit geweldig vinden

 • Wat een leuke prijs. Leuke naam ook…. Mila. Zo heet de jongste die dit erg leuk zou vinden. Maar Evie van 4 jaar is een enorme fan van eenhoorns. Dus gaat dit ook geweldig vinden.

 • Kimberley van Ravenswaaij says:

  Wauw! Had ik vroeger maar zoiets gehad, wat super leuk! Ik doe graag mee voor een van mijn nichtjes :) weet zeker dat ze het geweldig vinden! Dan nog kijken wie van de 4 de gelukkige gaat worden haha

 • Selina ten Kate-Calor says:

  Oh geweldig! Mijn dochter Olivia is 4 jaar en dol op tutten en eenhoorns. Dit zou echt iets voor haar zijn!?? Ik volg je op Facebook en Instagram

 • Wouw!! Die zou ik supergraag winnen voor mijn meisje. Ze is helemaal fan van eenhoorns en paarden. Heeft voor sinterklaas een eenhoorn gekregen van de rommelmarkt maar die kan niet tippen aan dit mooie exemplaar die ook nog eens kan praten #wouw!!!
  Volg je al op insta en facebook

 • Wauw!! Hier ook een meisje die dol is op eenhoorns en paarden. Dus hier gaat ze zeker weten super super blij mee zijn. En laat ze nu 21 dec geopereerd worden aan haar voet. Dan 3 weken gips en daarna fysio. Heel spannend natuurlijk. Misschien kan Mila haar helpen. En jaIk volg je op beide kanalen.

 • Heidie van der Steeg says:

  Hij stond op 1 op het verlanglijstje van mijn dochter maar helaas had de Sint al geshopt voordat hij het lijstje had ontvangen, dus geen Mila hier op pakjesavond. Gelukkig was ze evengoed erg blij met de andere cadeautjes. Ik zeg ook altijd over verlanglijstjes dat het Sinterklaas een idee geeft over welke cadeautjes een kind leuk vindt, maar het niet zegt dat je iets krijgt dat erop staat (dat tempert de verwachtingen mooi). Maar het zou een superverrassing zijn als de Kerstman in de vorm van Momambition zorgt dat Mila hier onder de kerstboom komt te liggen ? Dat verwacht ze zeker niet.
  Ik volg via Facebook en in minder mate Instagram (daar ben ik mamajola77 maar niet zo actief)

 • Wat een supergaaf ding?. En wat een leuke actie. Wij doen mee! Ik vind ‘m al heel leuk, laat staan mijn 2,5 jarig prinsesje. Ik volgde mom ambition al op Facebook maar nu ook op Instagram ?.

 • Angelique Van Hoewijk-Verhage says:

  Ik doe heel graag mee voor m’n meisje Mila ze vind paarden en make up geweldig . Ik weet zeker dat ze deze magische eenhoorn fantastisch zal vinden.. Ik volg je op Facebook en instagram (angeliquexmila)

 • Mariska van son says:

  ????Wauw wauw Wauwie van deze mega kado wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige kado voor de kids willen winnen zodat ze de feestdagen super kado hebben wie wil dat nou niet ? # Met zo magische eenhoorn worden ze mega blij het zou echt geweldig zijn? Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het het verwennen van mijn dochters deze feestdagen beginnen ..

  Liefs Mariska ..

 • Angelique Van Hoewijk-Verhage says:

  Wat gaaf ik doe heel graag mee voor mijn meisje die zelf ook Mila heet.. Ze vind paarden en make up prachtig dus echt een geweldig cadeau voor m’n meisje!! Ik volg je op Facebook en instagram (angeliquexmila

 • Superleuk deze eenhoorn ? voor onze twee meisjes Hailey Jane ?& Jaimey Lynn??! Ze zijn dol op eenhoorns en zijn dol op spelen, zingen en make uppen. Doe heel geaag mee voor ze en ik volg op beide kanalen! ❤❤❤❤????

 • Supersupermoooi actie en blog!.
  Dit zou mooi zijn voor mn meisje haar verjaardag en Kerstmis… Ze doet zo goed op schooltje en is gek op Paardjes! Hier maak ik haar onwijs blij mee!.

 • Wendy van Zetten says:

  ????Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt mijn nichtje zeker heel blij zou heel graag deze prachtige Unicorn Mila voor haar willen winnen wie wil dat nou niet ? #Pureverwennerij Van deze prachtige Unicorn voor de feestdagen wordt ieder kind mega blij ? ik volg je op fb&ig. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van nichtjes deze feestdagen beginnen ???

 • Wauw mijn dochter gat door het lint als ik dit voor haar zou winnen.
  Ik ga keihard duimen en ik volg je zowel op facebook als op instagram (judokid)

 • Serenaen Kyra de Boer says:

  Via Facebook vol ik je al een hele poos.
  Nu heb ik thuis ook een paarden meisje, wat ik ook ben geweest.
  Het zal me ook niets verbazen dat deze dure hobby bij ons op nummer 1 komt te staan.
  Zolang we het nog bij een speelgoed eenhoorn kunnen houden kan mijn portemonnee ook nog lachen haha!
  Hier zou je ons erg blij mee maken ??

 • tine van aken says:

  Dochtertje Hélena wordt vier in januari, een echt tuttebelletje volop in de éénhoornfase, dus count me in voor deze superkans aub! Volg en deel graag via Facebook!

 • Je zou toch zelf weer kind willen zijn! Gelukkig heb ik een dochtertje die hier ook erg van zal genieten! Eenhoorns zijn hier helemaal hot. Ik volg op FB (ook op Youtube, Bloglovin en gedeeld met G+)

 • Tanja Kuijer says:

  Oh wauw! Mila, mijn magische make-up eenhoorn van Vtech staat hoog bovenaan het wensenlijstje van mijn dochter! Wat zou ze hier blij mee zijn, mijn meisje is een echt meisje-meisje :-D Dol op Eenhoorns, poppen en make-up. Dus Mila mijn magische make-up eenhoorn is voor haar op dit moment hét speelgoed wat ze dol graag zou verwelkomen, ze kan er werkelijk alleen maar over dromen. Nu maar duimen en hopen dat Mila heeeeeeel misschien wel naar ons toe mag komen :-D!. Ik volg Momambition met plezier al enige tijd op Facebook en ook op Instagram onder mijn naam Tanja Kuijer.

 • Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje!!
  Ze houdt van make Up en gek op lipgloss, deze prijs past helemaal bij haar.
  (Volger op instagram)

 • Ohhhh deze is wel erg tof zeg! Ik doe mee voor mijn dochtertje Lily. Zij is uberhaupt een dierenvriend! Ik volg je via FB en zojuist ook via Insta.

 • Miranda wils says:

  Oooo dit is de allerallergrootste wens van ons kleine meisje, ??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat

 • cindy pater says:

  Waanzinnig, Deze wil mijn dochtertje zo graag hebben, ze is gek op Makeup, My little pony’s en vooral op Unicorn knuffels dus bij deze slaat ze drie vliegen in één klap met een prachtig cadeau. Ik volg je via fb en via insta @iamcinpater

 • esther augustijn says:

  ik volg je op beide kanalen! Dit zou een geweldig cadeau voor mijn oudste dochter haar verjaardag zijn! deze wil ze dol graag! ze zou hem dan ook gelijk mee kunnen nemen in de taxi.. elke dag zit ze hier twee uur in van en naar school en verveelt zich stierlijk! met deze toffe eenhoorn zal ze zich geen seconde meer vervelen!!!!!

 • Wauh!!! Wat een super prijs. Mijn dochter stond er van de week al mee in ha a r handen bij Intertoys. Helemaal in love! Ga heel hard voor haar duimen.

 • Super gave winactie!!! Ik doe heel graag mee voor ons meisje wat op komst is?❤️ hiermee kunnen we de babykamer helemaal unicorn proof maken en ik weet zeker dat onze kleine meid hier nog heeeeel veel jaren plezier van gaat hebben? #fingerscrossed

  • Claudia Diependaal says:

   Oh ja dat vergeet ik steeds ik volg je op Facebook Claudia Diependaal en Instagram Diependaal! Volgens mij ook nog op Twitter Clautje35!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.