Week 7 + 8 – 2018 | Work Work Work Work Work

De afgelopen twee weken waren lekker druk met persevents en een dagje met Le Husband. Kijk je weer meer?

Week 7 – 2018

Wauw wat gaat de tijd ontzettend snel! We zijn alweer bij week 7 beland van 2018! Voor mijn gevoel gaat het echt wel heeeel erg snel!

Persdag House of Rebels

We beginnen de week op dinsdag met een heerlijke dag in Amsterdam. Ik heb een persdag van House of Rebels, één van mijn favo PR-bureaus. Dit keer ben ik niet alleen. Op locatie staat de lieve Ciska mij al op te wachten. Ik was uiteraard weer eens verlaat omdat ik in de verkeerde metro was gestapt. Leer ik het metroleven ooit goed kennen? Don’t think so.

De persdag vond dit keer plaats in het nieuwe pand van House of Rebels en girlssssss wat is het mooi geworden zeg. De marble trap is echt to die for!  De rebels hebben het weer ontzettend goed verzorgd en we beginnen de dag dan ook met een alcohol vrij destilleer. Heb je die flessen gezien? Wauw, gewoon wauw! De eerste was chill maar die tweede. Too much for me. Bekijk de sfeer video maar!

Klik hier wanneer je de video niet kunt bekijken.

Na de persdag zijn we gezellig Amsterdam zelf in gegaan en hebben we nog het een en ander geshopt. Als afsluiter hebben we nog even lekker gegeten bij Wagamama. Toch wel mijn favo afsluiter na een dagje Amsterdam. Don’t touch my ramen noodles!

 

Valentijnsdag in het museum

Wij zijn eigenlijk niet zo van de Valentijnsdag en doen hier eigenlijk ook nooit wat mee. Commerciele onzin noem ik het meestal. Maar ik moet wel zeggen dat sinds we ouders zijn, we niet tot nauwelijks iets nog als man en vrouw samen doen. Ik had geluk en kon Leia een dagje ruilen met de opvang dus gingen Le Husband en ik samen op pad naar Zwolle.

We hebben lekker geslenterd door de prachtige binnenstad van Zwolle. We aten tegenover het Fundatie Museum een Herman Broodje met pulled pork van spare ribs en dat was echt overheerlijk! Nadien zijn we het Fundatie Museum ingerold. Hier was een tentoonstelling van Neo Rauch, maar eerlijk gezegd waren we niet helemaal weg van zijn schilderkunsten. Het was een beetje vreemd.

Wel hingen er ook werken van oa Gerard ter Borch, Johannes Vermeer etc etc. Dat waren wel weer prachtige werken. Maar goed dit was ook voor het eerst dat we echt naar een kunstig museum gingen samen en ondanks dat het niet onze smaak was (Neo Rauch) hebben we ons wel prima vermaakt. Het was fijn om weer eens met z’n tweetjes op pad te zijn. Zonder na te hoeven denken dat dochter zich wel vermaakt. Eten op tijden dat wij willen en zo lang lopen als we zin hebben.

De rest van de middag brengen we zo’n beetje door in Het Speeleiland, een spellen en speelgoed winkel met echt onze soort spellen, puzzels en ander speelgoed. Wauw. Gewoon wauw! Hier kun je makkelijk uren doorbrengen!

Vrijdags lekker naar de fysio om alles weer ff los te laten masseren en dan heerlijk het weekend in.

Work mode Weekend : Nice to meet you event

Oké zaterdag niet. Zaterdag was relaxed en rustig. Met z’n drietjes. Maar zondag. Zondag had ik een gezellig event bij Cosmo Hairstyling in IJmuiden en mocht daarbij twee volgers meenemen. Jammer genoeg zeiden ze last minute af omdat de een ziek was en de ander een ziek kind had. Gelukkig heeft de lieve Kimberly me uit de brand geholpen met haar vrienden en hadden we alsnog een mega gezellig middag waar ik weer een boel nieuwe beauty merken heb leren kennen.

Sfeer impressie:

Klik hier wanneer je de video niet kunt bekijken

Ken je bijvoorbeeld Zoya al? Dit is een nagellak zonder lood en dus ook te gebruiken tijdens de zwangerschap of zelfs bij kinderen. Deze nagellak is volledig vegan en dus niet schadelijk. Eenmaal de nagellak op, blijft deze zo’n 10 dagen slijtvast zitten. Wil je mooie verzorgde nagels? Laat ze dan lakken bij Nieces Beauty & Health

Devine Sensation van Beau d l’Or is een mooie spray die zorgt voor een prachtige glow. Bye Highlighter, dit flesje moet je hebben! Het product is niet getest op dieren en bevat ook geen dierlijke ingrediënten. Wel bevat het :

  • Vitamine A: huid herstellend
  • Vitamine E: Antioxidant; cel vernieuwend
  • Vitamine B5: Conditioner – huid herstellend
  • Vitamine H: Werkt rimpelvorming tegen
  • Kasjmier: Zorgt voor een mooie natuurlijke glow, een zachte huid en helpt om de huid te beschermen.

Kende jij Floxia al? Ja misschien van het masker wat ik vorige week maandag live deed op Facebook. Maar daarvoor? Ik heb het dus op dit Nice to Meet you event leren kennen en het is een Frans Dermo-cosmetisch merk. Het peel off masker heb ik meegekregen en hebben jullie dus al iets van gezien, maar ik zal hem nog apart gaan behandelen. Daarnaast kreeg ik van Harmke Ebbers een haar serum mee waar ik ontzettend benieuwd naar ben. Ik heb zelf heel erg dun haar, waar ik me enorm voor schaam en daarom draag ik dus ook matten. Daarover gesproken… Die liet ik dus weer ff plaatsen tijdens dit event.

De dames die ik meehad werden ook lekker gepamperd. Nagels lakken, een mooie touch up. Wist je wel dat Cosmo op oudjaarsdag meer dan 60 touch ups doet? En weet je hoe mooi! Krullen, vlechten, whatever you like. Dikke kunstwerken op je kop. Fijne salon met heerlijke mensen! Gaan dus! En weer eet ik als afsluiter bij Wagamama Haha! You can never eat to much Ramen noodles, why is dit zo lekker?!

week 8 – 2018

Oh mensen wat was dit een volle week met 2 tripjes naar Amsterdam voor de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs.

We starten de week heerlijk relaxed, op maandag doen Leia en ik helemaal niks. Ja het huishouden, iets van 3 wasjes en Leia en ik nemen gezellig een bad samen.

Van maat 32 naar 28!

Op dinsdag heb ik Leia thuis van het kinderdagverblijf, dit is de dag die ik had geruild met vorige week zodat Le Husband en ik er eventjes met zijn tweetjes op uit konden met Valentijn. Samen gaan we naar de kapper en laat ik mijn uitgroei even bijwerken en wordt het model weer even goed geknipt. Ook Leia haar puntjes worden even geknipt en ze vindt het helemaal geweldig bij de kapper. Ik had een tijdje terug (meer dan een half jaar geleden al haha) een jeans gekocht in maat 28… Bewust, zodat ik daarheen kon gaan werken als doel..

Toen droeg ik nog jeans maat 32, en sinds de tweede week van Januari ben ik begonnen met mijn afval avontuur. Ik dacht eens even kijken of ik er al ff in kan komen. Nou ja dussss, dik vreugde dansje gedaan natuurlijk! Eerder kreeg ik de broek nog niet eens over mijn knieën heen, nu kan ik hem aantrekken en ja ook dicht doen, alleen adem halen is dan wel een dingetje zeg maar. Nog ff doorstomen en dan pas ik straks gewoon super chill die broek!

Opening Negenmaandenbeurs!

Op woensdag is het vroeg pissen, om 7 uur zit in trein en begint mijn Negenmaandenbeurs avontuur. De leukste hotspots en de inhoud van de beurstassen hebben jullie al kunnen lezen. Het was een heerlijk gevulde dag, volgepakt kwam ik rond een uur of 9 thuis in de avond. Volledig gesloopt en geen voeten meer over. Één ding weet ik zeker. Donderdag ga ik rustig aan doen…

Niet dus hè! Leia en ik slapen wel een beetje uit, maar ik was ff vergeten dat ik nog een afspraak had bij de fysio, dus ik fiets met Leia als een speer die kant op. Zit ik met mijn warrige hoofd bij de verkeerde locatie haha! Ik had nog 4 minuten toen ik erachter kwam en ik presteerde het om op tijd te komen. Hoe dan? Ik weet het nog steeds niet…. Verder doe ik het een ander in huis, weer ff wat wasjes en warempel; ik heb een keer een lege wasmand! Hoera!

Alweer de Negenmaandenbeurs?

Yes, ook vandaag weer een ritje Negenmaandenbeurs. Waarom? Omdat ik woensdag aan een vast programma vast zat en daardoor dus lang niet alles heb kunnen bekijken. Vooral de Huishoudbeurs had ik nog helemaal niks van gezien en ik wilde daarnaast nog even langs wat contacten. De beurzen zijn hier ideaal voor. Ik spreek de meeste van mijn perscontacten namelijk alleen maar via de mail, dus op de beurzen is het altijd leuk om even het gezicht erachter te zien. Netwerken is sws goed voor je business en ik ben uiteraard als reporter aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen op gebied van huis, tuin, keuken, zwangerschap, baby en kind te ontdekken voor jullie. Mijn lezers.

Ik heb weer genoten van een gezellige dag met Josan. Mijn partner in crime waarmee ik vorig jaar ook de grootste lol had op de beurs. En wat is mijn Stokke rugleuning mooi gegraveerd!

Stokke triptrap rugleuning graveren

Whooohooo Weekend. Ik ben hier zo aan toe!

Yesssssss it’s weekend bitchessss! Tijd om de voetjes omhoog te gooien en quality time door te brengen met mijn lievelingsmensen. Dit weekend heb ik gelukkig helemaal niks gepland dus we kunnen gaan en staan waar we willen. Ook wel een keertje fijn! Het weekend bestaat met name uit heeeeeeel veeeeeel uitrusten. Beentjes omhoog en genieten van elkaar.

Untill next week. Dikke kus Cassandra

3 thoughts on “Week 7 + 8 – 2018 | Work Work Work Work Work

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.