Mask Monday | Filorga Hydra filler Mask

Vorige week deed ik mijn Mask Monday een keertje live met de sheet maskers van Essence, maar jongens wat een vreselijke maskers zijn dat zeg! Veeeeeel te nat. Het drupte mijn ogen in en dat brandde echt enorm! Voor deze week heb ik het  Filorga Hydra filler Mask getest. Ook een sheet masker met Aloe Vera en hyaluronzuur, je weet wel dat stofje die je lichaam zelf ook aanmaakt en huidveroudering helpt tegen gaan!

Wat is Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat de de bloedcirculatie verbeterd én de opname van actieve ingrediënten verbetert. Hyaluronzuur is een suiker en valt dus ook onder de glucose bouwstenen. Het zorgt niet alleen voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde gewrichten. Hoera! Qua huidverzorging helpt Hyaluronzuur om het verouderingsproces tegen te gaan door het vasthouden van vocht. Hiermee creëer je een soort Plumping effect mee, waardoor je huid er een stuk frisser, jonger maar ook voller uit ziet.

review Filorga Hydra filler Mask Masker Mask Monday Momambition

Filorga Hydra filler Mask

Het Filorga Hydra filler Mask is een hydraterend sheet masker met Hyaluronzuur voor de droge huid. Daarnaast is er aloë vera toegevoegd in de ingrediënten vanwege het kalmerende effect. Het laat  je huid bovendien weer lekker shinen. Het gebruik is heel erg simpel:

  • Open de verpakking
  • Haal het masker uit de verpakking
  • Vouw het masker open
  • Plaats het masker op een gereinigd gezicht
  • Verwijder de beschermlaag
  • Geniet van 15 minuten me-time
  • Masseer het masker met je vingertoppen in de huid
  • Verwijder het masker
  • Hallo frisse huid!

Het masker is hier verkrijgbaar en kost nu €8,98 ipv €11,09

review Filorga Hydra filler Mask Masker Mask Monday Momambition

Welke ingrediënten bevat het Filorga Hydra filler Mask :

Aqua (water), glycerin, pentylene glycol, xanthan gum, polysorbate 20, sodium hyaluronate, sodium pca, sodium lactate, parfum (fragrance), tetrasodium glutamate diacetate, citric acid, aloe barbadensis leaf juice powder, fructose, glycine, niacinamide, sodium benzoate, urea, sodium hydroxide, inositol

Mijn ervaring met het Filorga Hydra Filler Mask

Het masker is in eerste instantie super nat als je hem uit zijn verpakking haalt, maar eenmaal aangebracht op het gezicht heb je hier geen last van vervelende druipers zoals ik dit bij de sheetmaskers van Essence had. Wel merk ik na het aanbrengen dat mijn huid iets doet. Het tintelt licht en met name bij de wangen en mijn mondhoeken prikkelt het lichtjes. Komt dit door de onzuiverheden die ik al in mijn gezicht had? Of is het één van de bestanddelen waar ik dit jeukerige gevoel van krijg? Ik weet het eerlijk gezegd niet zo goed.

De afgelopen week heb ik namelijk lekker last gehad van hormonen want het was weer rode vlaggetjes tijd. Nou dan weet je het wel. Huid vol onzuiverheden en pukkeltjes en niets maar dan ook niets is dan goed genoeg voor mijn gevoelige huid.

Na een kwartier is het vocht van het Filorga Hydra Filler Mask, bijna helemaal in mijn huid gezogen en masseer ik de laatste beetjes nog even met mijn vingertoppen in. Dan verwijder ik het masker en laat ik het overtollige van het serum in de huid trekken.

Mijn huid reageert er wel op. Hij is lichtjes rood, maar niet vervelend. Het lijken een soort vlekjes. Mijn gezicht voelt na het gebruik van het Filorga Hydra Filler Mask intensief gehydrateerd aan, wat voller, beetje plummig.  Maar hij voelt daarnaast ook iets jeukerig aan. Dit gevoel blijft zeker een half uur tot een uur na het afhalen van het masker. Het is een beetje alsof je gezicht een tweede huidlaag heeft gekregen. Voelt fijn wel. Op het jeukerige na dan. Daarom geef ik het masker 3 sterren.

Ik wil deze nog wel eens proberen als ik niet in mijn hormonale fase zit!

Fijne maandag! <3 Liefs Cassandra

Meer maskers bekijken?

Deze blog bevat opgestuurde producten om een mening te kunnen vormen.
Hierin blijven wij altijd transparant en eerlijk. Voor meer info verwijs ik je naar onze disclaimer. 

19 thoughts on “Mask Monday | Filorga Hydra filler Mask

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.