Weekly Ambitions #1 | Een nieuwe baan!

Weekly Ambitions is het eerste weekoverzicht voor Momambition waar ik jullie een kijkje ga geven in mijn leven. En ambities staan natuurlijk voor doelen, dus ik ga ook iedere week een doel stellen voor mezelf waar ik een week later dan op zal terug blikken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Dinsdag

Gisteren hadden wij een crematie van een belangrijk familielid van manlief zijn kant en dat was een zware en emotionele dag. Leia is bij haar oma geweest op het moment van de dienst, want wij vinden een begraafplaats, uitvaartcentrum geen plek voor zulke kleintjes. Het was een hele mooie dienst met een prachtig uitgekozen nummer, Coldplay met Fly On, het terug luisteren zorgt voor de nodige tranen en kippenvel momenten. Vandaag zijn we allemaal niet vooruit te branden en voelen we ons somber en verdrietig. Wanneer manlief thuis komt van het werk doen we lekker niks.

Woensdag

Ik ben mega nerveus want ik heb een sollicitatiegesprek! Omdat het een informeel bedrijf is en iedereen daar zo’n beetje in een jeans loopt, pak ik mijn nieuwe Only jeans uit de kast en draag daarop een blauw/wit gestreept shirt van Supertrash en een blauwe blazer en een sjaal van de H&M, de instappers bleker achteraf nog best koud te zijn en zijn van Tommy Hilfiger, toch wel één van mijn favo merken. Uiteindelijk stelde het gesprek helemaal niet zo heel erg veel voor en mag ik zaterdag een proefdagje komen draaien, yay! ‘s avonds doe ik lekker chill en ga voordat Leia naar bed moet, samen met haar in bad. In bad gaan met Leia is altijd super gezellig, ze spettert lekker rond en slaapt daarna altijd als een roosje.

Weekly AmbitionsWeekly Ambitions

Donderdag

Ik baal, ik wil namelijk m’n nieuwe Only jeans aantrekken en m’n knoop blijkt stuk. Mehhhh! Ik mail snel met de leverancier, en ik hoop maar dat het goed komt aangezien de pakbon niet meer heb. Gelukkig mag ik de broek gewoon terug sturen en gaan ze kijken wat ze voor me kunnen betekenen. Pfieuw! Ik doe een nieuwe ontdekking: De Cookies ‘n’ Cream Cornetto met Oreo en hij is lekkerrrrrrrr!!

Weekly Ambitions
vast een druk foutje

Weekly Ambitions

Vrijdag

De hele dag ben ik bezig met de administratie, geen leuke klus, maar wel een noodzakelijke. Rond 13.00 uur komt DHL me verblijden met een pakketje, mijn schoenen zijn binnen!!!! Daarover binnenkort meer op mijn blog! We eten pasta en Leia kan altijd zo heerlijk kliederen, gevolg: weer een badder sessie met mijn lieftallige dochter, absoluut geen straf! Na zo’n badsessie ben ik altijd zo heerlijk zen, en dat is voor mij heel wat, want ik kan dus echt niet goed ontspannen.

Weekly Ambitions

Zaterdag

Vandaag had ik mijn proefdag, ik moest om 10.00 uur aanwezig zijn dus mijn wekker stond om 08.00 uur. De treinen bleken niet te rijden, dus middels een NS bus werd ik naar mijn plaats van bestemming gebracht, gratiesss, kijk daar worden we natuurlijk altijd blij van #echtehollander. De meeloopdag duurde tot 14.00 uur en er hing een super relaxte sfeer. Na afloop heb ik nog even met de baas gebabbeld en kreeg ik te horen dat ik was aangenomen! Yes! Eindelijk een baan in mijn eigen sector, het heeft me ongeveer een half jaar gekost na het afronden van mijn studie om een baan te vinden die bij mijn diploma’s aansluit en ik ben echt super happy! Dit goede nieuws moest natuurlijk gevierd worden, dus toen ik naar huis ging ben ik no even langs de winkel gegaan en heb ik wat lekkere dingetjes zoals stokbrood en smeersel meegenomen naar huis. Mijn zaterdagavond is verder heel erg burgerlijk, we liggen met een dekentje op de bank en kijken een film, die ik overigens echt raar vond.

Zondag

Zondag is de dag waar ik altijd de hele dag rondloop in mijn huispak/onesie/trainingsbroek, het is maar net wat er uit de was is. Zondag is gewoon een chill dag en dan ben ik meestal aan het bloggen  en kijken we samen kinderfilms op Netflix onder het genot van een Milka-Oreo reep, man wat is dat lekker!!! Oh ja, en de lente is officieel begonnen! Whoehoe! Daaaaaaag winterdipjes!

Weekly Ambitions

Maandag

‘s ochtends is Leia niet te genieten en schreeuwt ze alles bij elkaar. Na een ontspannen badje vind ik haar glimlach weer terug en ‘s middags breng ik haar naar het kinderdagverblijf. Ik heb de laatste tijd iets te vaak geruild met dagen, dus het kindercentrum wil dat ze vandaag gewoon komt, alleen voel ik me er raar bij omdat ik gewoon vrij ben. Ik besluit om boodschappen te gaan doen en geef haar slaapkamer ff een grote schoonmaakbeurt, kan ze vanavond weer in een heerlijk schoon bedje slapen, al vraag ik me soms wel af waarom ik dat ding opmaak aangezien ze toch nooit onder de dekens ligt. Manlief haalt Leia op van het kdv en komt binnen met een verassing. Leia heeft haar eerste knutsel gemaakt en ik ben apetrots!!

Weekly Ambitions

Weekly Ambitions
Mooi ook dat boodschappenlijstje ernaast haha!
Dinsdag

Mijn eerste werkdag en mijn wekker gaat voor het eerst sinds tijden weer een keer om 06.00 uur. Wauw, hier zal ik wel even aan moeten wennen haha! Leia ligt nog diep te slapen en ik maak haar wakker door zachtjes over haar rug te wrijven, wakker worden liefje, vandaag mag je spelen met de kindjes. We maken ons klaar en om 8 uur laat ik Leia achter bij het kinderdagverblijf om vervolgens nog even sigaretten te halen bij het tankstation voor ik de bus pak. De beste man achter de kassa vraagt om mijn ID en ik zeg heel rustig, ik ben 26, ik hoef mij niet te legitimeren. Ik heb mijn paspoort niet bij me, maar kan je wel mijn ov laten zien. Hij gelooft me niet. Ik schiet in de lach en loop weg. Serieus?! Zo heel erg anders ben ik niet als op de foto hoor.. Maar goed ik pak de bus en haal m’n sigaretten bij de Jumbo, Hallo Jumbo, bedankt Jumbo en ga aan het werk. Rond 17.00 uur ben ik klaar en dood op. Wat een info krijg je op zo’n eerste dag te verwerken. Manlief haalt Leia van het kdv en rond een uur of 18.00 ben ik thuis. We eten en ploffen neer op de bank.

Weekly Ambitions

My Weekly Ambitions: Het doel voor aankomende week

My weekly ambitions doel voor aankomende week is : minimaal 3 dagen hakken dragen.

Waarom? Sinds de zwangerschap van Leia loop ik eigenlijk niet meer op hakken, best jammer want ik heb echt een enorme collectie aan high heels die nu dus verstopt liggen onder wolk van stof. Ik pak veel sneller sneakers of instappers en laat mijn lieftallige hakjes staan. Tijd om daar verandering in te brengen dus voor deze week verplicht ik mezelf om minimaal 3 dagen van de week hakken te gaan dragen.

Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan en wat vinden jullie van de naam van mijn weekoverzicht in combi met een wekelijks doel? Laat je het weten in de reacties hieronder?

5 thoughts on “Weekly Ambitions #1 | Een nieuwe baan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.