Tuin Inspiratie | Welke lounge stijl past bij jou?

Ik ben zelf het type die houdt van een beetje strak, modern en Scandinavisch. Een beach lounge setting vind ik ook erg mooi. Ik licht vandaag 4 verschillende lounge stijlen voor jullie uit, wat is jouw favoriete lounge stijl?

Beachlife

Ja ik weet het, niet iedereen heeft een strand als achtertuin. Wij zelf ook niet. Toch kun je met een beetje fantasie, je lounge plek omtoveren tot een soort strandtenten feest idee. Kies vooral voor hout, veel hout denk aan goedkope loungesets zoals een steigerhouten variant of van fruitkistjes. Gebruik daarnaast veel wit en lichtblauw tinten in de kussens en aankleding. Muziekje op met zeegeluiden, cocktail in je hand en het is net of je er echt bent. Meer inspiratie nodig? Check dan mijn laatste blog over onze tuinverbouwing, want dit is het stijltje die ik graag combineer met de monochrome stijl die ik hieronder uitleg.

lounge loungeset tuin modern landelijke

Loungen in monochrome style

Ben jij dol op monochrome, strak en  geometrisch? Ga dan voor grijstinten, wit en zwart in je tuin en combineer dit uiteraard met groen. Denk bijvoorbeeld aan een vierkante vijver. Is eens wat anders!

lounge loungeset tuin modern landelijke

Een Landelijke lounge omgeving

Een landelijke tuin wordt vaak herkent door meerdere zithoekjes in de tuin. Hier heb je dus wel een redelijk grote tuin voor nodig. En moet je dus meerdere loungeset kopen. Denk maar aan boerderijen. Veel gras, wilde planten en bloemen maken deze tuin helemaal af.

Ben je bezig met het inrichten of de beplanting van een kindvriendelijke tuin? Klik even door en lees of je te maken hebt met giftige planten.. of juist niet-giftige planten

lounge loungeset tuin modern landelijke

Marrakech lounge

Haal het Het Midden-Oosten in de tuin met mooie uitgesproken kleuren en stoffen. Vind je je oude kussens  niet meer mooi? Koop op de markt nieuwe stofjes om je kussens weer een nieuwe frisse look te geven. Lekker bakkie thee erbij en koekjes uiteraard en klaar om te genieten! Of reis gewoon lekker naar Marrakech om de Midden-Oosterse sfeer te proeven, genieten ten top!

lounge loungeset tuin modern landelijke

Genoeg stijlen om uit te kiezen dus. Wij zijn zelf natuurlijk al een aantal weken bezig met onze tuin en hopen binnenkort weer een mooie update te kunnen plaatsen. Jeuken jouw handen ook zo om lekker met de tuin bezig te gaan? Het weer wordt in elk geval dit weekend al wel weer een stuk beter.

Welke lounge stijl heeft jouw voorkeur?

tuinafbeeldingen via shutterstock

11 thoughts on “Tuin Inspiratie | Welke lounge stijl past bij jou?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.