Dit kan de oplossing zijn voor het liefdesleven van jou en je partner 

Soms gaat het niet zo lekker met de liefde. Als jullie seksleven op een laag pitje staat, dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Afhankelijk van de oorzaak zijn er ook meerdere oplossingen denkbaar. Belangrijk is dat jullie praten over de situatie en dat er naar een oplossing wordt gezocht, voordat jullie vanwege problemen op seksueel gebied uit elkaar dreigen te groeien.

Mannen zijn soms onzeker over hun penis

Een oorzaak voor een minder bruisend seksleven kan zijn dat je je als man onzeker voelt over je penis. Als je vindt dat hij te klein is, dan kun je een penis extender gebruiken. Deze wordt over de penis geschoven en voelt voor je partner zeer natuurlijk aan. Op die manier kun je haar toch geven wat ze verdient.

Een andere oplossing is een penispomp. Hiermee kun je de penis, door deze te trainen, een klein beetje langer en dikker maken. Het gaat uiteraard om slechts enkele centimeters en je moet er wel wat geduld voor hebben. Als het probleem zit in het niet kunnen krijgen van een erectie, dan kun je een erectie stimulerend middel innemen, ongeveer een half uur voordat je seks wilt hebben.

Meer genieten met seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn allang niet meer taboe. Zeker niet omdat sextoys kopen nu gewoon online kan. Je hoeft dus niet meer naar een winkel en je kunt op je gemak speeltjes bekijken en vergelijken. Een ander belangrijk punt is dat je bestelling altijd wordt verzonden in een neutrale verpakking. Een erotische webwinkel gebruikt doorgaans ook een neutrale vermelding voor de mutatie op je betaaloverzicht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je privacy. Het aanbod is online ook zeer royaal. Je kunt kiezen uit een zeer gevarieerd assortiment en veel items per productgroep.

Welke sextoys zijn populair?

Sextoys die bij vrouwen altijd populair zijn, dat zijn de dildo en de vibrator. Deze worden al tientallen jaren zeer goed verkocht. Uiteraard komen er steeds nieuwe modellen op de markt en vandaag de dag hebben vibrators geen losse batterijen meer maar een oplaadbare lithium batterij met een usb kabel. Je sextoy is op die manier altijd klaar voor gebruik.

Voor de mannen zijn er nog steeds de bekende sekspoppen, vandaag de dag zeer realistisch uitgevoerd, ze zijn er zelfs met echt haar. Maar je kunt ook kiezen voor een masturbator, een sextoy die je gewoon op je nachtkastje kunt leggen want hij heeft de vorm van een zaklamp. Alleen jij weet dat het iets heel anders is dan dat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.