WIN | In de Wolken Festival, dé plek voor (aanstaande) moeders

Van 4 t/m 6 oktober 2018 wordt het In de Wolken festival, georganiseerd door het bekende magazine Ouders van Nu. Het festival voor de (aanstaande) ouders is nog vers van de pers, maar enorm uitgebreid. Ik vertel je wat er allemaal te doen is, heb een spannend nieuwtje voor jullie én ik mag 5 x 2 tickets weggeven!

In de Wolken Festival

Wie kent de negenmaandenbeurs nou niet? Als (aanstaande) mama moet je het wel kennen toch? In de Wolken Festival is speciaal gericht op (aanstaande) mama’s, ik vertel je precies wat je ongeveer kunt verwachten en waarom jij erbij moet zijn!

Praktische informatie

Wanneer: van 4 tot en met 6 oktober 2018
Openingstijden: op 4 en 5 oktober van 10:00 tot 21:00 uur en op 6 oktober van 10:00 tot 18:00 uur
Locatie: Amsterdam RAI
Ticketprijs: €15,95, ben je Ouders van Nu abonnee? Dan betaal je €15,95 voor 2 tickets. Vanaf 4 oktober kosten online ticket €20,- en aan de kassa zelf betaal je €20,95.

Leuk extraatje: tijdens het In de Wolken Festival, vindt ook de VT Wonen & Designbeurs plaats. Je ticket voor In de Wolken Festival geeft je ook toegang tot deze geweldige woonbeurs.

De beurs is volledig zwangerschapsproof en voor de borstvoeding gevende moeders is er een speciale borstvoedingslounge ingericht.

in de wolken festival ouders van nu amsterdam rai momambition.nl mamablog meet & greet

Wat is er te doen op het In de Wolken Festival ?

Vreetzakkies4life jullie kunnen je geluk niet op bij de foodtrucks. Zwanger? Laat een echo maken! Volg leuke workshops, lounge of shop er op los!

Workshops

Tijdens dit leuke festival voor (aanstaande) moeders is het ook mogelijk om diverse workshops te volgen. Leer bijvoorbeeld hoe je met je smartphone de mooiste foto’s van je baby maakt of hoe je zo ontspannen mogelijk aan de bevalling kunt beginnen. De workshops zijn kosteloos!

In het Ouders van Nu – Theater worden presentaties en workshops gegeven. Daarnaast zijn de schrijvers/ columnisten van Ouders van Nu te ontmoeten en ook Jan Versteegh! NomNomNom!  Je kunt het diverse Programma alvast een beetje bekijken.

Schrijf je hier in voor de workshops

Merken die je kunt spotten tijdens het In de Wolken Festival

Er is enorm veel te ontdekken qua merken. Kledingmerken, inrichting, voeding en ook op andere gebieden is er van alles vertegenwoordigd. Zo zijn o.a. Ukje, Stokke, Aerosleep, 3kleinedraakjes, Simply Colors, Koeka, Thule, MiniMonkey, Bloomon, Bulbby, Babydouche, Mamaloves, Snoozebaby, Weleda, Organix en Studio Ins & Outs zijn te vinden op het In de Wolken festival!

Meet & Greet, ontmoet mij!

Ja, slik. Hoe eng ik het ook vind. Je kunt mij op donderdag 4 oktober om 11.00 uur ontmoeten op het Influencerplein, lekker kletsen, op de foto, wat je maar wilt! Dat vind ik rete spannend, en mijn broek is nu al vol met 10.000 kleuren poep, maar ik vind het ook super tof om jullie te ontmoeten en met jullie te kletsen! Voor de dames die komen: ik heb tijdens de meet & greet een speciale verassing voor jullie!

In de wolken festival Momambition.nl parenting opvoeding

Winactie kaartjes In de Wolken festival = GESLOTEN

Wil jij graag een kaartje voor het In de Wolken festival winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze leuke prijs.

  • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet.
  • Like Momambition.nl op Facebook en like In de Wolken festival op Facebook.
  • Het is niet verplicht om het Facebook bericht te delen of om iemand te taggen, maar het wordt wel enorm gewaardeerd!
  • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 3 oktober 2018, 20.00 uur. Op 3 oktober 2018 na 20.00 uur maak ik de winnaar bekend op de Facebookpagina en vermeld ik de namen onder dit bericht.

Extra kansje maken? Volg ons dan ook op Instagram en je naam gaat een keer extra in de pot! Hopelijk tot donderdag! Liefs Cassandra!

in de wolken festival ouders van nu amsterdam rai momambition.nl mamablog meet & greet

Lieve winnaars, willen jullie je gegevens mailen naar [email protected], dan zorg ik dat jullie de e-tickets krijgen!

Liefs, Cassandra

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.