De leukste winacties voor kids

Winacties voor kids zijn altijd leuk! Ik zocht er een paar leuke uit bij collega bloggers en heb daarvan een lijstje gemaakt met twee winacties voor kids en één winactie voor aanstaande moeders. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder en doe nog snel mee aan de winacties om een exemplaar te winnen!

 

Winacties voor kids, tip 1 : Robocar Polo

Joyce van Joyfromjoyce.nl geeft 3 setjes van 1 dvd en 3 autootjes van Robocar Poli weg! Robocar Poli is een nieuwe pre-school animatieserie over voertuigen die samen een reddingsteam vormen. Wil jij een pakket winnen voor je kleintje? Klik hier en doe snel mee. Deze winactie loopt tot en met 21 januari aanstaande.

winacties voor kids

Winacties voor kids, tip 2 : Zenner Galaxy Queen

Bij Josan van GoodGirlsCompany.nl, kun je 3 x een setje Zenner Galaxy Queen haar accessoires winnen. Dus heb jij een prinsesje in huis met een mooie haardos die wel wat leuke versiering kan gebruiken? Kijk dan snel op haar pagina want de actie stopt op 16 januari, oftewel morgen al!

winacties voor kids

Winacties voor kids, tip 3 : Geboortestempel

Dit is misschien niet echt een winactie voor de kids, maar wel een super leuke voor aanstaande moeders. Op mijn persoonlijke blog Princess-Leia.nl geef ik namelijk 2 geboortestempels weg. Super leuk als kraamcadeau of om je geboortekaartje, geboorteboek of gewoon een envelop mee te pimpen. Deze winactie loopt tot en met morgenavond, dus wees er snel bij wanneer je nog een exemplaar wilt winnen!

winacties voor kids

Doe jij al mee aan deze leuke winacties? Welke winactie vind jij het leukst? Laat het mij weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.