Zie ginds komt het sint win weekend

Sinterklaas is inmiddels onderweg naar ons koude kikkerlandje en komt morgen aan! ongeveer eenn maand geleden appte hij mij al dat hij mijn hulp nodig had met het weggeven van een paar leuke cadeautjes. Uiteraard kan ik onze kindervriend niet in de kou laten staan en riep ik daarom de hulp in van Judith van Pinkpress/Mommy Loves Pink. Samen bedachten we een gezellig concept waarbij we onze lieve Sint uit de brand helpen, het heuse sint win weekend. Benieuwd wat het allemaal gaat inhouden?

Zie ginds komt het vliegtuig?

Met een cargo vliegtuig heeft Sinterklaas al wat cadeautjes bij mij en Judith gedropt. Dit scheelde hem namelijk weer qua vervoer op de pakjesboot. Die zit namelijk bom en bom vol.  De cadeautjes voor onze meiden hebben hij en de pieten nog even zelf in het beheer gehouden want ze zijn een beetje bang dat we de cadeautjes anders veel te vroeg zouden geven omdat we de Bambi ogen van onze dochters natuurlijk niet kunnen weerstaan.

Sint win weekend

Om Sint en zijn beste pieten op weg te helpen hebben we het sint win weekend in het leven geroepen. De cadeautjes die wij hebben ontvangen van onze lieve Sint, worden dus verloot onder onze lezers onder het mom van een sint win weekend. Op social media kun je het herkennen aan #sintwinweekend

Om een klein tipje van de sluier te geven hebben we in elk geval ook een leuke verassing voor de mama’s onder ons. Een verassing waar mama haar vriendin of papa mee naar toe kan nemen om even uit te rusten van alle feestdagen stress. Oh en ben jij fan van vliegtuigen en piloten? Dan hebben we voor jou helemaal iets leuks!

Natuurlijk willen we nog niet al te te veel verklappen want anders is de verassing er natuurlijk af.  Dus zing in het weekend van 18 tot en met 20 november uit volle borst al je geleerde sinterklaas liedjes, haal kilo’s wortels in huis en houdt onze sites goed in de gaten.

Heel veel liefs van Sint, de pieten, Judith en uiteraard van mijzelf! xoxo

via GIPHY

Afbeelding: Jan Kranendonk / Shutterstock

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.