(mom) outfit | hoe overleef je een witte outfit?!

Hé guys, ben ik weer. Ik heb altijd grote bewondering gehad voor een goede volledig witte look. Voor mij ziet het er zo moeiteloos en tegelijk toch uitdagend uit. Hoe doen mensen dat toch? Hoe kunnen ze van head-to-toe een witte outfit dragen en niet vies worden? Helemaal als je moeder bent… Wie zijn deze magische mensen?! 

Zo overleef je een witte outfit

Deze zomer wil ik zelf een van die magische mensen zijn die een geheel witte outfit kunnen rocken en het helemaal wit kunnen houden. Dus in mijn pogingen om uit te zoeken hoe ik dat precies moest doen, deed ik wat onderzoek en probeerde ik een volledig witte look te overleven. Dit zijn mijn tips:

Zo overleef je een witte outfit momambition.nl Pink Press Lunch Mama Kelly Cafe Momambition.nl Pupa Milano Matis

De onderkleding

Voor iets wat zo moeiteloos lijkt, moet je toch een hoop moeite doen voor een geheel witte look. De eerste stap: de onderkleding. Vroeger droeg een goede vriendin van mij op de middelbare school fel neon roze ondergoed onder haar witte spijkerbroek en ik ben er hyperbewust van dat ik sindsdien niet meer dezelfde fout maak haha!

Naakt / vleeskleurig ondergoed staat als een kast voor mij. Wit ondergoed zou ook kunnen werken, maar ik wil geen risico nemen. Op dezelfde manier wil je ook de perfecte bh vinden. Ik hou ervan hoe chique de zwarte beha onder een witte top eruit ziet, maar soms wil je gewoon dat alles zich vermengt. Voor mij betekent dat tepelhoezen! Ze blijven gewoon zitten, werken met backless en low cut tops en zijn super comfortabel. Ze geven je een goede dekking zonder te worden ingesnoerd in een beha!

Als tepelhoezen niet jouw ding zijn, dan zou ik voor een t-shirt bh gaan! Het ziet er geweldig uit onder een t-shirt en is zeer comfortabel!

Zo overleef je een witte outfit momambition.nl Pink Press Lunch Mama Kelly Cafe Momambition.nl Pupa Milano Matis

Vlekkenverwijderingspen

Dus de laatste keer dat ik een witte spijkerbroek droeg, dronk ik ongeveer 5 minuten nadat ik mijn appartement verliet koffie op. Onnodig te zeggen dat ik een van deze vlekkenverwijderingspennen bij me had moeten dragen. Ik ben er zeker van dat je ze eerder hebt gezien of gehoord, maar laat me je vertellen uit persoonlijke ervaringen – ZE WERKEN. Ik draag er nu een in mijn werktas, dus ik ben altijd voorbereid – witte outfit of niet.

Onthoud tegelijkertijd dat het gewoon een vlek is! Als de vlekverwijderingspen niet werkt, zal een aantal goede afwasmiddelen (zoals vanish) dit doen. Probeer ook (zo goed als je kunt) alles te vermijden dat kan vlekken! Dus wees voorzichtig terwijl je eet en, in mijn geval, drink geen koffie.

Ken je stoffen

Stoffen zoals katoen en denim zijn vrij gemakkelijk schoon te houden. Mijn grootste tip voor het perfecte witte t-shirt is om een pak witte mannen-T-shirts te kopen! Op die manier, als je echt een slechte vlek krijgt, kun je het gewoon weggooien zonder je slecht voelen.

Ik vermijd kleding die ‘dry-clean only is, alleen als de pest. Daar heb ik geen tijd voor! Zorg er tegelijkertijd voor dat je de reinigingsinstructies op het etiket van je kleding leest voordat je ze wast. Je zou denken dat ik dat nu wel geleerd zou hebben, maar mijn roze geverfde sokken zouden anders zeggen. Ooops.

Over de outfit:

Jurkje is een exemplaar van Zara van járen geleden, gecombineerd met witte Adidas gazelle sneakers, het tasje is van Ted Baker

Hebben jullie tips voor het overleven van een geheel witte outfit? Laat hieronder een reactie achter! liefs Cassandra

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.