3 ultieme tips voor het ontwerpen van een geboortekaartje

Over een aantal maanden wordt jullie kindje geboren. Ben je er al helemaal klaar voor? Of moeten er nog een aantal zaken geregeld worden, zoals het geboortekaartje ontwerpen? Dat is alleen maar leuk! Een geboortekaartje is een fijne manier om het grote nieuws met jouw lieve vrienden en familie te delen. Begin er lekker op tijd mee, zodat je zeker weet dat je een kaartje ontwerpt dat helemaal goed voelt. We geven je graag wat tips hoe je je eigen kaartje kunt maken. Laten we beginnen! 

#1 Een fijne foto

Niets is leuker dan een geboortekaartje in de brievenbus te ontvangen! Hoe zoet is het om een foto van je newborn op de voorkant van jullie kaartjes te zetten? Zo kun je ervoor kiezen om zelf wat mooie foto’s in de thuissfeer te schieten, maar je kunt natuurlijk ook voor een fotograaf kiezen. Kies vooral wat goed voelt voor jullie! Let er wel op dat de foto van goede kwaliteit is, zodat je zeker weet dat het geboortekaartje helemaal mooi is. 

Maak je geboortekaartjes voor jongens of verwachten jullie een meisje? Wat het geslacht ook is, vergeet vooral de finishing touch niet! Hiermee wordt jullie geboortekaartje extra speciaal. Er zijn bijvoorbeeld veel speciale vormen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een geboortekaartje in de vorm van een regenboog of een olifantje. Helemaal leuk! 

#2 Een lief tekstje

Waarschijnlijk voel jij je de hele zwangerschap al gelukkig. En dit geluk mag je best overbrengen in jouw eigen geboortekaartje. Doordat het geboortekaartje vaak in de eerste weken na de geboorte wordt verstuurd, kun je hier altijd nog een mooi tekstje aan toevoegen. Of schrijf deze voor de geboorte en voel of deze na de geboorte nog steeds helemaal past bij jullie als gezinnetje. Zo maak je geboortekaartjes die helemaal goed voelen. Het mag natuurlijk ook een fijne quote zijn, of gewoon wat inspiratie die je op het internet hebt gevonden. Het is allemaal goed! 

3 ultieme tips voor het ontwerpen van een geboortekaartje tekst geboortekaartje ontwerpen kaartje2go geboorteaankondiging

#3 Kleintje in de wolken

Jouw kaartje is bijna af, hoe fijn! Maar, voordat je een proefdruk wilt bestellen van een aantal favoriete ontwerpen, bekijk dan eerst of alles er op staat. Het is natuurlijk mooi om te lezen wat de naam van de baby is, de geboortedatum, gewicht en lengte, maar vergeet niet je contactgegevens, bezoektijden en bijvoorbeeld cadeautips toe te voegen. Zo weten je lieve vrienden en familie meteen waar zij én jullie aan toe zijn. We wensen je veel geluk! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.