Besparen op Sinterklaas inkopen

Ik ben die oen die nog maar twee cadeautjes in huis heeft voor Sinterklaas. Door de drukte van werk en onder andere onze CV die kapot was gegaan is het er nog niet van gekomen en is ons budget even flink verlaagt. Daarom ben ik gaan kijken hoe ik kan besparen op Sinterklaas inkopen, misschien heb jij er ook wat aan!

Besparen op Sinterklaas inkopen

Spreek samen een vuistregel af:

Weet je nog die vuistregel waar ik het in een vorig artikel al een keer over had? Ik zal hem even herhalen: Wij kopen zelf vier cadeaus en hanteren hierbij de volgende vuistregel:

  • iets om van te leren
  • iets om te lezen
  • iets leuks
  • en iets handigs

Nu kun je ze ook combineren, en wellicht doen we dat ook wel, meteen een besparing op onze Sinterklaas inkopen. Kijk bijvoorbeeld naar een boekje waar je kind iets van kan leren.. Bijvoorbeeld een boek waarmee je leert om te tellen of zoals wij een aanwijs boek, dan heb je iets om van te leren en meteen iets om te lezen. Door je aan deze vuistregel te houden kun je ook makkelijker een budget bedenken.

Koop je items al in de zomer

Iedereen weet dat de prijzen van het speelgoed rond oktober weer omhoog worden geschroefd. Het is daarom best handig om sommige items al in de zomer te kopen. De prijzen zijn dan echt een stuk lager. Maar dan moet je je cadeaus wel goed verstoppen haha!

Kortingspagina’s

Na uren rondstruinen op het internet kwam ik uit bij Acties.nl waar ik een actiecode heb gevonden voor Intertoys. De code heeft me bijna €20,- korting opgeleverd. Ideaal!

Marktplaats

Via Marktplaats kun je ook flink besparen op Sinterklaas inkopen. Er zijn genoeg leuke speeltjes (vaak ook nog gewoon mét doos, dus snuffel goed rond) die zeker nog wel een ronde meekunnen en die daar dus voor een prikkie te koop zijn.

Heb jij nog een handige tip om te besparen op Sinterklaas inkopen?

foto sinterklaas: shutterstock

4 thoughts on “Besparen op Sinterklaas inkopen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.