Daddy Outfit | Mijn man in overhemd is sexy!

Ik hou d’r van, mannen in overhemden vind ik gewoon sexy. En nee, niet een overhemd met regular fit, maar een mooie slim fit variant. Waar de torso mooi in uitkomt. Het liefst in pak, maar overhemden in combi met een Jack and Jones heren jeans en een paar mooie sneakers vind ik ook prachtig. Vandaag een inspiratie outfit voor mannen. Een casual date night outfit. Geen luxe pak, maar wel een mooi overhemd:

Mijn man in een overhemd… Mag ik even kwijlen?

Oké sorry, ik kan er echt niets aan doen. Maar een goed overhemd kan echt de man maken als je het mij vraagt. Nu is mijn man geen type voor een strak pak, alleen bij gelegenheden wanneer het echt moet. Een bruiloft dus bijvoorbeeld, hier vind je overigens handige regels voor de bruidegom. Overhemden daarentegen is hij wel een liefhebber van, het liefst dus gecombineerd met een goede jeans en een paar toffe sneakers. Maaaaaar.. Ja er is altijd een maar…

Stijlvol, zonder al te veel poespas.. Maak kennis met Arrow

Niet te veel poespas. Geen drukke prints, oké het motor overhemd van vorige keer was echt een uitzondering op de regel. Maar voor de rest is het eigenlijk altijd heel basic, bijna saai te noemen. Overhemden zijn daarentegen wel lastig goed op maat te vinden. En een overhemd op maat laten maken is nou niet iets wat wij ons kunnen veroorloven. En toen waren daar de Arrow overhemden. Alsof het merk gemaakt is voor mijn man. Een merk zonder al te veel poespas. Mooie diepe of heldere kleuren en een prachtige pasvorm. Overhemden gemaakt van betere stoffen en sterkere garen. Kwaliteit dus. Een overhemd wat zowel casual als zakelijk

Datenight Outfit | Navy Blue

Overhemd, arrow, overhemden Overhemd, arrow, overhemden Overhemd, arrow, overhemden

Voor deze datenight outfit gaan we voor een diepe, marine blauwe kleur. Een slim fit model, dus mooi getailleerd, met een kent boord. Daaronder een slimfit jeans van de Primark, normaal gesproken draagt hij alleen Jack & Jones, maar deze zat zo mooi! Met een paar stoere Nike AirForce in praktisch dezelfde kleur als de blouse. Geen super dure outfit bij elkaar. Het overhemd is €60,-, de jeans was een prikkie voor €13,- en de sneakers waren €100,-. Voor een hippe mannen outfit is dit naar mijn echt goedkoop. Ik schrik namelijk regelmatig van de prijzen voor herenkleding. Waarom moet het allemaal zoveel duurder dan bij vrouwenkleding? Mocht je het antwoord weten… Laat het mij dan ook even weten oké?

Ik ben in elk geval heel erg benieuwd wat jullie van deze date outfit vinden. Hij is wat mij betreft lekker casual, precies wat bij ons past. En ik moet zeggen, hij past op deze manier ook prima bij mijn datenight outfit die ik vorige week postte.

Oh en lieverd, als je dit leest.. Bedankt dat je even model wilde staan voor het blog, ik weet dat je het namelijk niet zo heel erg leuk vind om op de foto te gaan. Maar je bent om op te vreten! Dankjewel schat!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.