Je relatie plannen? Hoe dan?! + win

Sinds de komst van Leia schiet het er bij in. Tijd voor elkaar. Als man en vrouw in plaats van papa en mama. Nu wisten we van te voren natuurlijk waar we aan zouden beginnen en dat dit erbij zou horen. Maar stiekem had ik niet verwacht dat je je relatie plannen moet. Want dat is tegenwoordig toch wel de sleutel voor een succesvolle relatie, uiteraard in combinatie met vertrouwen en communicatie. Wat mij betreft dé 3 keywoorden voor een succesvolle relatie. Maar goed, dat relatie plannen, hoe doe je dat dan? 

Doel : Meer tijd voor elkaar

Weet je nog, die doelen die ik voor mezelf had gesteld voor dit jaar? Één van deze doelen was meer tijd voor “ons” vrij maken. Weer wat datenights inplannen, gewoon weer dichter bij elkaar komen. Maar om die doelen te behalen, dien je ook actie te ondernemen. Hoe ik dat doe? Ik pak mijn geliefde Purpuz Planner, ja jongens daar heb je hem weer hoor. Ik ben gewoon ontzettend enthousiast over dit product. Maar we dwalen af, daarover later even meer. We hadden het over hoe we samen onze relatie plannen. Maar kan dat dan, je relatie plannen? Is het niet heel erg raar om dit te doen?

Dat betekent niet dat je je seks moet gaan inplannen.. toch?

NEE! Want het is niet dat we onze hete nachten vooraf plannen ofzo. Dat komt zoals het komt, gewoon spontaan. Dat moet ook want anders wordt het maar een dooie boel tussen de lakens denk ik. Wel kun je er naar toe werken. Want heb jij niet soms dat je een sleur voelt in je relatie. Dat je denkt.. Is dit het nou? Of beter nog, dat je zo ontzettend onzeker bent over je eigen lichaam. Dat je je niet meer durft uit te kleden voor je partner, of je echt durft te laten gaan. Dan doe je jezelf dus te kort.

Ik overigens zelf ook hoor! Laten we dat voorop stellen. Ik ben niet voor niets bezig om mijn zelfbeeld te veranderen. Maar dat ligt aan mij, niet aan mijn partner. Wij zijn hier thuis niet meer die Duracell konijntjes van vroeger die niet van ophouden wisten.. Dat gebeurt gewoon… als je een kindje krijgt. Is het erg? Nee! Helemaal niet.. Toch? Ik denk dat iedere relatie zijn ups & downs heeft, ook tussen de lakens en dat dit vaak niet eens aan de partner ligt maar de kern bij jezelf ligt. Hier is dat een periode namelijk wel zo geweest. Vandaar ook het werken naar een beter zelfbeeld.

relatie plannen, blog jaaroverzicht 2016, Purpuz Planner-Clen Verkleij-Momambition-Planning-Doelen

Doelen kosten werk, dus doe eens gek, ga samen je relatie plannen!

Maar wees eens gek. Pak samen met je partner een planner, want wie zegt dat de vrouw alleen maar moet plannen?! Hier thuis ben ik eigenlijk wel altijd dé persoon die het planwerk doet. Maar mannen plannen ook. Meer dan je je beseft. Die van mij loopt ook rond met zijn agenda, noteert er overigens wel voornamelijk werk afspraken in, maar dat ter zijde. Ik stelde hem voor; lieverd, pak je planner, we gaan onze relatie plannen. Hij keek me ietwat dom aan. Zo’n vragende en uitdrukkingsloze blik. Zo van mens, wat wil je nou weer voor iets geks doen?

We leggen onze planners naast elkaar en ik zeg; “We willen toch graag wat meer tijd voor elkaar? Weer wat meer dingen samen doen, als man en vrouw. Niet als papa en mama? Dan moeten we gaan plannen, datums prikken en vast zetten.” (oké dit lijkt nu even heel stom alsof we niets met Leia erbij willen doen, maar om je even een voorbeeld te geven; wij gaan ongeveer eens per jaar samen weg met z’n 2-en. Dat moet dus vaker!) Hij knikt. Goed idee! En zo gezegd, zo gedaan.

Samen hebben we in totaal 4 datenights gepland. In principe is dit dus eens per kwartaal. opa & oma’s, als jullie meelezen…. Dit is alvast een waarschuwing dat Leia er aan komt haha! Buiten de datenights om, plannen we eens per week een avond samen. gewoon, om te kletsen, samen in bad te gaan, een spelletje te spelen (en nee geen pimpampet aan het rand van het bed) of gewoon hangend op de bank te gaan Netflixen.

Naast momenten samen plannen, kun je de Purpuz Planner ook gebruiken om meer communicatie te krijgen binnen je relatie, mocht je daar “last” van hebben. Vraag de ander bijvoorbeeld; Wat zou jij graag anders zien in onze relatie? En hoe kunnen we daar naar toe werken samen? Dat is namelijk ook je relatie plannen. Het gaat niet puur om leuke uitjes. Maar ook om jullie als individu en hoe je samen wilt zijn.

Valentijnminigiveaway

Wil jij nou ook graag je relatie plannen en weer wat dichterbij elkaar komen? Win allebei een Purpuz Planner en ga aan de slag met jullie eigen relatie plannen!

Dat kan! Hoe? Nou ik, als enthousiaste Purpuz Planner gebruiker heb Clen gemaild met het idee om dit stuk te schrijven en gevraagd of ik een koppel de planners mocht gaan geven. Als cadeau. Zodat niet alleen wij zelf het geluk ervaren van de Purpuz Planner, maar ook jullie een kans kunnen geven om een beter mens van jezelf te maken. Clen was razend enthousiast. We hebben wel een dik uur zitten kletsen aan de telefoon en heerlijk lopen sparren over diverse onderwerpen. Wat is het heerlijk als iemand zo razend enthousiast is over je ideeën, maar ook zo ontzettend gelukkig wordt van mensen die zo gebaat zijn bij zijn planners.

Maar goed, die Purpuz Planners dus. Jij en je vriend/man (mocht je trouwens een vrouw/vriendin hebben, ook prima hoor. Same-sekse relaties vind ik namelijk ook bijzonder mooi en maak ik geen onderscheid in) kunnen allebei een eigen exemplaar winnen om samen jullie relatie te plannen, nieuw leven in te blazen en dichter bij elkaar te komen.

Hoe jullie kans maken:

Het enige wat je hiervoor moet doen is

  • onze Facebookpagina liken
  • En in een reactie even laten weten wat voor plannen jullie gaan maken met deze prachtige planner en wie weet winnen jullie hem. Tag je je liefde ook even onder de facebookpost?

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 21 februari 2017. Om 23:59 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens, voor meer informatie verwijs ik je naar mijn disclaimer.

Kun je niet wachten? Je koopt de Purpuz Planner onder andere bij Bol.com voor €34,95

Alle acties van de #valentijnminigiveaway

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Purpuz.com

Fijne Valentijn!!

11 thoughts on “Je relatie plannen? Hoe dan?! + win

  • Suzanne Kleine says:

    Ik zou eens een dag voor alleen ons 2 inplannen. Sinds de oudste is geboren zijn we 2 keer alleen samen geweest. En dat was door een verhuizing en een ziekenhuisbezoek voor mij. Ook de communicatie tussen ons kan wel een boost gebruiken. Gewoon om te kijken op welke lijn we nu zitten en wat we van elkaar verwachten. Lijkt me een goed idee :)

  • Ja leuk! Afgelopen maand is onze datenigjt gelukt maar merk nu al dat het we weer in probeert te sluipen. Twee planners zouden top zijn. Manlief heeft alleen geen FB dus kan m niet taggen

  • Dagjes weg of avondjes uit alleen met lkaar dat doen we echt veel te weinig, zeker sinds de geboorte van ons 2e kindje. Daar gaan we aan werken, en het begint met plannen! Ook mijn mannetje is Facebookloos ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.