#Valentijnminigiveaway | Olaz Reinigingsborstel

Ik gebruik de Olaz Reinigingsborstel nu al een tijdje en merk echt dat mijn huid met sprongen vooruit gaat. Ik draag gewoon dagelijks make-up en een goed reinigingsritueel is dan gewoon belangrijk. Een tijdje terug schreef ik hier al eens een review over, en vandaag? Nou vandaag maken jullie kans op je eigen Olaz Reinigingsborstel! Happy Valentinesday <3 

Olaz Reinigingsborstel

Niet meer als clown op bed

De tijd van zonder enige reiniging en mét een kop vol make-up van bed gaan heb ik nu al enige tijd achter mij gelaten. Oké, sorry ik mag niet liegen, afgelopen zaterdag ben ik wel stout geweest, maar dat kwam omdat ik niet thuis sliep en mijn geliefde Olaz Reinigingsborstel niet bij me had. Vergeten.. Ik kan het mij in elk geval, helaas niet meer permitteren om met een kop vol make-up naar bed te gaan. Maar ik heb er ‘s avonds ook nooit zo heel er veel zin in om mn hele gezicht te wassen. Dankzij de Reinigingsborstel van Olaz merk ik dat ik beter voor mijn gezicht zorg. Het gaat immers veel makkelijker en sneller.

Olaz Regenerist, olaz Reinigingsborstel

In 1,5 minuut tijd, fris naar bed!

Zoals ik in mijn review al vertelde is de Olaz Reinigingsborstel een handzaam apparaatje op batterijen (handig voor op reis). Hij reinigt je huid in een fractie van 1,5 minuut, na verloop van deze tijd zet ik het apparaat meestal uit. Je kunt het bijgeleverde reinigingsgel gebruiken, die is erg fijn! Maar je kunt ook, zoals ik zelf doe, een ander product pakken. Ik gebruik vaak de Amazonian Acai Energising Radiance Mask van The Body Shop. Mijn huid voelt nadien zo ontzettend fris, echt heerlijk!

De borstel is niet eens heel duur. Bij Bol.com betaal je op dit moment maar €24,49, hiermee bespaar je 30%! De originele prijs is namelijk: €34,99.

Olaz Regenerist, olaz Reinigingsborstel

#Valentijnminigiveaway, win de Olaz Reinigingsborstel

Win de Olaz Olaz Reinigingsborstel En ga zelf lekker aan de slag met je huid. Ik weet zeker dat je het apparaat echt ontzettend fijn gaat vinden.

Hoe jullie kans maken:

Het enige wat je hiervoor moet doen is

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 21 februari 2017. Om 23:59 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar op 23 februari een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens, voor meer informatie verwijs ik je naar mijn disclaimer

Alle acties van de #valentijnminigiveaway

26 thoughts on “#Valentijnminigiveaway | Olaz Reinigingsborstel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.