Weg met roos dankzij de vernieuwde Head & Shoulders | #Valentijnminigiveaway

Het is winter, en ja hoor. Boem, het sneeuwt. Niet buiten, maar wel op mijn schouders. In de winter is mijn hoofdhuid altijd geïrriteerd, jeukerig en vol met roos. Head & Shoulders was altijd te agressief voor mijn haar en hoofdhuid, maar onlangs hebben zij hun lijn volledig vernieuwd en mij gevraagd om het uit te testen.

De vernieuwde Head & Shoulders 3-Action lijn

Niemand wil een kop met stro haar. Dat was het effect wat ik kreeg van de oude Head & Shoulders lijn. Word je gewoon niet blij van! De vernieuwde 3-Action lijn van Head & Shoulders bevat voor ieder haartype maar liefst 13 verschillende shampoos. Daarnaast zijn er twee 3-Action mannen-varianten gelanceerd. Ik heb zelf 4 verschillende shampoos ontvangen uit deze 3-Action lijn, namelijk:

  • Bescherming & Verzorging Shampoo
  • Classic 2-in-1 Shampoo
  • Apple Fresh Shampoo
  • Extra Volume Shampoo

Wat doen de vernieuwde shampoos?

De shampoos zijn allemaal geschikt voor normaal tot droog haar. Zelfs voor gekleurd of chemisch behandeld haar en daarnaast

  • Hydrateert, reinigt en beschermt de 3 Action formule
  • Herstelt en hydrateert het haar om deze te redden van schade, dofheid en droogte
  • De shampoos hebben een Milde en pH-neutrale voor dagelijks gebruik

head & shoulders review

Head & Shoulders 3-Action Mini Review

Extra Volume Shampoo

Jullie weten inmiddels denk ik wel dat ik een kop vol met fijn haar heb. Fijn in de zin van futloos, sliert haar. Ik gebruik altijd de Aussie Volume Lijn en wissel de conditioner vaak af met die van Morrocon Oil. Maar dit helpt allemaal natuurlijk niet tegen roos. En dat is waar ik op het moment last van heb. Tijd om dat dus te bestrijden, maar wel met een volume variant omdat ik geen zin heb ik een bos sliert haar.

Wat een fijne shampoo! Mijn haar wordt wel iets stugger, maar na het wassen neemt de jeukt in elk geval al af en dat is al een dikke pluspunt. Niets is zo on-charmant als op je hoofd krabben.

Apple Fresh Shampoo

Vooral bij mijn schoonfamilie wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van anti-roos shampoos. Allemaal zijn ze geveld met dit vervelende probleem. Mijn zwager is het meest fan van de Apple Fresh, die heerlijk naar appeltjes ruikt. Zowel manlief als zwager gebruiken deze shampoo veelvuldig en zijn enorm tevreden. Zacht haar, geen jeukend hoofd en het belangrijkste, geen roos.

vernieuwde head & shoulders Action-3 review

Classic 2-in-1

Dit vind ik dus echt handig! Een shampoo mét conditioner in één flacon. Scheelt toch wat ruimte op de plank en is ook ideaal wanneer je op reis gaat. Niks geen 2 flessen meesjouwen, maar gewoon 1 handige flacon. Manlief is lyrisch over deze shampoo. Hij was altijd een Andrelon man qua anti-roosshampoos maar sinds we deze nieuwe lijn in huis hebben wil hij liever geen andere shampoo meer. Je haar wordt ook echt lekker zacht en is makkelijk in model te krijgen.

Bescherming & Verzorging

Deze shampoo is een hele fijne wanneer je je haar regelmatig blootstelt aan warme apparaten zoals een stijltang, krultang en föhn. Ook wanneer je je haar regelmatig verft is dit een goede shampoo. Hij verzorgt intens en biedt een fijne bescherming. Prima product!

vernieuwde head & shoulders Action-3 review

Conclusie over de vernieuwde Head & Shoulders 3-Action lijn

De vernieuwde lijn is prettig in gebruik en de shampoos ruiken stuk voor stuk erg lekker. Geur is voor mij namelijk wel een dingetje. De oude lijn vond ik persoonlijk erg muffig en dat is deze lijn dus totaal niet. Nog een angst die ik had bij het gebruik van deze shampoos was dat mijn geverfde lokken aangetast zouden worden. Niet dus. Can I get a Yeahhhh?! De shampoos zijn allen mild genoeg en niet meer zo agressief als voorheen. Erg fijn!

Met de shampoos van de nieuwe lijn verdwijnt roos als sneeuw voor de zon, ja ik weet het, een heeeeeeel flauwe woordgrap, maar wel waarheid. Ik krab me niet meer een ongeluk en ook man is weer erg blij met zijn hoofdhuid want hij zat er echt helemaal onder.

Adviesprijs: € 4,99 (280 ml flacons) en € 7,99 (450 ml en 500 ml flacons).

vernieuwde head & shoulders Action-3 review

#Valentijnminigiveaway

Voor onze #valentijnminigiveaway mag ik van elke soort 1 fles weggeven mét een extra flacon speciaal gericht op de mannen hoofdhuid. Dus 1 voor jou en 1 voor je partner.

Hoe jullie kans maken:

Het enige wat je hiervoor moet doen is

  • onze Facebookpagina liken
  • En gewoon een ff een leuke reactie achterlaten, met welke jou het fijnste lijkt om uit te proberen (uiteraard met geldig e-mailadres anders kan ik je niet mailen)

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 21 februari 2017. Om 23:59 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens, voor meer informatie verwijs ik je naar mijn disclaimer

Alle acties van de #valentijnminigiveaway

Happy Valentines Day!

Heb jij ook wel eens last van roos? En gebruik je daar dan ook een speciale shampoo voor?

9 thoughts on “Weg met roos dankzij de vernieuwde Head & Shoulders | #Valentijnminigiveaway

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.