Sneakermom Alert! Hummel lanceert Athletic Heritage lijn

Sunika lanceert Athletic Heritage lijn van Hummel

Eerder lieten we jullie al kennismaken met de toffe kinderschoenen van Hummel toen Nancy met haar zoon een paar mocht testen.. Schoenen met een fijne prijs waarbij kwaliteit absoluut niet ontbreekt. Vorige week mocht ik bij de lancering van de nieuwe Athletic Heritage lijn van Hummel zijn. Als echte sneakeraddict kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen.  Dit zijn toch wel echt een van de tofste dingen die ik mag doen voor mijn werk hoor!

Het was behoorlijk druk trouwens toen we rond een uur of 19.00 a 19.30 uur aankwamen. Gezellig druk. De zaak stond vol met sneaker fanatics zoals ik en ik heb weer een hoop toffe mensen leren kennen. Je kon ook je sneakers laten costumizen, wanneer je een paar kocht. Echt mega vet! Onder het genot van een drankje zat ik mezelf te verlekkeren aan al die mooie sneakers… Als ik mezelf maar kan inhouden. Want schoenen. Dat is echt mijn guilty pleasure.

Hummel Hummelsport Athletic heritage

Mijn liefde voor sneakers.

Ik heb ze, in allerlei kleuren en vormen. Sneakers. Ik hou er gewoon van. Van de spierwitte Nike airforce, tot zachtroze canvas sneakers van Tommy Hilfiger, maar ook de rosherun of de air max van Nike ontbreken niet in mijn garderobe. En wat dacht je van All Stars?! Ik kan niet zonder! Ideaal om achter je drukke peuter aan te rennen. Op mijn wishlist staan momenteel de roze Gazelle’s van Adidas, maar daarboven, met stipt op nummer 1 de zwarte Platform sneakers uit de nieuwe Athletic Heritage collectie van Hummel. Ik paste ze tijdens de lancering en baal dat ik ze niet heb meegenomen. Naast het feit dat ze deze kleine dame van 1.63 langer maken, zijn ze gewoon uber vet! Goed te combineren onder zowel een zakelijke outfit, een jurkje of gewoon een urban mom outfit met bijv een jeans. I Love it!

Hummel | Athletic Heritage

Het Deense merk Hummel legt met de nieuwe Athletic Heritage collectie de focus vooral op fashion. In de campagne zie je veel kleuren en zijn de foto’s geschoten in samenwerking met hipsters van VICE. De Sneakers zijn o.a. te krijgen bij Sunika Amsterdam. De platform exemplaren (Diamond High Rise) kosten je zo’n 89,95. Een prima prijs voor een goede sneaker.

Ben jij ook een sneakermom? of meer van de hakjes?

16 thoughts on “Sneakermom Alert! Hummel lanceert Athletic Heritage lijn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.