Als geld geen probleem zou zijn

Op het moment staan wij financieel er niet fantastisch voor. Het kan natuurlijk veel erger hoor. We hebben geen schulden (behalve die enorme schuld die we hypotheek noemen) we staan niet in het rood en we hebben eten in de kast. Maar leuke dingen doen die geld kosten zit er gewoon niet in en dat maakt ons soms wat verdrietig. Omdat ik lichamelijk gewoon niet in orde ben kan ik op het moment ook niet werken. Dus wij leven van 1 salaris en dat is best krap. Genoeg ruimte om te dromen dat dan weer wel! Maar wat als geld geen probleem zou zijn. Omdat we natuurlijk de loterij hebben gewonnen?.

Als geld geen probleem zou zijn

Uitbouwen

Kijk als we nou 10 miljoen zouden winnen dan gaan we misschien wel verhuizen. Naar zo’n achterlijk huis met een rieten dak, een garage onder de grond en een lap grond waar de kleine lekker kan spelen. Ee hebben een leuk huisje met een prachtige grote tuin op een goede locatie. Maar anders zouden we graag 4 meter naar achter uitbouwen en dan gelijk een verdieping erboven. Dan willen we een nieuwe vloer, een nieuwe achterlijke grote keuken met kook eiland en misschien wel een serre. Oh en een veranda met hottub en buitenkeuken.

Auto

Ik zou dan wel erg graag een auto hebben. Een mooie Mini natuurlijk met alles erop en eraan. Maar dan wel met 5 deuren, ik heb geen zin in gehannes met autostoelen en kinderen erin en uit sleuren.

Nieuwe wasmachine

Ik heb een flut machine. Het komt er soort van schoon uit. Zeg maar iets schoner dan dat het erin ging. En hoe vaak ik wel niet iets vergeet er bij in te stoppen. En daar sta je dan 10 minuten uit je neus te vreten totdat dat stomme ding eindelijk die deur los laat.  Ik wil dan zo’n mooie met een kleppie dat je die drie sokken die je onderweg verloren bent er nog even in kan doen.

Asociaal shoppen

Als geld geen probleem zou zijn ga ik natuurlijk acociaal shoppen. Lekker te keer gaan met die flappen!! Dure schoenen en een mooie jas. Leuke jurkjes en tassen! Kom maarrrr bij mama. Oke en misschien ook nog wel even bij een dure kinderkleding winkel naar binnen.

Cursus

Dit is op zich niet heel onhaalbaar hoor. Maar ik wil graag op een schilder cursus. Ik klooi thuis graag een beetje aan met een canvas wat verf en een online tutorial maar echt een les krijgen, vragen kunnen stellen en feedback krijgen lijkt me zooo leuk!! Dat zou echt even me-time zijn! Heerlijk. Dan voor thuis wil ik natuurlijk een mooi atelier waar ik kan oefenen. Met alle dure penselen en de beste verf.

Natuurlijk kan ik nog een heeeeeleboel andere dingen verzinnen! Maar dit zou ik als eerste doen als geld geen probleem zou zijn.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.