Heerlijke knitwear voor moeder en dochter

Ondanks de overheerlijke zon, (genieten he jongens?!) zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen op een herfst/winter garderobe. Ik ben gek op gebreide jurken, vesten etc dus ik hoop jullie te inspireren met deze leuke knitwear voor moeder en dochter. Wat is jouw favoriete kledingstuk in de winter?

Knitwear voor moeder en dochter

Knitwear is gewoon heerlijk. Gebreide vesten, oversized truien die je als jurk draagt met een dik maillot eronder en een paar toffe boots. I LOVE IT! Voor dit knitwear voor moeder en dochter artikel heb ik mijn inspiratie bij Esprit vandaan gehaald omdat ik dit een fijne winkel

Gebreide jurken

Maxi jurken alleen maar voor in de zomer? Echt nieeeeet! Kijk deze twee toffe exemplaren van EDC/Esprit. Die zijn toch super leuk? Ik ben alleen wel een dwerg, dus ik ben bang dat ze bij mij over de grond slepen haha! Iemand die mijn benen wil verlengen?

Voor meiden zijn gebreide jurken ook heerlijk. De fuchsia roze jurk van Esprit vind ik echt helemaal geweldig. Lekker knal kleurtje. Ik zou er een paar mooie zwarte maillots onder gooien en een paar biker boots. Lekkere shawl erop en klaar.

Lekkere vesten om in te verdwijnen

Ik hou van vesten. Lange vesten vooral. Ik heb een aantal exemplaren van Vila, allemaal dezelfden. Lang en met 2 zakken. Heeeerlijk. Niet alleen in de winter overigens. Ook in de zomer, vooral late zomer avonden, over een jurkje, all stars eronder en een cocktail in de hand en gaan. In de winter kun je je zo heerlijk verstoppen in gebreide vesten. Dit zijn mijn favorietjes: vooral de rode knalt zo lekker!

 

Voor dochter ben ik verliefd op bovenstaande exemplaren, van die lekkere oversized vesten die je over een jeans doet met een biker boot of sneaker. En die kleuren staan haar ook gewoon zo goed. Oke en deze hieronder omdat ie gewoon heel liefelijk is! haha!

knitwear voor moeder en dochter

Heb jij de herfstgarderobe van jou en je meisje (of jongen) al aangevuld. Wat zijn jullie favo kledingstukken in de herfst en winter?

One thought on “Heerlijke knitwear voor moeder en dochter

  • Oe, nice! Ik heb op diezelfde site al een mooie midi jurk gezien die ik mogelijk wil combineren met een paar foute laarsjes. Ik ben ook dol op gebreid spul. Je kunt er zo heerlijk in wonen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.