Win Laarsjes van Bunnies voor de feestdagen twv 79,95

Yeassssss!! De #8daysofchristmasgiveaway is van start hoor!! We beginnen meteen met een paar toffe Fringe Laarsjes van Bunnies in maatje 23. De laarsjes hebben een waarde van €79,95 en dat scheelt jou weer in de knip. Welke knappe dame gaat haar kerst outfit afmaken met deze toffe laarsjes van Bunnies?

Leia’s outfits met Bunnies

Ik vind goed schoeisel echt heel erg belangrijk en dat is dan ook iets waar ik niet op wil bezuinigen. Daar gaat ze op latere leeftijd alleen maar last van krijgen.

Ik liet jullie deze boots al een paar keer zien in een aantal outfit posts van Leia. Zo droeg ze deze leuke laarsjes van Bunnies bij haar verjaardagsoutfit van Quapi, Die outfit kan trouwens ook prima door als kerst outfit! Maar ook tijdens ons reisje naar Villages by Nature zijn ze flink gedragen. Kijk haar stoere outfit.

Over het merk Bunnies:

BunniesJR zorgt ervoor dat kindjes op een verantwoorde en hippe manier hun eerste stapjes zetten. Zo kunnen ze de hele wereld aan en staan ze voor de rest van hun leven stevig in hun schoenen.

Elke collectie van Bunnies wordt ontworpen door het eigen design team in Kaatsheuvel. Kaatsheuvel staat bekend om  de schoenenindustrie en uiteraard het Attractiepark de Efteling. De schoenen worden gemaakt onder goede omstandigheden en de medewerkers ontvangen goede lonen. Ze halen hun materialen uit Europa en hierdoor voldoen de schoenen altijd aan strenge kwaliteitseisen.

Schoenen en laarsjes van Bunnies

Bunnies weet zich te identificeren met de 4 verschillende fases die je kindje tegenkomt bij het zetten van de eerste stappen. Stijl, comfort en kwaliteit is waar dit toffe kinderschoenenmerk voor staat.

  • Baby Bunnies
  • Flex Bunnies
  • Stap Bunnies
  • Super Stap Bunnies
#8daysofchristmasgiveaway | Win laarsjes van Bunnies in maat 23

Hoe je deze leuke laarsjes van Bunnies in maat 23 kunt winnen? Heel simpel even deze stappen volgen:

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht, let op : niet jezelf taggen!)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
  • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans
  • Door de facebookpagina van Bunnies te liken maak je ook een extra kans

De actie loopt tot en met 17 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Het verzamelartikel wordt gedeeld op onze Facebookpagina. En nu lekker hop, hop, rendier in galop naar de leukste Tamara want daar kun je Belle & het beest poppen winnen!

Liefs Cassandra

Met dank aan Bunnies voor het beschikbaar stellen van een paar schoentjes voor jullie <3

10 thoughts on “Win Laarsjes van Bunnies voor de feestdagen twv 79,95

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.