Verjaardag vieren zonder afwas met De Buffetten Boer!

Ongeveer 6,5 jaar geleden zijn wij verhuist vanuit het prachtige Groningen, naar Twente. Het land der Tukkers. Al onze familie en vrienden komen met verjaardagen dus van ver en ik sta dan regelmatig uuuuuren in de keuken voor de voorbereidingen. Een dikke pan soep, wat broodjes, hapjes en uiteraard taart. Nou dit jaar eens een keer lekker niet! Wij mochten namelijk een buffet van De Buffetten Boer reviewen, hoe vet is dat?! 

Rennen, vliegen, jezelf in 12 verdelen en gillend gek worden

Verjaardagen, killing vind ik ze! Al die drukte en dagen van voorbereidingen. Ik kan er gillend gek van worden. Ik ben uberhaupt niet iemand die van extreme drukte houdt, maar goed met een lief meisje die drie is geworden wil je natuurlijk wel een gezellig feestje met je geliefde familie en vrienden. Normaliter sta ik dus uren van te voren in de keuken. Maar dit keer kwam De Buffetten Boer langs.

Een keertje niet uren zwoegen in de keuken

Ik maak eigenlijk standaard een pan soep, wat broodjes, uiteraard hapjes en een lekkere taart. Maar dit jaar. Dit jaar liet ik mij een keer in de watten leggen en mocht ik een buffet uitkiezen bij De Buffetten Boer. De Eenhoorntaart werd gemaakt door mijn fantastische fysio (heb ik gewoon voor betaald hoor) en als kers op de taart kwam er bij HEMA de nieuwe prinsessenboltaart uit die we mochten voorproeven. Ja ik weet het, we zijn verwend, maar we zijn dan ook ontzettend dankbaar. Want wat was Leia’s verjaardag een heerlijk feestje!

Lunchbuffet van De Buffetten Boer

Van alle heerlijke buffetten die beschikbaar waren, heb ik toch gekozen voor een lunch buffet met daarin twee soepen en heerlijke, warme, verse broodjes. Ik was namelijk te bang dat niet iedereen rond dezelfde tijd er zou zijn en dat we dan te druk waren met het opzetten van het buffet. We kregen een buffet voor 12 personen waarbij er rekening is gehouden met 4 kinderen. Super lief, want dan doet De Buffetten Boer er dus een leuk speeltje bij en zachte bollen. De kinderen hebben zitten smullen!

Inhoud Lunch Buffet van De Buffetten Boer

 • Groentesoep
 • Tomatensoep
 • Boerenomelet.  ( om te smullen deze, waren rolletjes, errug lekker!)
 • Knapperige bacon.
 • Ciabatta wit.
 • Ciabatta meergranen.
 • Diverse kleine harde broodjes zoals kaiserbollen, love it!
 • Rosbief naturel. ( één van mijn favorieten!)
 • Gebraden fricandeau.
 • Gebraden kiprollade.
 • Ambachtelijke beenham.
 • Jong belegen kaas.
 • Gemengde salade.
 • Verse fruitsalade.
 • Roomboter.

Echt, de keuze is reuze en zo zat onze familie en vrienden te smikkelen! Ik kan daarvan genieten weet je dat. Ik vind het heerlijk als mensen onbezorgd genieten en lekker aan het eten zijn. En wat hadden we ook een mazzel jonge met dat heerlijke weer zaterdag. Zo konden we de visite mooi verdelen met buiten en binnen.

Kosten van een lunchbuffet bij De Buffetten Boer

De minimale afname voor een buffet van De Buffetten Boer is vanaf 12 personen. Je betaalt per persoon ongeveer €16,50 en dat maakt het totaalbedrag bij 12 personen: € 198,-. Dit is inclusief borden, bestek, bezorgen en ophalen. Bij elkaar gerekend vind ik dit best wel meevallen en ik zit er nu ook stevig over na te denken om dit bijvoorbeeld met de feestdagen nog eens te doen (wel handig want onze oven is stuk). Ze bieden namelijk ook Kerstbuffetten aan. Iemand dus zin in een gezellig kerstfeestje bij ons? ff bellen! haha!

Hoeraaaa, geen afwas!

De bezorger van De Buffetten Boer, topvent trouwens, kwam zaterdag rond een uurtje of 12 aan de deur om al het lekkers te bezorgen. Dat was voor mij heel even chaotisch omdat we ook het huis al behoorlijk vol hadden zitten. Maar de bezorger was een vrolijke vent, die mij alles haarfijn heeft uitgelegd en zelfs heeft laten zien. Waar ik vooral heeeeeeeel erg blij van werd is dat borden en bestek werden bijgeleverd en we hoefden dit na afloop niet af te wassen. HOERAAAAAAAAA!!! Want jullie weten allemaal dat wij geen afwasmachine hebben, dus dat had ik echt niet tof gevonden om te moeten afwassen haha! We konden na afloop namelijk alles opstapelen in de zwarte dozen en die werden maandagochtend weer door De Buffetten Boer opgehaald. Zoooooo handig.

De Buffetten Boer Buffet

Man des huizes: “kunnen we dit niet elk jaar doen?”

Haha! Die man van mij, die vond het wel wat hoor. Liefde van de man gaat sowieso door de maag en eten kan die van mij wel. Die was toch lekker aan het smullen in het eten. Heerlijk! Die wil dit nu dus wel elk jaar doen. Stiekem geef ik hem geen ongelijk.

Dessertkeuze 1 : Eenhoorn taart

Na al dat lekkere eten van de Buffetten Boer moest er natuurlijk nog taart gegeten worden. Hadden de mensen nog een plekje overgelaten? Maar natuuuuuuurlijk! Kijk die twee mooie taarten stralen dan! Is eigenlijk gewoon zonde om aan te snijden, vind je niet? Ik had er wel moeite mee in elk geval. De eenhoorn taart werd gemaakt door liefste fysio ever! Wat een kunstwerk heeft ze ervan gemaakt! Echt super vet, dankjewel Romina voor je hulp hierin, we gaan snel een keer koffie/thee drinken! of een borrel ghehe! Waarom een eenhoorn taart? Nou duhhhh, ze had toch ook traktatie met eenhoorns, en het hele huis was versierd in eenhoorn style. Van vlaggetjes, tot bordjes en bekers. Allemaal gekocht bij de Wibra. Mega leuk!

Dessertkeuze 2 : Prinsessen boltaart van HEMA AKA Chocobom

De prinsessenbol taart van de HEMA was echt mega geslaagd. Het popje kun je eten, maar die was wel knoeperhard, niet mijn smaak. De taart zelf was daarentegen hemels met oa chocolade cake, chocolade creme, aardbeienvulling en daarover witte chocolade! Bam CHOCOBOM in your face, nomnomnom! De taart heeft een diameter van 16 cm en dat betekend dat je er ongeveer 8 punten uit kunt halen. Je besteld deze leuke taart voor €12,50 bij HEMA.

Hierbij willen wij De Buffetten Boer, HEMA Nederland en uiteraard onze fysio bedanken voor al dit lekkers! Jullie hebben er samen met onze familie en vrienden echt voor gezorgd dat onze dochter een onvergetelijke verjaardag heeft gehad. Niets meer dan lof ook voor alle bezorgers. Ik heb nu toch iets meer bij onze visite kunnen zitten dan normaal en dat was heerlijk! Dank dank dank dank. Duizendmaal dank! <3

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met De Buffetten Boer en HEMA Nederland

14 thoughts on “Verjaardag vieren zonder afwas met De Buffetten Boer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.