Maart 2018 | Stay Okay, Bakken, Nieuwe uitdagingen en nieuwe baan, of toch niet

Maart 2018 was prachtig, was druk, was ook relaxed. Maart 2018 was een mooie maand met allemaal leuke en nieuwe dingen op mijn pad. Dingen waar ik energie van krijg en waarbij ik mijn eigen pit weer een beetje terug vind. 

Maart 2018, wat was je druk! Wat was je leuk!

Het is alweer een tijdje geleden dat er een weekoverzicht online kwam. Zoals jullie in dit stuk hebben gelezen, weten jullie dat ik behoorlijk hard met mezelf aan het werk ben, maar ik vond de berichtjes dat jullie het weekoverzicht zo misten ontzettend lief. Maar om nu in 1x 4 weekoverzichten achtereen te plaatsen vind ik ook weer zowat, dus heb ik maart 2018 in één verzameling voor jullie.

Een nieuwe baan, of toch niet?

Laten we beginnen dat ik was gestart met een nieuwe baan als Assistent manager front office. Klinkt als een luxe functie, maar in alle eerlijkheid. Ik was gewoon koffiejuffrouw aan het spelen. Lees je nu was? Ja dat klopt. Ik ben namelijk in mijn proeftijd van een maand gestopt. Ik dacht namelijk dat ik een boel administratieve werkzaamheden zou gaan doen, maar ik was meer de hele dag mezelf aan het bezig houden door koffie en thee voor collega’s te halen, dan dat ik daadwerkelijk werk op mijn bureau had liggen. Erg jammer en de dagen duurden zo echt ontzettend lang.

Ik was gaan werken omdat ik graag onder de mensen wilde zijn. Dat was ook mijn motivatie in het gesprek. Voor het geld hoef ik het niet perse te doen. We zijn niet rijk, maar ook niet arm, en mogen niet klagen. Maar uiteindelijk zat ik dus de hele dag alleen, uit mijn neus te vreten. Sorry, maar dit vind ik gewoon zonde van mijn capaciteiten. En waar ik vroeger zoiets nooit durfde uit te spreken en dus gewoon keihard zou doorgaan, heb ik nu geluisterd naar mezelf. Word ik hier gelukkig van? Nee. Oké, dat is dan duidelijk. Ontslag. Kiezen voor jezelf is dan zo’n bevredigend gevoel!

https://www.instagram.com/p/BghAwGFnyQ4/?taken-by=businessmomsociety

Een nieuwe business partner en een event?

Extra, extra, read all about it! Yes! Ik ga een event organiseren. Maar niet alleen. Samen met businesspartner Ciska van ciskalala.com gaan we proberen iets super vets neer te zetten in maart 2019. Speciaal voor (startende) ondernemende moeders. We hebben dit samen met de locatie in Groningen besproken op 9 maart jl. en zijn daarna doorgegaan naar Amsterdam voor een super tof netwerk event. We hebben toen heerlijk geslapen in het Stay Okay in Amsterdam Oost en hebben een fantastische avond gehad in de Sir Adam toren met de lifestyle business club. Wat een uitzicht jongens, echt prachtig gewoon! Erica, toppertje. Dankje voor de uitnodiging!

Nadien hebben we afgesloten met lekker eten bij Wagamama. Toch wel een beetje een standaard dingetje die ik doe als ik in Amsterdam zit. En dat was dan ook de tweede keer in dezelfde week dat ik bij Wagamama at haha. Want de 6de zat ik in de nieuwe Wagamama in Utrecht samen met Judith van Pinkpress. Genieten!!

Mocht je nou nieuwsgierig zijn, wordt dan gezellig lid van onze Business Mom Society op Facebook.  We hebben al 91 ondernemende business moms en dat vinden we echt super tof! Ondertussen bouwen wij alvast aan ons platform en houden we je natuurlijk op de hoogte van de plannen en volg ons op Instagram!

Leuke dingen met vriendinnen. Wagamama maagden

Het rijmt bijna haha! Maar samen met Kimberly en Kimberley, ja waarom moet het zo moeilijk met die nerds ;)? Zijn we in het weekend van de 24ste gezellig Utrecht in geweest en mag jij drie keer raden waar we hebben gegeten. Juist. Wagamama. Die nerds hadden daar dus nog nooit gegeten en waren nog Wagamama Maagden. Ik heb ze even flink ontmaagd hoor.

Kikkers slikken, en vragen aan jullie.

Maart 2018 stond ook in het teken van rotklusjes doen. Ik een tijdje hik ik tegen bepaalde dingen op werkgebied, en nu werd het echt een keer tijd om die kikker eens te slikken en het gewoon te doen. Kikker slikken? Mensen waar heb je het over? Nou ik ben dus bezig met een boek van Brian Tracy, Eat that frog, en dat gaat dus over uitstel gedrag de baas zijn. Ik heb dat boek gekocht naar aanleiding van de Masterclass Structuurjunkie van Cynthia en wat is dit een fijn boek! Echt een aanrader!

structuurjunkie cynthia.nl momambition.nl

Heel Maart ben ik dus achter de schermen bezig geweest met o.a. de optimalisatie van de website.  Ik ben vooral heel erg benieuwd wat jullie van het uiterlijk van de website vinden. Vind je hem goed? of te druk misschien? Wat voor artikelen mis je? Wat voor artikelen mogen juist weg? Hoe vinden jullie het dat er tegenwoordig nog maar weinig tot geen gastblogs online komen? Missen jullie dit? Of vinden jullie het juist fijn dat het weer voornamelijk mijn eigen artikelen zijn?

Werken aan mezelf en een schop onder m’n ass

Momenteel ben ik keihard aan mezelf aan het werken. Mijn voeding gaat steeds beter en beter en de eerste – 10 kilo is een feit, maar we zijn er nog niet. Oh en die schop onder mijn kont? Nou ik ben dus eindelijk zover dat ik een proeflesje sport heb geboekt. Wat ik heb gedaan? Circuit training in combi met HIIT! Dat was mega afzien en maar het gaf zo’n voldoening toen ik de training had afgerond. Haat-liefdeverhouding dus. Ik heb het hele paas weekend extreem last gehad van spierpijn haha, maar wel fijn.

maart 2018

Werken aan mezelf betekend oa ook voor mij dat ik moet stoppen met nagelbijten en daar heb ik een handige bytex pen voor gekregen van een pr bureau. Geen nagellakje meer, maar een nagellak pen. En geloof me. Het is gooooooooor. Niet te harden gewoon dus ik heb al een klein randje nagels ontwikkeld. Wel fijn want ik ben dol op de nagellakjes van Zoya en die kan ik dus straks weer lekker dragen, nu heeft Leia die kleur steeds op haha! Ik hou jullie op de hoogte van dit avontuur.

Super gave samenwerking en hop hop naar Pieter Konijn met Leia

Daarnaast wil ik ook even iets kwijt over een super gave samenwerking. Ik mag namelijk de Quinny Zapp Flex Plus Rachel Zoe Luxe Sport Buggy gaan uittesten en ik heb wel 1000 dansjes door de kamer gedaan toen ik dit te horen kreeg. Echt bizar, want de wagen is zo ontzettend mooi! En ik voel me dan zo bevoorrecht en dankbaar dat ik dit soort toffe dingen mag doen. Ik heb zodra we de wagen goed hebben uitgetest, ook een gaaf cadeautje erbij voor één van jullie. Dus houd de site absoluut ff in de gaten.

Vorige week zondag mochten we op uitnodiging van Kinepolis, naar het Pieter Konijn kids weekend. De nieuwe film is ontzettend grappig, maar ook ontroerend en soms zelfs gewoon spannend! Leia was ontzettend lief en heeft echt enorm genoten van de film. De hele week vraagt ze al of we nog een keer kunnen gaan. Uiteraard hebben we lekker veel popcorn gegeten en Leia heeft zelfs nog een mooi masker gemaakt. De film is in elk geval zeker een aanrader om met je kindje heen te gaan. Het mooie bij Kinepolis is dat ze ook een pauze inlassen tussendoor zodat je ook makkelijk even samen naar de wc kunt gaan. Ik weet niet of jullie kids net zoals Leia gek zijn op Buurman & Buurman? Maar binnenkort organiseer Kinepolis dus een speciale kleuterbios met de nieuwe voorstelling van Buurman & Buurman

Hoe gaat April eruit zien?

Zoals het er nu uit ziet, wordt April behoorlijk druk. Vooral de weekenden zijn nu al zowat allemaal volgepland. Het afgelopen weekend kregen we bijvoorbeeld visite van de schoonouders en heb ik samen met Leia koekjes en donuts gebakken… Van de donuts heb ik voor morgen een blogje voor jullie klaar staan.

Volgend weekend zit ik in elk geval een nachtje met een aantal meiden in Center Parcs Heijderbos, het weekend erna zijn we bij mijn ouders. En in het weekend van de 21ste ga ik een dagje met mijn moeder op zo’n kleding verkoop beurs geval staan. Ik heb namelijk alle kleding van Leia nog liggen vanaf de kleine maatjes. Tijd voor een mega opruiming dus! Ook hebben we weer een aantal persdagen in April, zoals van MOOI en heb ik nog iets tofs, waar ik nog heeeeeel eventjes mijn mond over ga houden haha! Sooooooon lovely’s, soon!

Hebben jullie ook leuke dingen op de planning staan?

2 thoughts on “Maart 2018 | Stay Okay, Bakken, Nieuwe uitdagingen en nieuwe baan, of toch niet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.