Kinderbijslag binnen = Lente garderobe shoppen!!

Yeppp, de kinderbijslag is hier weer gestort en Leia maakt een groeispurt door dus er moet weer een nieuwe lenteproof garderobe worden gekocht. Ik heb de mijn favoriete items geselecteerd en vertel jullie daarnaast wat we verder altijd doen met de kinderbijslag

Wat heeft Leia echt nodig?

De laatste tijd klaagt Leia steeds over pijn in haar benen en we vermoeden dat dit groei pijntjes zijn. Lopen houdt ze momenteel ook niet heel erg lang vol en ze lijkt ook wel een groeispurt te hebben.
Voor de lente garderobe hebben we in elk geval een paar nieuwe sneakers nodig, ze is uit haar all stars gegroeid en heeft nu alleen nog een paar brogues of een paar bruine laarsjes. Een zomerjas lijkt me ook wel verstandig, want die van vorig jaar was maat 92 van Zara, dus ik geloof niet dat deze nog past. Vanmiddag ff proberen. Anders haal ik de Flamingo jas denk ik die je ziet bij het kopje “moppies favorieten”.

Wat doen we met de Kinderbijslag

De regel is dat we in elk geval één derde deel van de kinderbijslag naar de spaarrekening zetten voor haar. Voor de rest halen we van de kinderbijslag wat ze nodig heeft, dat kan dan bijvoorbeeld zoals nu voor haar lente garderobe zijn. Blijft er dan nog geld over van de kinderbijslag dan gaat dit ook rechtstreeks naar haar spaarrekening. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met sparen voor je kind vind ik.

NOP Favorieten

Een tijdje terug ontdekte ik het nieuwe merk NOP, onderdeel van Noppies. Speciaal voor de kids vanaf maat 104. Mega leuke collectie dus daar heb ik sowieso al wat items van die ik enorm leuk vind, kijk je mee?

NOP favorieten

Noppies Favorieten:

Ik ben altijd al een groot fan geweest van Noppies. In de baby periode had ik echt heeeeeeel veel kleding van Noppies. Fijne kwaliteit, blijft mooi met wassen en heerlijk zachte stofjes. De nieuwe collecties is echt mega vrolijk en kleurrijk!

NOPPIES favorieten

Like Flo Favorieten

Like Flo heb ik dit jaar ontdekt. Over de kwaliteit kan ik dus nog niets zeggen, maar de zwart/wit collectie en vleugjes rosé vind ik helemaal the bomb!

Like flo

Quapi Favorieten

Quapi hebben we nu al meerdere keren jurkjes van gehaald en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van deze kleding. Het roze jasje en het blauwe jurkje hebben we in ons bezit, ik zal hier binnenkort even een outfitpost van maken. Het kruisjes jurkje vind ik ook ontzettend tof!

Lees ook: Quapi verjaardagsoutfit van Leia en deze Quapi outfit

QUAPI Favorieten
Wat is jullie favoriete set uit mijn favorieten? En wat doen jullie altijd met de kinderbijslag?

3 thoughts on “Kinderbijslag binnen = Lente garderobe shoppen!!

  • Annabel de Ruiter says:

    De Like Flo collecties van dit voorjaar zijn weer mega leuk! Van de winter kennis gemaakt met dit leuke merk. Kwaliteit is heel mooi en blijft ook zo! Voor nu een mooi jurkje besteld uit de tweede voorjaarscollectie. Ik vind die roze/ Peach kleur haar zo leuk staan ?.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.