Deze moederdag cadeaus zijn beter dan een ontbijt op bed

Één van de cliche’s onder de Moederdag cadeaus is een ontbijtje op bed van Le Husband en dochter. Hartstikke lief enzo, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Let me explain:

7 x moederdag cadeaus die beter zijn dan een ontbijt op bed

Het is (1.) niet echt heel erg comfy om in bed te eten (kruimels everywhere en jij mag dat toch weer zelf gaan opruimen) en (2.) het is waarschijnlijk niet te pruimen… Grote kans dat je kids een heel eigen twist hebben gegeven aan het ontbijt. Ik weet dit nog van mezelf van vroeger, dat ik mijn moeder een bak vanille vla gaf met daarin M&M’s en zuurstokjes. Hmmmm lekker regenboog ontbijt. Dit soort taferelen wil je natuurlijk zelf niet mee maken en we willen ook niet ondankbaar lijken. Echt niet! Maar er zijn Moederdag Cadeaus waar we nog véél blijer van worden dan dat zelf gefabriceerde ontbijtje op bed.

Enne, is niet erg hoor als je je man dit lijstje wilt laten zien zodat je een leuk moederdag cadeau krijgt: 

1. Uitslapen

Dit behoeft geen uitleg denk ik. Uitslapen is dé eerste levensbehoefte op Moederdag.

2. Ochtendje Netflix

Na het ontwaken uit ons schoonheidsslaapje (ahum) is het de bedoeling dat we nog even onze favo serie mogen binge watchen. Oftwel: minimaal 2 afleveringen

3. Een brunch in een restaurant of een zelfgemaakte high tea

Vergeet ontbijtjes op bed. Wil je ons echt verassen, neem ons dan mee uit te brunchen op locatie. Want drie keer raden wie anders de zooi mag opruimen in de ontplofte keuken? Juist wij moeders en daar hebben we op Moederdag uiteraard geen zin in. Wat we wel een leuke tegenhanger vinden voor thuis is een zelfgemaakte high tea. Zorg wel dat jullie de zooi opruimen.

4. Een fles wijn

Een mooi boeket bloemen kost tegenwoordig een euro of dertig. En dan hebben we het niet over het gemiddelde bosje bloemen bij de supermarkt of van het tankstation, maar bijvoorbeeld dat Bloomon concept, want we willen uiteraard wel een mooi boeket. Verwen ons dat liever met een goede fles wijn. Daar profiteer jij uiteindelijk ook weer van (iets met een dronken vrouw is een engel in bed, snap je?!).

5. Middagje shoppen

Bij voorkeur the real deal en ongestoord alleen. Dus een nieuwe mooie tas of een paar pretty pumps. Het is geen bezoekje naar de supermarkt dus geen wasmiddel of luiers. Liefst krijgen we ook een beetje ‘zakgeld’ mee van jullie mannen. Of is dat dan weer te veel gevraagd?

6. Me-time in de badkamer

Een vol bad, met een lekker badzout, helemaal alleen. Oké, met de tablet op een rekje en een kussen in onze nek zodat we kunnen Netflixen. En mannen willen jullie bonuspunten verdienen? Kaarsjes en rozenblaadjes – of chocolaatjes en wijn – doen de truc. No Kids Allowed gedurende deze periode.

7. Lege wasmand

En wil je echt ons hart veroveren, neem dan ff die wasmand mee. We vinden wassen normaliter geen probleem hoor, maar op Moederdag willen we bij voorkeur gewoon helemaal niks doen. Behalve badderen en Netflix binge watchen. Dus als je ff een paar wasjes draait, ben je de beste!

Fijne moederdag!

Geschreven met een grote knipoog en in samenwerking met Rad Bag.

 

2 thoughts on “Deze moederdag cadeaus zijn beter dan een ontbijt op bed

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.