Pamper yourself met de nieuwe badparels van Kneipp

Na de feestdagen had ik echt even een momentje voor mezelf nodig. Alsof Kneipp dit wist, kreeg ik van hen een super lief perspakketje met daarin 3 verschillende bussen met de nieuwste badparels van Kneipp. En kijk nou wat een vrolijke kleurtjes!! 

kneipp badparels review momambition

Kneipp badparels

Onlangs heeft Kneipp een nieuw product gelanceerd: badparels. Lieve kleine pareltjes die je in een warm bad kunt strooien. Dit geeft niet alleen een heerlijk ruikend bad, maar ook een super leuk kleurtje aan het water! Zoals we allemaal van Kneipp gewend zijn bevatten de badparels van Kneipp geen siliconen, paraffine, conserveringsmiddelen of minerale oliën. Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren en geschikt voor ieder huidtype.

De badparels van Kneipp zijn verkrijgbaar in 3 verrassende geurcombinaties:

  • Pamper yourself: palmrosa en pioenroos;
  • Take a break: yuzu en frisse watermunt;
  • Enjoy life: fruitige kumquat en mandarijn.

De badparels van Kneipp zijn verpakt in leuke bussen van 150 gram. Een bus badparels van Kneipp kost €3,99 per stuk en biedt ruimte voor twee baden. Dit houdt in dat je omgerekend op €2,- euro per bad zit en dat is echt mega cheap in vergelijking met een spa toch?

Hoe gebruik je de badparels van Kneipp?

Om de badparels van de Kneipp op de juiste manier te gebruiken, onderneem je de volgende stappen:

  • Vul het bad met warm water (36-38 °C) en voeg de helft van de badparels toe, dus de helft van de bus.
  • Zet kaarsjes aan
  • Pak een lekker boek of je ipad met Netflix erbij
  • Wacht tot de parels goed zijn opgelost
  • Neem plaats en geniet!

kneipp badparels review momambition

Pamper yourself met palmrosa en pioenroos

Deze badparels van Kneipp hebben een heerlijke vrouwelijke geur. Ik denk dat je hier een man dus echt niet blij mee maakt, maar je moeder, bff, tante whatever, wel! Het bad kleurt rose, en dat maakt het een extra feestje! Dit is mijn persoonlijke favoriet. Echt een pamper momentje wanneer ik in bad ga met deze roze badparels van Kneipp.

kneipp badparels review momambition

Take a break met yuzu en frisse watermunt

Ik denk dat je deze het beste kunt gebruiken als je flink verkouden bent. Het heeft een sterke geur, waar ik niet meteen heel erg weg van ben. Maar Leia vond dit een hele leuke omdat het bad helemaal groen kleurde toen de badparels eenmaal waren opgelost.

kneipp badparels review momambition

Enjoy life met fruitige kumquat en mandarijn

Heerlijk tropisch geurtje hebben deze badparels van Kneipp. Ik waan me meteen in zomerse sferen en dat terwijl het momenteel zo rete koud is buiten brrrr. Van deze ben ik echt fan! Alleen jammer dat je bad zo’n pis kleur krijgt, net of je in je bad hebt lopen plassen haha!

kneipp badparels

Conclusie over de badparels van Kneipp:

Ik vind ze heerlijk! Het water krijgt een leuk kleurtje, met die oranje badparels van Kneipp lijkt het alleen wel een beetje op pis water haha! Desalniettemin zijn ze fijn! Ze ruiken heerlijk en ik vind de bussen er erg vrolijk uitzien. Perfect om cadeau te doen. Mocht je nou geen bad hebben, dan kun je deze bussen natuurlijk ook gewoon gebruiken voor een lekker voetenbadje. Dan hoef je uiteraard ook niet een halve pot erin te gooien, maar bijvoorbeeld een kwart. Zo kun je 4 voetenbadjes uit een bus halen en dat kost je dan omgerekend: 0,99 cent per voetenbad.

Verkrijgbaar bij de bekende drogisten zoals Kruidvat en Etos. Houd vooral de aanbiedingen zoals 1+1 = gratis in de aanbieding, dan heb je dus gewoon 4 baden of 8 voetenbaden voor €3,99

Nog meer artikelen over Kneipp:

Dit blog bevat opgestuurde producten

18 thoughts on “Pamper yourself met de nieuwe badparels van Kneipp

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.