week 6 – 2018 : Datenight wordt Girls Night

week 6 – 2018 : een heerlijke week! Alleen valt Datenight in duigen en wordt dit uiteindelijk een girlsnight. Zo zag ik de voorstelling van Isabelle Beernaert, eet ik me tonnetje rond bij Dock 19 en ben ik op zoek naar een leuke vakantie! Help a girl out!

Week 6:

Een week met weinig foto’s, merk ik. Misschien niet heel erg, want dat betekend dat ik echt in het moment zit. Genieten dus!

Maandag 5 februari

Ik ben ff kwijt wat ik deze dag heb gedaan? Echt zo debiel… Enige foto die ik kan vinden is van onze zelfgemaakte pizza. Lekkuuuuuur

week 6 zelfgemaakte pizza

Dinsdag 6 februari

Happy birthday aan de liefste man en papa van de hele wereld!! Hierperderpiep, Le husband is vandaag 28 jaartjes jong geworden. Leia heeft een kdv dagje en ik stort me op mijn werk. Ik ben voor het eerst in tijden echt weer een keer mega productief en schrijf in totaal 4 artikelen. Als man en dochter thuiskomen heb ik het eten al besteld, man is jarig dus dan wordt er niet gekookt. Ik heb een biefstukje, hij een kipsate en Leia wilde een lamme schoen, oftewel een lamachun haha!

Woensdag 7 februari

Ik voel me lui. Enorm lui! Echt ongelofelijk. Waar is de zin gebleven? Ik breng Leia naar het kdv in die stervende kou. My god, -5? Wie heeft dit bedacht? Eenmaal thuis zet ik de kachel ff een tikkie hoger en nestel me op de bank met mijn spelletje. Jep lekker kneuterig, ik weet het, maar ik heb inmiddels al 3 vriendinnen die het ook zijn gaan spelen haha! Heerlijk!!

In de middag lunch ik met 2 beschuitjes met vlokken. Ik heb gewoon behoefte aan chocola dus doei! Ik probeer me een beetje in te lezen op editen, vlogjes etc etc. Ik vind het allemaal nog wel erg spannend en ik ben een enorme perfectionist, dus ja alles moet meteen goed. Lekker de lat loog leggen Cas, heb je echt wat aan. Not. Ja ik praat in mezelf, met regelmaat haha!

Verder maak ik mijn swap pakket gereed voor verzending… Er komt net als 2 jaar geleden weer een video online met hetzelfde concept, maar nu voor Valentijn in plaats van een moederdag video.

Donderdag 8 februari

Whaaa ik had zo’n zin in vandaag! Datenight! Helaas heeft Leia enorme obstipatie en dus mega buikpijn, we besluiten daarom dat Le Husband thuis blijft en ik ga met de oppas want alle tickets en het diner had ik al vooraf betaald bij het boeken in januari. Het was uiteindelijk super gezellig, maar uiteraard vond ik het wel echt enorm jammer dat onze Datenight niet doorging. Man en ik gaan namelijk echt nooit samen weg en we willen ook niet steeds onze vriendin vragen, je voelt je toch op de een of andere manier bezwaard ofzo.

We hebben lekker gegeten bij Dock 19, een steak restaurant hier in Almelo. Man en ik hebben hier al eens eerder gegeten en waren toen al fan. Ik dacht laat ik eens gek doen en niet weer een carpaccio, biefstuk, dame blanche menu nemen. Ik ging vooraf voor de zalm, als hoofd de Peking eend en als nagerecht een overheerlijke pannacotta met iets wat naar pepernoten smaakte. Heeeeeeerlak gegeten! Dit was echt een feestje. Het voelt goed om nieuwe dingen te proberen en uit die saaie cirkel te stappen. Na ons diner zijn we lopend naar het theater hotel gegaan voor onze voorstelling. Daar spot ik dus gewoon Isabelle Beernaert hersteld op de trap en we gaan op de foto. Niet mijn meest charmante hoofd, maar goed i have met my idol! En dat was super vet.

De voorstelling was echt prachtig, het greep me vanaf moment een meteen aan en ik heb een aantal keren echt even tranen gelaten. Dans komt altijd bij mij binnen, ik heb het zelf jaren gedaan en doe dit inmiddels nu zo’n 13 jaar niet meer. Jezus wat voel ik me nu oud… Ik mis het dansen, het gevoel wat je erin kwijt kunt, die bubbel waar je in zit en andere mensen en indrukken van jezelf kunt afsluiten. Je laat meevoeren in de muziek en bewegingen. Misschien moet ik het maar weer oppakken?

Vrijdag 9 februari

Leia heeft een KDV dagje en nadat ik haar heb gebracht zet ik de pc aan om te gaan werken. Maar ik heb een bon gewonnen van Eurocamp waarbij ik 200 euro korting krijg op een vakantie… Mijn moeder zei al, breng Leia maar bij ons, gaan we leuke dingen doen en dan kunnen jij en Le Husband lekker even met z’n tweetjes weg. Best goed plan?! Ik voel me alleen wat egoïstisch op de een of andere manier, al denk ik wel dat het verstandig is voor onze relatie omdat we, zoals ik hier boven al noemde, nooit samen weg gaan. Ik denk dat 1 tot 2x per jaar al veel is. Maar goed, de hele dag ben ik dingen aan het uitzoeken qua reizen. Wat is leuk. Kan kiezen tussen NL, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Kroatië, Zwitserland (te koud Brr :P ) en Italië. Beste mooie landen dus en allemaal campings. We willen waarschijnlijk ergens in Mei gaan… Als je nog ideeën hebt.. kom maar door!

Zaterdag 10 februari

Whaaa ik zet mijn eerste video van het jaar online: een flinke shoplog van oa Action. Ik had een tijdje terug een poll gedaan op Instagram en ik had het ook al eens via mijn blog hier gevraagd of jullie video’s leuk zouden vinden. Het meerendeel stemde volmondig ja! Dus de afgelopen tijd ben ik bezig geweest met filmpjes opnemen en editen. Dat editen is nog wel een ding. Ik heb zat creatieve ideeen voor video’s maar ik vind het rente lastig om ze uit te voeren. Misschien moet ik maar een keer een cursus iMovie volgen ofzo haha!

Zondag 11 februari

Wat een heerlijk relaxt dagje is dit. We doen van alles en nog wat. Ik edit weer wat video’s. Leia en ik knutselen een eenhoorn van een wc rolletje ( ga ik nog een video van maken, leuk?), ik ben eigenlijk heb niet zo knutselig aangelegd, maar ik vind het wel belangrijk voor de creatieve ontwikkeling van Leia, dus probeer ik altijd wel geinige dingen te bedenken. Die eenhoorn wc rolletjes zou je ook als traktatie materiaal kunnen gebruiken. Ze zijn echt geinig.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.