Moederdag Blog Hop | 2x Silky Secret Verwenpakket van Kneipp winnen

Goedemorgen lieve mama’s! Het is vandaag moederdag dus wil ik jullie graag even in de watten leggen, daarom ga ik vandaag twee Silky Secret pakketten van Kneipp weggeven.  Lees snel verder hoe je hier kans op kunt maken. 

Moederdag Bloghop

De Moederdag bloghop is een iniatief van 24 mama bloggers. Jij komt als het goed is of direct bij mij op de pagina, of via Amanda van Kiddowz.net. Een hele lieve meid die ik al meerdere keren heb mogen ontmoeten. Zit een goed hart in en schrijft veel voor kinderen. Vanuit mij wordt je onderin dit bericht straks doorgestuurd naar mijn vriendinnetje Astrid, zij zal jou weer naar een andere mamablogger doorsturen, net zolang tot het rondje weer compleet is en je weer bij mij uitkomt. Of in elk geval bij de persoon waar je bent gestart. Op elke mamablog is dus wel een leuk cadeau te winnen voor moeders

Moederdag Blog Hop | 2x Silky Secret Verwenpakket van Kneipp winnen

Kneipp Silky Secret

Ik ben een enorme fan van de Silky Secret lijn van Kneipp. Eerder reviewde ik al de Silky Secret bodylotion en natuurlijk de Silky Secret douchecreme en body creme.  Kort geleden ontving de ook een douchefoam die ze aan deze heerlijk ruikende lijn hebben toegevoegd. Ik maakte even een sprongetje, want ik ben echt ontzettend fan van douchefoams. Review hiervan volgt nog hoor!

Inmiddels heeft Kneipp weer iets nieuws toegevoegd aan de Silky Secret lijn, namelijk een bodylotion spray. Ik ben hier zelf nog niet bekend mee, maar het lijkt me heel erg fijn werken. In de twee pakketjes die ik mag weggeven namens Kneipp zit dan ook de Silky Secret Bodylotion Spray en daarnaast een Silky Secret Douche Foam.

Zelf geef ik met Moederdag ook een mooi Kneipp pakket aan mijn eigen mama. In deze cadeauverpakking zit een douchecreme en een huidolie uit de amandelbloesem lijn. Wat leuke veertjes erin, een mooi knutselwerkje van Leia, wat hartjes en als finish touch een beetje papier met een beetje parfum erop (DKNY Nectar love). Tadaaaaaa:

Ik zit hier even trots te zijn op mijn allereerste zelfgemaakte gifje. Is ie niet leuk???

Zo maak je kans op een Silky Secret Kneipp pakket

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • laat met een gifje onder de post zien wat jouw favo moederdag cadeau is (verplicht, let op : niet jezelf taggen!)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
  • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

De actie loopt tot en met 20 mei 2018, om 16:00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in dit artikel en middels Facebook. En nu lekker hop, hop, mama in galop naar de leuke Astrid van Cooleouders.nl, ik heb met haar echt al jaren contact en gisteren zijn we met zijn allen (waaronder zij en ik) gezellig weten eten en naar een escape room geweest. Daarover binnenkort meer! Have fun!

Winnaars:

Tromgeroffel: de winnaars van de 2 pakketten zijn:

Suus Vera Emmely en Lisette Keuker willen jullie je adres in de mail zetten naar [email protected], dan zorg ik dat het jullie kant op komt! <3 liefs!

 

In elk geval een hele fijne moederdag vandaag en laat je maar lekker verwennen door de kiddies. Dikke kus <3

26 thoughts on “Moederdag Blog Hop | 2x Silky Secret Verwenpakket van Kneipp winnen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.