Momambition Weekly #2 | Action, Riool Kapot en interieur plannen

Wat een ontzettend toffe reacties heb ik van jullie gekregen op de eerste editie van Momambition Weekly! Jullie zijn echt top weten jullie dat wel? Door al die leuke reacties heb ik de motivatie gekregen om lekker door te tikken, dus ik heb weer een nieuwe, vers van de pers editie van Momambition Weekly voor jullie klaarstaan 

Maandag

Wat een drama dag is dit zeg! Ik wil een wasje draaien en de wasmachine staat nog niet aan of mijn toilet denkt; "zoek het lekker uit!" en begint te spuiten. Badkamer onder de zooi, washok staat blank.. Janken dus. ik ontvlucht het huis met Leia en gaan uiteraard weer even langs onze favo winkel; Action. Ik koop weer een aantal opbergbakken, want hoera! Ze zijn in de aanbieding. Na een gezellige speelsessie in de speeltuin, doen we wat boodschapjes bij Appie en Leia snurkt door de winkel heen. Bij de Etos scoor ik nog ff een 5-pack Aquafresh tandpasta voor maar €2,-! Ik hou van dit soort koopjes! Ondanks het gedoe met het riool heb ik samen met Leia een heerlijke dag en die sluit ik in de avond af met een rode Jillz, waarbij ik meteen mijn nagels matchend lak. Het is de kleur Party on a platform uit de Essie Wintercollectie van het afgelopen jaar.


Dinsdag

Leia heeft haar KDV dagje en daar heeft ze flink naar uit gekeken. Guido is namelijk terug van vakantie en dat is echt haar bff. De twee werden weer herenigd en dat was echt super schattig om te zien. Ik haast mij vervolgens naar huis om wat werk te verrichten, het huishouden te doen en daarnaast kijk ik wat onze mogelijkheden zijn met het riool. De pakketbezorger komt één van mijn gave lampen brengen die ik mocht uitzoeken bij Directlampen en ik ben helemaal in de wolken! Over die lampen vertel ik jullie binnenkort meer! Ik fiets nog even langs de winkel voor wat boodschapjes en haal mijn Sans bestelling bij DHL op.  Wanneer Leia op bed ligt is de man zo lief om mijn nek en rug te masseren want het is weer één grote knoop geworden. Ik moet echt leren ontspannen…

Woensdag

Yes man heeft zijn papa dag, wat inmiddels een gezinsdag is geworden aangezien ik nu ook gewoon thuis ben. We starten rustig op, eten samen en terwijl Leia aan het kleien is, doen wij wat klusjes in huis. Man probeert met een trekveer de verstopping op te lossen, maar dit heeft helaas geen succes dus we bellen het rioolmannetje. Die belooft de volgende ochtend om 08.00 uur aanwezig te zijn. Oke, dat is dan maar weer geregeld, door met de rest. De pakketbezorger komt mijn volgende lamp brengen en terwijl man bezig is met onderzoeken of de hanglamp op mijn gewenste plek kan hangen, zet ik de staande in elkaar. Wauw! Hij is echt super gaaf! De hanglamp kunnen we helaas niet ophangen want de elektra bedrading is net ff 5 centimeter te kort. Dat wordt naar het weekend geschoven. Ik verwijder een plank in de woonkamer, dicht de gaten en jawel, ik werk meteen het schilderwerk bij want anders ga ik mij daar enooooorm aan storen. Natuurlijk show ik het geheel als het af is!

Donderdag

We staan lekker op tijd op want om 8.00 uur zou de rioolman hier op de stoep staan.. Nou maak daar maar 08.45 van… Ik kan er maar slecht tegen als mensen niet op de afgesproken tijd aankomen. Maar goed hij fixt wel het probleem en dat betekent dat wij weer fatsoenlijk kunnen poepen, plassen, douchen en afwassen. Fijn! Het eerste wat ik doe als de beste man weg is, is alles leeghalen en van top tot teen poetsen. Wat een stank jongens. ulg.. Nadat alles schoon is facetime ik met mijn mams en kijk ik met Leia een film. Maar die valt tijdens het kijken bijna in slaap dus ik breng haar lekker naar bed. Terwijl zij slaapt ruim ik de rest van de meuk op en mevrouw slaapt lang dus ik check haar toch maar even. Wanneer ik haar deur open doe hoor ik haar keihard snurken en ligt ze er zo ontzettend lief bij met haar beer… Ik smelt even weg en ga lekker naast d'r liggen. Jammer genoeg wordt ze daar wakker van, maar we knuffelen nog even lekker lang samen in bed en gaan dan naar beneden.

Vrijdag

We beginnen de dag met een lekker bad en daarna breng ik mijn lieve maanprinses naar het kinderdagverblijf om vervolgens weer door te lopen naar mijn fysiotherapeut. Ze kan merken dat manlief afgelopen week zijn best heeft gedaan en mijn nek, rug en schouders voelen iets soepeler aan. Toch weet ze weer bepaalde punten te raken en voel ik de hoofdpijn weer opkomen. Nog 1 sessie hierna… Ik kan wel janken.. Ik loop daarna naar huis en begin meteen met werken.

En dan besef ik mij ineens dat ik precies over een week jarig ben… Oh shit, daar moet ik ook nog het een en ander voor regelen… Mijn ouders komen op de dag zelf, samen met opa. Dat vind ik altijd zo gezellig. Wanneer man thuis komt bestel ik het eten en haalt hij ons muisje van het kdv. Leia aan de visfriet, ik aan de gegrilde zalm en man een lekkerbek menu. 's Avonds hangen we lekker lui voor de televisie

Zaterdag

Ons teamlid Melanie komt even langs om wat spulletjes op te halen, zoals de eetkamer stoelen voor aan haar vergadertafel en een toffe hangstoel die ik haar cadeau heb gedaan. Daarna gaan we met drietjes even langs de nieuwe mega grote kringloop, praktisch tegenover ons huis. Erg handig en soms vind je er gewoon leuke pareltjes. Ik scoor daar wat VT Wonen bladen voor 0,50 cent per stuk! Whoehoe! Maar verder kan het aanbod ons niet echt bekoren. We wilden meer doen, maar we kunnen ons er niet toe zetten. Ik maak pannenkoeken en Leia zit er heerlijk in te smullen. Verder maakt man een best wel accuraat sims poppetje van mij en maken we een totaal plan van onze woon en eetkamer. Daar zijn we momenteel namelijk mee aan de slag en het begint echt al mooie vormen te krijgen.

Zondag

We starten lekker rustig op, zoals we altijd doen op zondag. Man hangt dé lamp op nadat hij langs de bouwmarkt is geweest met Leia. Die stiekemerds zijn langs de Welbekende gele M geweest dus ik doe het die dag met een tosti. Op zondag heb ik nooit veel zin in koken en doen we altijd maar wat. Verder rommelen we wat aan, zet ik een boel spulletje op Marktplaats en kijken we (zoals altijd op zondag) een film met Leia. Maar serieus, wat is dat toch met die mensen van Marktplaats tegenwoordig? Kennen die geen waarde meer ofzo? Ik irriteer me er kapot aan.. Zet je iets online met een richtprijs van bijvoorbeeld €175,- en dan krijg je een bod van €30,- 😶😶😶

Wat deden jullie afgelopen week?

3 thoughts on “Momambition Weekly #2 | Action, Riool Kapot en interieur plannen

  • Oh, die foto’s van jullie slapende meisje! Te schattig gewoon! :)
    Klote als riolen en toestanden het gewoon opgeven… Hier ook al gehad. Walgelijk gewoon! Nog net niet overwogen om de hele meuk in de fik te steken toen :D :D

    • Ja ik word heeeeeeeeeeel erg ongelukkig van dat riool van ons. Is al de 2de keer ?? Mja vervangen is meteen zo’n uitgave dus we hopen het hiermee op te lossen, sparen en dan toch ma vervangen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.