Outfit | Tussen zomer en herfst met Zara

Als je het mij vraagt laat de zomer flink op zich wachten en heb ik meer het idee dat we al in de herfst zijn beland. We zitten dus een beetje tussen zomer en herfst in.. Nu hoop ik nog op een mooie nazomer in september en oktober, maar ik heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in. Met de komst van de nieuwe ZARA in Enschede maakten we zo’n anderhalf week geleden al even een rondje. En kon zoals je in mijn eerste Momambition Weekly kon lezen heb ik voor mezelf een jurkje gescoord en voor Leia een toffe broek en blouse. Nu hebben jullie haar items al gezien, maar niet het jurkje. Na jullie toffe reacties op mijn vakantie outfits, kon een nieuwe outfit post dus niet uitblijven. Let’s go!

Doei donkere comfort zone, hallo kleur!

Totaaaaaal uit mijn comfort zone pakte ik een okergeel, mosterdgeel (geef het beestje een naam) jurkje. Met roezels, volant mouwen, whatever. Zo niet mijn ding, maar hij hing er zo leuk. Ik hield hem voor en dacht… Hmmmm, dit zou nog wel eens iets kunnen worden… Ook man zei dat ik de kleur goed kon hebben en na een blik op het prijskaartje (€12,95) gaf ik mezelf gewonnen. Want het is overduidelijk dat mijn donkere kast wel wat kleur kan gebruiken. “Oké, the deal is done, ik neem hem mee!”

Schoenen check!

Onderweg naar huis denk ik na over welke schoenen ik hierbij zal combineren. Ik ben een echte liefhebber van hakken, maar met een drukke peuter om je heen is dat vragen om problemen en verstuikte enkels. Het resultaat is dus dat al mijn prachtige hakken van voor de zwangerschap staan te verstoffen. Oké ik mag niet liegen, heel zelden trek ik nog wel eens een paar aan. Met gelegenheden enzo.. Je kent het vast wel. Beetje mooi zitten zijn met hakken aan. Want als het op lang staan en lopen aankomt, ben ik helaas niet meer zo’n succes als voor ik zwanger werd van Leia. Oke All stars dan? Die zijn er ook wel tof onder denk ik?

tussen zomer en herfst outfit

Lees ook: Supertrash datenight outfit

Tussen zomer en herfst Mama outfit met Zara

Eenmaal thuis gooi ik meteen mijn kleren uit en trek het jurkje over mijn hoofd. Oh Wauw, hij is echt tof!  Na het schoenen dilemma pak ik uiteindelijk toch een paar hakken. Een stel cognac-kleurige leren sandalen die ik bij Manfield kocht dit jaar voor de bruiloft van mijn tantes. Ik hou van schoenen in de kleur. Ze geven een chique feeling. En ze lopen ook echt heerlijk trouwens, zelfs met een drukke peuter. Misschien moet ik die outfit van de bruiloft ook nog eens posten? Om de outfit af te maken kies ik voor mijn kleine crossbodybag van Elvy die perfect matcht met mijn sandalen.

Outfit details:

  • Jurkje met volant mouwtjes: Zara
  • Sandalen : Manfield
  • Elvy Crossbody bag : Duifhuizen
  • Horloge : Cluse
  • Oorringen:
  • Bril : Fransisco van Benthum (specsavers)

Ik ben trouwens niet mega foto geniek op deze foto’s haha! Ik heb mijn best gedaan, maar poseren is toch wel een dingetje. Aan de andere kant.. Ik ben wel echt. Geen bewerkte foto’s, maar gewoon ik. Zoals ik ben. Een tikkeltje lomp haha! Met dit jurkje zijn we in elk geval al lekker in de herfstsferen, nu nog de herfstgeuren en kleuren in huis halen. Zou jij dit jurkje in deze kleur snel aantrekken? Tot de volgende post! Liefs Cassandra

 

 

14 thoughts on “Outfit | Tussen zomer en herfst met Zara

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.