Wat zit er in de The Body Shop Adventskalender 2017? SPOILER ALERT

Voor alle lieve en mooie dames die niet bij mijn live unboxing waren op Instagram een paar weken geleden : Dit zit er in de The Body Shop Adventskalender van 2017. LET OP! DIT IS EEN SPOILER ARTIKEL. Wil je niet weten wat er in deze The Body Shop Adventskalender 2017 zit? Dan moet je niet doorklikken. Ben je een mega aagje en benieuwd of je waar voor je geld krijgt? Of wil je weten of dit een leuk cadeau is voor bijvoorbeeld Sint? Dan moet je zeker even doorlezen. 

Holly jolly Christmas season is coming!!!!

Ja ja, ik weet wel dat ik er erg vroeg bij ben en dat Sinterklaas nog niet is geweest. Maar het is koud buiten, ik was ziekjes dus ik mag verwend worden toch? Ik ben daarnaast gewoon dooooooooooooool op kerst! En wilde ik jullie ook wel graag alvast de inhoud tonen van deze box, zodat je hem wellicht met Sinterklaas of een verjaardag cadeau kunt doen aan bijvoorbeeld je bff, mama of oma. Want eerlijk, iedereen houdt toch van The Body Shop? En je wilt zo’n leuke adventskalender dan toch wel een beetje op tijd in huis hebben zodat je ook vanaf dag 1 kunt beginnen.

Ik kreeg deze Adventskalender van The Body Shop opgestuurd en zo ongeduldig als ik ben, heb ik heb in de eerste week van oktober, inclusief snottekop Live uitgepakt op Instagram. En dat was een ontzettend gezellig tafereel. Aan het einde van de unboxing heb ik zelfs iemand uitgekozen die van een pakketje opgestuurd gaat krijgen met een aantal van deze producten, maar ik wilde eerst nog even de inhoud van The Body Shop Adventskalender 2017 aan jullie showen. En nee, ik ga lekker niet vertellen wat in welk vakje zit, dan had je maar moeten kijken van de week. En, dan blijft het tenminste nog een klein beetje een verassing

The Body Shop Adventskalender 2017

The Body Shop Adventskalender 2017 Standard

The Body Shop Adventskalender 2017 Standard is een paars met roze  beauty adventskalender met maar liefst 24 producten. De adventskalender bevat daarnaast een aantal The Body Shop Favorites in mini verpakking. Ik ben dol op mini’s. Hoe kleiner, hoe schattiger en hoe extra hebberig ik word haha! Naast deze mooie mini’s vind je er ook echte beauty producten in, dus niet alleen skin care maar ook een oogpotloodje of juist een wimperkruller. Vooral die wimperkruller had ik echt niet verwacht.

Wat zit er in The Body Shop Adventskalender 2017

Ik ga dus niet zeggen in welk vakje wat zit. Maar de volgende producten vind je in elk geval in de The Body Shop Adventskalender 2017:

 1. Mango Showergel
 2. Coconut Showergel
 3. Pink Grapefruit Showergel
 4. Mango Whip Body Lotion
 5. Strawberry Showergel
 6. Camomille Gentle Eye Make-Up Remover
 7. White Musk Body Lotion
 8. Britisch Rose Instant Glow Body Butter
 9. Coconut Hand Cream
 10. Almond Hand & Nail Manicure Cream
 11. Mango Lip Butter
 12. Born Lippy Strawberry Lip Balm
 13. Shea Lip Butter
 14. Frosted Plum Soap
 15. Frosted Berries Soap
 16. Vanilla Soap
 17. Glitter Dust : in de kleur Gold
 18. Eye Definer : kleur Zwart
 19. Nagelvijl
 20. Soft Facial Cleansing Sponge
 21. Bath Gloves / Scrub handschoenen
 22. Brow & Lashes Comb / Wenkbrauwborsteltje
 23. Eyelash Curlers, wimper krultang
 24. Bath Lily, ook wel bekend als de bad puf.

My Favourites van de The Body Shop Adventskalender 2017

Je hebt in de afgelopen 2 jaar al diverse reviews van The Body Shop kunnen spotten op Momambition.nl waaronder The British Rose Collection en de Black Musk. In dit pakket zit een White Musk Bodylotion en die had ik zelf al gekocht een tijdje terug om voor jullie te reviewen, hij is namelijk echt heerlijk! Komt er dus nog aan. Ook de Shea Lip butter kocht ik afgelopen jaar ergens in de sale. De lip botertjes van The Body Shop zijn echt mega fijn.

Als ik het pakket nu zo bekijk ben ik ook wel erg gecharmeerd van de Mango collectie. En het kerstboomzeepje (vanilla soap) ruikt zo ontzettend lekker dat ik er graag een hap van zou willen nemen. Uiteraard volgt er een review van de producten.

The Body Shop Adventskalender 2017 kost €55,- maar heeft een waarde inhoud van maar liefst : €104,- en is zowel online als in de shops van The Body Shop verkrijgbaar. 

Gerelateerd

Dit blog bevat een opgestuurd product. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.