Een mascara met verzorgende ingrediënten?

Een mascara die verlengt, volume geeft en ook nog eens verzorgende ingrediënten heeft? Zal de The Body Shop Lash Hero Mascara mijn nieuwe held zijn en mijn all time favourite Chanel van de nummer 1 stoten?

Ik word altijd erg blij van nieuwe mascara’s. Ik ben vooral altijd erg nieuwsgierig of ze kunnen tippen aan mijn alltime favourite Chanel mascara. Aangezien mijn wimpers niet echt gezegend zijn met lengte en mooie krul ben ik altijd op zoek naar de perfecte mascara. Het liefst zonder klontjes en zonder uit te lopen. Klinkt op zich heel simpel, maar ik word met regelmaat toch teleurgesteld. Nu kreeg ik onlangs de nieuwe The Body Shop Lash Hero Mascara, welke zou moeten voldoen aan mijn criterium én verzorgende ingrediënten bevat. Benieuwd?

Nu ben ik sowieso een enorme fan van The Body Shop. En de make-up producten die ik tot nu heb gebruikt, bevallen enorm goed. Weet je nog dat prachtige Down To Earth Palette? Die gebruik ik regelmatig en het zou mooi zijn als deze Lash Hero mascara ook zo’n topper zal zijn.

The body shop lash hero mascara review

The Body Shop Lash Hero Mascara

De naam klinkt in elk geval heel leuk en aantrekkelijk: The Body Shop Lash Hero Mascara. Zal dit mijn nieuwe held zijn voor mijn ogen? De verpakking is elk geval niet super bijzonder. Gewoon een strakke zwarte flacon met witte belettering van 10ml. Daar houd ik persoonlijk wel van. De kleur die ik heb ontvangen is Madagascar Black Onyx ontvangen, een zwarte kleur. Maar deze Lash Hero Mascara is ook verkrijgbaar in Baltic Dark amber. Een bruine kleur. Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat ik nog nooit een andere kleur als zwart heb gebruikt in mascara’s.

Ook leuk om te lezen: Inglot Mascara Review

De Lash Hero Mascara : Een mascara met verzorgende ingrediënten

De formule van de Lash Hero mascara bevat een mix van community trade sheaboter en zwarte-roos extract. Dit maakt de mascara verzorgend voor je wimpers.  De Lash Hero mascara is getest door oogartsen en geschikt voor dagelijks gebruik én voor gevoelige ogen.

De borstelhaartjes zitten dicht op elkaar en dit zorgt ervoor dat hij je wimpers verlengt en meer volume geeft. Het borsteltje kamt en verdeelt namelijk op een hele slimme manier je wimpers zonder te klonten. Het handige puntje is perfect om in de ooghoeken te kunnen komen. Wat ik dus vooral heel fijn vind aan de Lash Hero Mascara is dat hij de hele dag goed blijft zitten zonder uit te lopen. Niet zo erg als panda ogen aan het einde van de dag. Wat ik wel opmerk is dat hij mijn wimpers toch lichtelijk bij elkaar brengt met kleine klontjes (zie foto hieronder). Ik heb hier twee lagen gebruikt, dus misschien dat dit het probleem is.

Ingrediënten:

Aqua/Water/Eau, Synthetic Wax, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Acacia Senegal Gum, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de carnauba, Stearic Acid, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Alumina, Potassium Sorbate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Myristic Acid, Sodium Stearate, Silica, Rosa Hybrid Flower Extract, Citric Acid. [+/- CI 77499/Iron Oxides, CI 77491/Iron Oxides, CI 77492/Iron Oxides].

Ook leuk om te lezen: Ellis Faas Mascara Review

The body shop lash hero mascara review

Conclusie:

Ik vind dit een prettige mascara om te gebruiken, maar de Chanel mascara blijft nog steeds mijn favoriet. De prijs/kwaliteitverhouding is wat mij betreft prima, hij verlengt, geeft volume, klontert minimaal en blijft gedurende dag goed zitten zonder uitloop. De Lash Hero Mascara van The Body Shop kost €15,50 en dit maakt de mascara meteen een stuk goedkoper dan mijn favoriet.

Wat is jouw favoriete mascara? En waar moet jouw Lash Hero Mascara aan voldoen?

Deze review bevat opgestuurde producten door een bedrijf/merk wat niet van invloed is op mijn mening, check hiervoor mijn disclamer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.