Tips om lekker in je vel te zitten

Misschien ken je het wel, je bent net je baan verloren, ligt midden in een scheiding of je irriteert je mateloos aan je buurman die de televisie op standje bioscoop heeft staan. Je voelt je futloos, neerslachtig, misschien zelf wel heel erg somber. Je zit al een tijdje niet zo lekker in je vel maar hebt geen idee hoe je dit kunt aanpakken. In dit artikel help ik je op weg met een aantal fijne tips waardoor jij weer lekker in je vel komt.

Je neerslachtig of somber voelen is helemaal niet erg. Overkomt de beste en het mag er ook gerust even zijn. Maar wanneer het te lang doorkwakkelt en je erin blijft hangen is het wellicht wel verstandig om stappen te ondernemen. Gelukkig heb ik een aantal fijne tips voor je!

Praat!

Praat erover. Zoek iemand met wij jij je gevoelens onbeschaamd kunt delen. Het lucht op. Echt!

Regelmaat & structuur

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik word extreem onrustig wanneer ik geen structuur en regelmaat in mijn dag heb zitten. Ik plan dan ook alles in mijn structuurjunkie planner. Door te plannen krijg ik meer structuur, kan ik taken aftekenen en krijg ik meer rust in mijn hoofd waardoor ik ook weer beter in mijn velletje kom te zitten. Het plannen en structureren zorgt ook voor een verhoging in productiviteit! Daarnaast is naar bed gaan en opstaan op vaste tijden ook zeker een goede tip om beter in je vel te komen.

Vitamine D

Vanaf september tot ongeveer april slik ik altijd extra Vitamine D. Dit helpt mij enorm om een winterdip te voorkomen.

Beweeg en kom weer lekker in je vel!

Wandelen, fietsen. Of gewoon heel simpel : ga naar de sportschool. Bewegen draagt bij een gezonde mindset.

lekker in je vel zitten weer sporten na de bevalling

Journallen

Iedere dag een klein stukje in een journal schrijven. Bijvoorbeeld 3 dingen waar je die dag dankbaar voor bent. Zo leer te focussen op de dingen die belangrijk zijn!

outfit programma

Het outfit training programma is een revolutionair programma waarbij je onder begeleiding van ervaren trainers afvalt én nieuwe gewoontes ontwikkelt waarbij gebruik wordt gemaakt van een veranderende mindset.

Kleuren!

Ik vind kleuren heerlijk om te doen. Ik raak dan echt in ontspanningsmodus, en die modus zorgt er weer voor dat ik beter in mijn vel zit.

Lekker in je vel door etherische Oliën!

Als ik me wat neerslachtig voel, dan zet ik mijn difusser aan en druppel ik er een paar olien in die bijdragen aan een vrolijk humeur. Mocht je hier informatie over willen hebben, mag je mij gerust mailen!

Heb jij nog een aantal fijne tips om lekker in je vel te zitten? Deel ze hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.