Tuinverbouwing #4 | Een kloddertje groen hier, een kloddertje groen daar

Whoehoe, het is weer tijd voor een nieuwe tuinverbouwing update!! Mocht ook wel tijd worden volgens mij, want de laatste update is alweer even geleden. 

Vertraging in de tuinverbouwing

Jullie weten allemaal hoe gefrustreerd wij zijn over de medische zorg van onze dochter en dat het ziekenhuis onze dochter de medicatie van een ander kind had gegeven toch? Nou we lopen op dit moment dus ziekenhuis op en af en daardoor houden we wat minder tijd over voor andere zaken zoals de tuinverbouwing helaas. Tussen neus en lippen door proberen we wel zo veel mogelijk te doen omdat het op den duur ook gewoon een irritatiefactor is omdat je continue door de troep heen loopt. Maar stil hebben we niet gezeten, verre van zelfs haha.

Afgelopen weekend ben ik lekker aan de schilder geweest en heb ik de buitenmuren aangepakt. Weet je de kleur nog ongeveer? Een beetje een zachte blauw/grijzige kleur. Erg mooi, maar verweerd en beschadigd door de ellendige klimop die aan die wand zat. Tijd voor een nieuw likje verf dus.

tuinverbouwing

Een kloddertje groen hier, een kloddertje groen daar!

De kleur die we hebben uitgezocht is de kleur “troubadour” en deze hebben we laten mengen met Gamma professional buitenverf. Ik ben persoonlijk erg te spreken over de verf van Gamma en wanneer er weer eens een schilderbeurt gedaan moet worden, dan ga ik hier meestal heel. Nog zo’n mooi voordeel was dat ze 30% korting hadden op alle (meng)verf. Hoera, toch weer ff een paar euro’s bespaard.

Ik heb me alleen een beetje verkeken op de hoeveelheid. Waar ik in de woonkamer dacht dat ik aan 2,5 liter genoeg had (niet dus!), kocht ik nu heel wijs een 5 liter emmer. Heb ik gewoon de helft van de pot over he! Zelfde aantal vierkante meters ongeveer.. Wat, meer zelfs buiten dan binnen. Zal wel aan de muur gelegen hebben ofzo. Maar goed. We hebben dus meer dan de helft over, dus binnenkort pakken we ook de slaapkamer maar ff aan denk ik haha!

tuin tuinverbouwing

De onderste rand van de tuinmuren moeten ook nog even een opfrisbeurt krijgen, daar haal ik gewoon dezelfde grijze kleur voor op en de regenpijn moet nog even vervangen of in elk geval schoongemaakt en dan verf ik hem misschien wel mee. Wat zou jij doen?

Bij de volgende tuinverbouwing update hoop ik dan toch echt het speelhoekje voor Leia te kunnen laten zien. Die is nog niet helemaal af, maar begint al wel vormen te krijgen. het wordt al wel wat he? Wat vinden jullie?

 

13 thoughts on “Tuinverbouwing #4 | Een kloddertje groen hier, een kloddertje groen daar

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.