VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis

Weet je nog dat toffe Magische Koninkrijk Kasteel van Vrolijke Vriendjes die we vorig jaar met Leia haar verjaardag kochten? Dit jaar heeft Vtech vanwege het 25 jarige jubileum de set uitgebreid met het Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis, absoluut een goede aanrader voor Sint!

Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis

Het Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis is te bespelen aan beide zijden en heeft prachtige diepe kleuren. Vooral roze, mint en blauw hebben de overhand en geven je het echte diepzee gevoel. Omdat de bijgeleverde accesoires ( een poort en een kaptafel met spiegeltje) en de bijgeleverde vriendjes (zeepaardje en dolfijn) lekker groot zijn, is dit Magisch Diepzeepaleis al geschikt voor hele kleintjes vanaf 1 jaar.

Bij deze set krijg je natuurlijk ook een Vrolijk Vriendje. Dit is Lynn de Zeemeermin. Samen met haar en haar vriendjes dolfijn en Zeepaardje beleef je de mooiste diepzee avonturen. Op de onderste verdieping is een bijvoorbeeld een mooie danszaal met 2 magicpoints. Zet de vriendjes erin en schuif aan de krab om ze te laten dansen.

Willen de vriendjes spelen? Dan kunnen ze glijden van de glijbaan of lekker schommelen. Ook is er een diepzeecarroussel op de bovenste verdieping van het Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis. Druk je op de gele zeester als de Vrolijke Vriendjes in het carrousel zitten? Dan begint het carrousel te draaien. En heb je die gele bloem gezien? Draai eraan en de roze schelp gaat open. Zet je Lynn vervolgens op het magic point dan begint de grote puntige schelp te veranderen van kleur. Natuurlijk kunnen ze ook gezellig van de glijbaan, lekker tutten op de kamers en kun je de sets aan elkaar verbinden met bijvoorbeeld een wegen set uit de Vrolijke Vriendjes serie van Vtech. Zo kun je een enorme stad bouwen.

Specificaties van Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis

 • Uren speelplezier aan twee kanten
 • Wordt inclusief Vrolijk Vriendje : Zeemeermin Lynn geleverd
 • Zeemeermin Lynn zingt 3 liedjes en heeft 6 melodietjes
 • In de set zitten 2 accessoires en 2 vriendjes
 • Plaats een Vrolijk Vriendjes in de schelp en hij verandert van kleur
 • Duurzaam en stevig design
 • Verschuif de krab en de Vrolijke vriendjes gaan gezellig dansen
 • De vrolijke vriendjes schakelen automatisch uit, maar dit kan ook handmatig aan de onderkant
 • Zeemeermin Lynn reageert op iedere Magic Points, dus ook op Magic Points van andere Vrolijke Vriendjes sets
 • Heb je net zoals ons meer Vrolijke Vriendjes, dan reageren ze ook op elkaar met grappige zinnetjes
 • Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Wat vinden wij van het Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis?

Maar wat is ie toch leuk! Helemaal omdat je hem kunt samenvoegen met het Magische Droomkasteel. Wanneer je bijvoorbeeld nog wegen erbij koopt uit de Vrolijke Vriendjes serie, dan kun je namelijk de kastelen op elkaar aansluiten en een mega groot Vrolijke Vriendjes Speelparadijs maken.

De interactieve poppetjes zijn leuk als word ik er soms wel een beetje gestoord van als ze allemaal tegelijk aanstaan. Man man man wat een gezang haha! Maar goed, Leia is er zo ontzettend gelukkig mee dat wanneer ik haar blik zie, mijn ergernis als sneeuw voor de zon verdwijnt. De poppetjes zijn namelijk wel erg leerzaam en het prikkelt absoluut de fantasie van je kleintje. Leia wil de popjes altijd mee op bed hebben en dan hoor ik haar soms nog dik kletsen, heel grappig om te horen.

Het Vrolijke Vriendjes Diepzeepaleis is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com voor een adviesprijs van €44,99. Shop hem deze maand (november) met 25% korting : €33,71. Super leuk cadeau voor Sinterklaas, verjaardag of kerst! En uit te breiden met bijvoorbeeld deze Vrolijke Vriendjes Magische koets die je kunt winnen hier op het blog!

Tot de volgende post! Liefs Cassandra

5 thoughts on “VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Diepzeepaleis

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.