Winning Wednesday | De lumies op het potje, zindelijk in 3 stappen

WW staat voor winning wednesday, een nieuw item op Momambition.nl. Vanaf nu vind je in elk geval de aankomende weken iedere woensdag een toffe winactie. We beginnen deze week met het super schattige boekje van De lumies op het potje. Een leuke en speelse manier om je kindje zindelijk te maken en het scheelt je een hoop luiers haha!

De lumies op het potje

Over de lumies hebben jullie al eens eerder kunnen lezen. Onze teammember Nancy is destijds aan de slag geweest met afleren van spenen dankzij dit leuke boekje. Na dit succesvolle boekje met karakter Lux en Lou Lou moest er natuurlijk een nieuwe variant op de markt komen om een ander “probleemgebied’ aan te pakken. Het plassen op het potje. En zo ontstond Lumies op het potje. Ideaal want zo kun je luiers gedag zeggen.

lumies op het potje

In 3 speelse stappen op het potje plassen

Met deze 3 speelse stappen leert het boekje je kind op het potje plassen:
1. Lees het boekje voor.
2. Laat je kind op het potje plassen (of poepen).
3. Is het gelukt? Geef het kind het cadeau van Konijn als beloning.

lumies op het potje

Hoe wij Lumies op het potje hebben ervaren?

Het boek is mooi vormgegeven en het verhaal leest ontzettend prettig weg. Wat ik vooral fijn vind is dat de stappen duidelijk zijn. Simpel. Niet te veel poespas. Dat is fijn voor peuters. Nu was het een uitprobeersel, om te kijken of onze dochter ervoor te porren was. Wij hebben in elk geval tegen elkaar gezegd hier thuis, dat er geen druk op staat. Ze is pas 2,5.

Leia vindt het boekje ontzettend leuk om te lezen, maar heeft nog niet echt de interesse om op het potje te plassen. Is niet erg. We blijven gewoon lekker doorlezen en spelen. Vooral spelen, want dat is het belangrijkste toch?! De beloning heeft ze dan ook niet gekregen. We hebben met haar afgesproken dat ze die pas ontvangt zodra ze echt heeft geplast (of gepoept) op het potje.

Het boekje is verkrijgbaar bij Luckymukky.nl voor €14,95 inclusief het cadeautje

Winning Wednesday : Win Lumies op het potje en ga zelf aan de slag met zindelijkheidstraining

Denk jij nou’ hey! Wat tof! Op deze manier wil ik ook wel graag proberen om mijn kindje zindelijk te krijgen..’ Dan is dit een leuke winactie voor jou, want ik mag dit boekje weggeven aan één van mijn trouwe lezers.

Extra Win kans?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deel je het op je socialmedia kanalen? Gebruik dan de hashtag #MAWW. Deze winactie loopt tot en met 4 april 2017. Om 23:59 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We gaan uiteraard zorgvuldig om  met je gegevens, voor meer informatie verwijs ik je naar mijn disclaimer

25 thoughts on “Winning Wednesday | De lumies op het potje, zindelijk in 3 stappen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.