Mask Monday | 11 x Facial Sheet Maskers van Action

We hebben een nieuw topic op momambition.nl, namelijk Mask Monday. Ik ga vanaf nu proberen om iedere maandag een masker uit te lichten. Ik ben er zelf namelijk dol op en heb het afgelopen jaar gemerkt dat ik hier veel te weinig tijd aan spendeer. Überhaupt is me-time overrated als moeder zijnde, dus even lief zijn voor mijn huid was geen straf.  Deze week start ik met 11 facial sheet maskers van Action, onze favo budget store!

Ik koop de maskers meestal zelf, bij diverse winkels, maar soms krijg ik ook wel eens wat opgestuurd zoals de Oliveway Hydrating face mask. Die behandel ik volgende week met jullie!

facial sheet maskers van action

11 x Facial Sheet Maskers van Action

Een tijdje terug liep ik door de Action voor, ik geloof waxinelichtjes, en stuitte op deze sheet maskers van Action. Ik nam alle soorten mee om uit te proberen. De Sheet maskers van Action kosten zo’n 0,55 cent per stuk. Geen geld, nu nog kijken of het wat is:

het gebruik van de sheet maskers

Al deze sheet maskers van action zitten elk in een losse verpakking. Voor je een slee aanbrengt zorg je voor een gereinigd gezicht. Daarna haal je het masker uit zijn verpakking, vouw je hem uit en plak je hem op heb gezicht. Dan laat je het masker 15-2 minuten zitten en zijn werk doen. Vervolgens verwijder je het masker en dep je overtollige nattigheid weg en masseer je de rest in.

Snail Star Facial Sheet Mask

We beginnen met de Snail Star Facial Sheet Mask. Dit is een masker met slakkengel-extracten en zit in een groene verpakking. Klinkt mega vies, maar slakkengel-extracten zouden heel goed zijn tegen huidveroudering. Het Masker zou verzachtend, ondersteunend en een herstellend vermogen hebben voor alle huidtypes. Wanneer je hem uit zijn verpakking haalt zit het masker nog opgevouwen, maar hij is op zich goed uit elkaar te krijgen. Wel vind ik het masker ontzettend nat en de gaten voor bijvoorbeeld de ogen erg groot. Doordat het masker zo nat is, loop je kans dat hij van je gezicht afglijdt. Je laat het masker zo’n 15/20 minuten zijn werk doen en dept daarna je gezicht droog, is ook echt nodig. Nadien voelt je huid zacht aan, maar of het nou een enorm verschil is? Wel heb ik het idee dat ik mijn huid lekker gehydrateerd heb met dit masker.

Dit masker kost €0,59

6 sheet maskers van Action

Vervolgens heb ik 6 sheet maskers van Action uit één serie ik licht ze per stuk ff uit. Wel wil ik alvast even kwijt dat al deze maskers ontzettend nat zijn. Moet je van houden. Doordat de maskers heel nat zijn en groot, blijven ze voor mijn gevoel niet heel erg goed op hun plaats.

De basis ingrediënten van deze 6 sheet maskers van Action: let op, dit zijn de basis ingredienten van elk masker, per masker vertel ik nog de aanvullende ingrediënten., maar anders is het allemaal zo dubbel.

Water, glycerine, propaandiol, 1-2 hexanediol, pentylene glycol, niacinamide, Xhanthaan gom, saccharide isomerate, panthenol, allantoïne, sodium hyaluronate, dipotassium glycyrrhizate, hydroxyethylcellulose, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, trideceth-9, menthol, caprylyl glycol, hydroxyacetophenone, phenoxyethanol, linalool, hydroxyethyl urea, mentha piperta leaf water, rosmarinus officinalis leaf water, melisse officinalis flower/leaf/stem extract.

Granaatappel met hylaronzuur masker

Buiten de vaste ingrediënten die alle maskers bevatten zit er in dit masker nog Punica granatum fruit extract = granaatappel extracten en Chondrus crispus extract = Iers mos extract, dit masker belooft je een veerkrachtige, gehydrateerde en gladde huid. Dit masker heeft een lekker geurtje en nadien voelt mijn huid vooral heel glad aan.

facial sheet maskers van action

Wijn extract met retinol derivaat masker

Buiten de vaste ingrediënten bevat dit masker nog persea gratissima leaf extract = avocado olie, en wijn extracten om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Dit sheet masker ruikt suuuuper lekker. Of ik nu minder rimpels heb weet ik niet, maar hij voelt wel lekker aan op de huid.

facial sheet maskers van action

Amandel olie en vitamine e masker

Buiten de vaste ingrediënten die de maskers hebben bevat dit masker ook nog amygdalus dulcis seed oil = amandel olie. Dit masker zal je huid hydrateren en heeft daarnaast voedende eigenschappen. Vitamine E werkt bijvoorbeeld tegen de schade van de huidcellen en daarnaast zou het kleine littekens zoals puistjes kunnen verwijderen. Ik denk dat dit masker één van mijn favorietjes is en hij ruikt ook super lekker. Voelt fijn aan op de huid en dagen na gebruik heb ik nog steeds een zachte huid. Fijn!

facial sheet maskers van action

Avocado en collageen extract masker

Dit masker belooft dat het de fijne lijntjes in je huid vermindert. Nu ben ik sowieso fan van avocado omdat hij een voede werking heeft en de collageen in het sheet masker zorgt ervoor dat de huid zich weer bind.  In dit masker zitten ook nog ingrediënten zoals persea gratissima leaf extract = avocado olie en  butylene glycol = een zachte alcohol die de huid bevochtigt. Qua fijne lijntjes zie ik geen verschil, maar mijn huid voelt wel lekker fris na gebruik.

facial sheet maskers van action

Wilde roos extract met vitamine c masker

Dit masker zorgt ervoor dat je huid weer zijn natuurlijk glans terug krijg. Vitamine c is een fijn product dat ook de huidveroudering tegen gaat, naast vitamine c bevat dit masker ook rosa canina extraxt = hondsroos extract. Dit masker zorgt er dus voor dat je huid zijn natuurlijke glans weer terug krijgt. Na gebruik vind ik mijn huid fris aanvoelen en heb ik inderdaad een beetje glad.

facial sheet maskers van action

Bosbessen met yoghurt extract masker

Dit masker verzacht je huid en heeft revitaliserende eigenschappen. Door de yoghurt extracten lactic acid en lactococcous/milk ferment lysate, krijg je een enorm zachte huid. Daarnaast zit er buiten de standaart ingrediënten van dit masker ook nog vaccinium angustifolium froot extract = bosbessen extract in. Dit masker ruikt erg lekker en verzacht je gezicht, hele fijn deze!

De prijs van deze maskers zijn : €0,55 per stuk

facial sheet maskers van action

Charcoal Sheetmasker met zeezout extracten

Dit masker is pikzwart en staat een beetje gek haha! Dit masker zou je porien verminderen, maar eerlijk: ik zie geen verschil. Ik vind dit persoonlijk geen boeiend masker. Heb ook niet het idee dat hij daadwerkelijk iets voor mijn huid doet. Dan neem ik liever een peel off black head masker zoals het incredible facemask van Maybeauty.

Prijs van dit masker : €0,68

3 x selfie sheet maskers van Action

Deze maskers vind ik vooral erg geinig en zijn geinig voor een selfie. Op elk van deze sheet maskers zit een printje zoals een skull, een vlinder en een Italiaans design, zo’n masker voor een Venetiaans feest. Super leuk voor jonge meiden en slaapfeestjes.

facial sheet maskers van action

Butterfly

Dit masker belooft de huid diep te reinigen, verfrissen en verzachten. Ik vind het jammer dat ook dit masker best groot is. Wel vind ik de print enorm geinig, maar wel echt voor jonge meiden. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht en soepel aan.

Mexican Skull

Verfrissen, hydrateren en bevochtigen zijn de key woorden van dit masker. Vooral mijn dochter vind het erg grappig als ik deze maskers op mijn gezicht heb. Na gebruik voelt mijn huid fris en zacht aan.

Venetian Mask

Dit masker verfrist en  verzacht een vermoeide huid. Handig voor moeders met lange spooknachten haha! Met het masker op ben je ook een spook, dus geen verschil haha!

Conclusie over de Sheet maskers van Action:

De sheet maskers van Action zijn lekker goedkoop, de meesten ruiken erg lekker, maar ik vind ze overall wel veel te nat en te groot. De maskers zijn prima voor een keer tussendoor, maar ik merk nu ik de afgelopen 2/3 weken deze maskers allemaal heb uitgeprobeerd, mijn huid wel wat vetter is geworden en meer onzuiverheden heeft. Misschien too much?

Voordelen van de Sheet maskers van Action

  • goedkoop met maar 0,55 tot 0,59 per stuk
  • Simpel in gebruik
  • Zachte huid na gebruik

Nadelen van de Sheet maskers van Action

  • Maskers zijn veel te groot voor mijn gezicht
  • De sheet maskers van action zijn ontzettend nat!
  • Door het natte glijden ze snel af

Lees ook: Multi Masking Klei Maskers van Action

31 thoughts on “Mask Monday | 11 x Facial Sheet Maskers van Action

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.