Ho ho ho eens even: hoe je stressvrij de feestdagen door komt

Ho ho ho eens even: hoe je stressvrij de feestdagen door komt

De dagen schieten als vallende sterren voorbij, en het is alweer bijna tijd voor de gezelligste feestdagen van het jaar! Als moeder weet je er natuurlijk alles van: wat kunnen kerst en oud&nieuw een drukte met zich mee brengen! Om je hoofd koel te houden en zelf ook optimaal van de feestdagen te kunnen genieten, hebben we een paar tips voor je op een rijtje gezet!

Zorg voor een comfortabele outfit

Mama zijn is niet alleen één van de mooiste dingen in het leven, het is ook vaak topsport. Tijdens de feestdagen wil je graag met elkaar genieten, maar zal je ongetwijfeld ook veel moeten regelen. Om dat zo goed en effectief mogelijk te doen, is het belangrijk om je enigszins comfortabel te kleden. Je hoeft hierbij niet persé concessies te doen wat betreft je looks, maar het uitkiezen van dat super strakke jurkje is misschien niet het handigst voor een viering met het hele gezin. Veel kledingwinkels, waaronder Ulla Popken voor de dames met een maatje meer, hebben fashionable kleding geschikt voor drukke moeders en kunnen ook jou voorzien van je stijlvolle, en toch comfortabele outfit voor de feestdagen. Zo kun je er fashionable uit zien en tegelijkertijd je vrij bewegen. Heel belangrijk!

Prep je kerst- of oudejaarsdiner!

Kijk je niet echt uit naar het idee om tijdens de kerstdagen of oudejaarsdag ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat in de keuken te staan hannesen? Dan kun je er ook voor kiezen om de feestelijke maaltijd grotendeels te preppen! Preppen betekent simpelweg je eten van tevoren bereiden, zodat je op het moment suprême alleen de minimale handelingen hoeft uit te voeren om een verrukkelijk feestmaal op tafel te kunnen zetten. Inspiratie voor een goede feestdiner-prep is er genoeg, neem bijvoorbeeld hier maar eens een kijkje.

Cadeautjes laten bezorgen door digital santa

Doen jij en je gezin aan cadeautjes voor kerst? Dan bespaar je jezelf erg veel tijd door deze gewoon online te bestellen. Op het internet is het namelijk veel gemakkelijker om gericht te zoeken naar een specifiek merk of product. En nog een voordeel: de meeste webshops bieden je de mogelijkheid om het pakketje te laten inpakken. Zo hoef je zelf niet meer met schaar, papier en plakband in de weer. Tijdbesparend dus! Wil je niet teveel los gaan met de cadeaus, dan kun je bijvoorbeeld de vier cadeaus regel hanteren. Wij hebben in elk geval cadeautips voor hem, maar ook cadeautips voor haar op de site staan, dus mocht je hulp nodig hebben. Kijk daar gerust even rond.

Kerst en oud en nieuw zijn een tijd van samen genieten zonder stress. Met bovenstaande tips heb je meer ruimte en tijd voor elkaar en kunnen de feestdagen niet meer stuk! Fijne feestdagen lieverds! Dikke kus Cassandra

One thought on “Ho ho ho eens even: hoe je stressvrij de feestdagen door komt

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.