Tromgeroffel : Winnaars 8 days of christmas giveaway

Wauw, ten eerste wil ik even iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de 8 days of christmas giveaway. Volgens mij was het weer een groot succes of niet? Ik vond het in elk geval heel erg tof om dit weer voor jullie te mogen organiseren en ik hoop ook echt dat jullie de prijzen erg leuk vonden. In dit artikel laat ik jullie alle winnaars van de giveaway zien

Winnaars 8 days of christmas giveaway

Het was even een werkje, maar Tromgeroffel, vuurwerk en champagne want hier zijn de winnaars van de 8 days of christmas giveaway!!

Laarsjes van Bunnies : Lotte Zijlstra-Kaimer

Kneipp Silky Secret pakket : Liset Van Dijk

Sleek Birthday Suit Giftset : Brenda Peters

Kneipp mannen pakket : Kristel Gubbels-Daemen

€50,- shoptegoed bij Sans Online : Marloes de Rijk

Kölnisch Wasser 4711: Lime & nutmeg refreshing bodyspray : Wilma Bosch

Play-Doh Ontbijtset :  Els Wanders

Captains of the Golden Age: William Jepma

Baby’s Keepsake ornament : Annabel de Ruiter

Haar makeover bij Cosmo Hairstyling in IJmuiden : Silke de Groot

Dook : Stacey Katuin

Hasbro Spellepakket:  Patty Vossestein

Quapi outfit: Femke Dekker

Paddington 2 goodiebag 3x | Simone Wiersma , Nancy Glasz en Jessica Dekimpe

Speelgoed twv €100,- (Listi) : Lenny Wibbelink

Vrolijke Vriendjes Koning Kasper : Eline de Cock

Vrolijke Vriendjes Koningin Karlijn : Natasja Vyt

Haren invlechten boek: Serena de Boer

Zenner haar accessoires pakket: Noush Fryns

Valence Wandsysteem : Romina Kirchjunger-Faber

Lieve winnaars, willen jullie binnen 72 uur contact opnemen middels een mailtje naar [email protected] met daarin je NAW gegevens? Wanneer er na deze 72 uur geen mail is ontvangen, ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen. Is niet om flauw te doen, maar dit is besproken met de bedrijven en organisaties die deze actie sponsoren. We gaan uiteraard heel erg zorgvuldig om met alle gegevens, en verkopen deze absoluut niet door. Dat druist echt tegen al mijn gevoel in.

Blog verjaardag: Hoera Momambition.nl bestaat bijna twee jaar!

Wat mij vaak opvalt na het sluiten van winacties en bekend maken van winnaars is dat mensen de facebookpagina gaan ontvolgen. Ik hoop dat jullie niet zo zijn en ons gewoon blijven volgen, ook wanneer je niet iets hebt gewonnen. Gewoon omdat het gezellig is. Want opnieuw volgen bij een nieuwe winactie, geeft je per definitie niet meer kans op winnen. Daarnaast is het zo dat hoe meer gezellige volgers ik heb als jullie, hoe leukere acties en prijzen ik kan regelen voor jullie. Ik kan jullie bijvoorbeeld nu al verklappen dat ik op 1 januari met mijn tweede blogverjaardag, hele leuke dingen in petto heb. Maar hey, dan moet je dus wel blijven volgen haha!

Ik hoop in elk geval dat alle winnaars gelukkig zijn met hun gewonnen prijs. Het was toch wel weer een hele opgave om alles rond te breien en ik heb het ook met veel liefde en plezier voor jullie mogen opzetten.

Laatste vraag nog aan jullie:

Voor 2018… Welke onderwerpen, blogjes en thema’s zouden jullie graag willen terug zien? Zijn jullie ook fan van vlogs en video’s? Zouden jullie dit leuk vinden als extraatje erbij? Laat het mij weten in de reacties. Ik schrijf voor jullie, dus laat me weten wat je graag leest en waarover.

Liefs, dikke kus Cassandra

 

 

5 thoughts on “Tromgeroffel : Winnaars 8 days of christmas giveaway

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.